Evb2

Hjælp til tomme rede syndrom

Tomme reden syndrom kan forårsage symptomer på depression og tab af selvfølelse, men forberedelse kan hjælpe dig overgang til din nye forældre rolle. Her er hvordan.

En dag, huset er fuld af støj. Du snubler over sneakers tilbage i midten af ​​stuegulvet eller klager for zillionth gang, at den nye driver i huset ikke efterlade nogen gas i bilen.

Og så er de væk.

Livet tager utallige drejninger, og selv når du venter dem, de er ikke altid let at håndtere. Forældre kender deres børn vil forlade hjemmet en dag, men der skiftes gennem denne fase af forældrerollen kan være svært, uanset hvor stolt du er, at de er alle vokset op eller hvordan du kan være på udkig frem til at re-fokusere på dit ægteskab.

"The second-til-sidste definitive fase af familiens udvikling ville være den tomme rede", siger Grattan Giesey, MSSA, en licenseret socialrådgiver i afdelingen for børne-og ungdomspsykiatri på Cleveland Clinic i Ohio. "Det er det tidspunkt, hvor det sidste barn forlader huset og dybest set ikke vender tilbage."

Problemet med tomme reden syndrom

Symptomerne på tomme reden syndrom er sorg og tab for forældrerollen, samt for evigt forandret familie dynamisk.

Hvordan en forælder komme over heartbreak af tomme reden syndrom, med ingen flere børn hjemme for at passe til? "Det er ikke så meget, at der er en behandling for tomme rede syndrom," siger Giesey. "Hvis nogen er sørgende tabet af familien, ville det blive behandlet som enhver anden sorg."

Sorg har potentiale til at blive til fuld-blæst depression, og depression kræver bestemt professionel hjælp. Medicin, kognitiv adfærdsterapi og familieterapi kan hjælpe forældre kæmper med tomme reden syndrom. Oftest, siger Giesey, en kombination af disse metoder er den mest effektive behandling, hvis symptomerne er alvorlige nok.

Oprettelse af din nye rolle

Forældre kan tage skridt til at undgå et altfavnende tilfælde af tomme reden syndrom ved at etablere sig uden for deres forældreroller før børnene går på universitetet eller flytte væk. Ikke alene betyder dette gøre for gladere enkeltpersoner, en lykkeligere ægteskab og bedre forældre, men det hjælper også lette overgangen fra hjemmeboende børn til børn forlader reden.

"Forældre har brug for at have sociale forretninger, de har brug for at have interesser, de har brug for at få deres liv har betydning uden for deres børn, inden de forlader hjemmet," siger Giesey. Længe før de skar den endelige snor, behøver dine børn ikke virkelig har brug. dag-til-dag-pleje Begynd at dyrke dine egne interesser, behov, ønsker og daglige liv uden for dine børns liv - ikke vente, indtil de er væk "Efter den kendsgerning, siger." hvad skal jeg gøre? ' er en hel masse hårdere at beskæftige sig med, "tilføjer Giesey.

Start med at få nye venner eller tilbringe tid sammen med gamle, du ikke har set i et stykke tid. Opret en ny rutine - en daglig øvelse rutine er et sundt sted at starte.

Historien om en tom-nester

Natalie Caine, 60, var i en high school orienteringsmøde for forældre til seniorer, da hun pludselig indså, at hendes reden var ved at være tom, og der var kun ét kort år tilbage før hendes datter ville afværge på college.

"Det var begyndelsen," sagde hun, at indse, at hun havde brug for at lave en plan. Hun følte tårevædet ved hvert "sidste" - den sidste fodboldkamp, ​​den sidste teaterforestilling - og melankoli over den forestående tab.

Så siger Caine, "Jeg gik ind i gear." Hun tilbragte tiden med fokus på at være en endnu bedre mor og nyder hendes datters sidste år i high school. "Det er sådan jeg oftest behandlet med begyndelsen symptomer" af tomme reden syndrom. Hun spurgte sig selv: "Hvad er det bedste, jeg kan gøre for hende og for familien før alt skift?" Og derefter gjorde hun, hvad hun skulle gøre for sig selv.

"Jeg vidste, at det ville være en udfordring. Jeg vidste, jeg ville have denne glæde for frihed, men også den udfordring, min rolle ville helt flytte," siger hun. At udfylde forældrerollen ugyldig Caine begyndte Tomme Nest Support Services til at hjælpe andre forældre beskæftige sig med tomme reden syndrom ved at lære at omfavne den nye retning deres liv kan tage.

Uanset hvor meget forberedelse du har lagt i det, kan du aldrig rigtig forberede spørgsmål af hjertet. "Tøm reden er et tab af hvem du var, og spekulerer på, hvem du kommer til at blive," siger hun.