Evb2

HCG diæt

Denne diæt fad indeholder hormonindsprøjtninger og højst 500 kalorier om dagen. Du bør tabe spise den lille, men det er farligt, og vægttab er svært at opretholde.

På toppen af ​​listen over ulige kost modeluner, er hCG kost er blevet miskrediteret af forskere, men er stadig populær på grund af dens vægttab løfte. Den kost kræver, at du spiser kun 500 kalorier om dagen og få daglige injektioner af hormonet humant choriongonadotropin (hCG.) Fås også i pilleform, hCG er det hormon der produceres af moderkagen under graviditeten.

I 1954 teoretiserede britiske læge ATW Simeons, at hCG er, hvad gør mødre-til-være at få adgang til fedtreserver til at brødføde deres fostre. Han udgav en bog, pounds og inches: En ny tilgang til fedme, hvori han foreslog, at hCG kunne hjælpe folk adgang til deres fedtreserver og opnå vægttab.

HCG diæt: pros

De lovede fordele ved denne diæt dille, omfatter:

  • Hurtige vægttab. Nogle mennesker, der har fulgt hCG kost finder, at det resulterer i hurtigt vægttab med minimal sult. Keri Gans, RD, en New York-baserede diætist og talsmand for den europæiske Diætetiske Association, siger folk på hCG kost vil tabe blot fordi de er forbrugende så få kalorier.
  • Fedt reduktion. Fortalere hævder også det reducerer fedt, ikke muskler.

Related: Den fad kost faktablad

HCG diæt: cons

Ernæringseksperter og European Society of Bariatric Læger advarer mod kosten på grund af:

  • Lidt medicinsk støtte. "Det er slet ikke sundt for dig," Gans siger. Det ville være umuligt, fortsætter hun, at finde "en akkrediteret læge eller registreret diætist - de to fagfolk, du skal gå til, hvis du har brug for hjælp med vægttab -. Der ville tilslutte hCG kost"
  • Dyre injektioner. De daglige injektioner eller hCG piller Gans siger kunne få ganske dyrt. De fleste mennesker køber hormon piller på internettet eller gå til klinikker, der reklamerer hCG injektioner.
  • Sandsynlig vægtforøgelse. Folk er tilbøjelige til at sætte tilbage på vægten, så snart de går væk fra kosten, Gans siger. Faktisk kan de fortsætte med at spise mindre og stadig tager på i vægt, fordi deres krop, berøvet af næringsstoffer, kan gå ind i sult-tilstand og brænde færre kalorier for at overleve.
  • Få fødevarer valg. Fordi hCG kost er så kalorie restriktiv, er der ikke mange spændende hCG kost opskrifter, Gans siger. Dine valg omfatter normalt forskellige måder krydderier basale fødevarer som fisk, kylling, kalkun eller magert oksekød. Krydderier kan tilføje smag og sort, men ingen kalorier. Mange af de hCG kost opskrifter er for enkelt portioner.

Relateret: er hurtigt vægttab sikkert?

HCG diæt: kort-og langsigtede virkninger

Kortsigtet, Gans siger hCG Dieters kommer til at føle elendig. "Du vil være lav i energi. Du vil blive trætte. Du vil være sur og irritabel, "siger hun. "Der er ingen måde, du vil være at få nok næringsstoffer, og du vil ikke have energi til at udøve, som kan hjælpe dig ikke kun tabe sig, men også opretholde langsigtet vægttab. "

Folk, der blive på hCG kost for lang tid, kan blive underernærede. "Man kan ikke opfylde dine ernæringsmæssige behov på 500 kalorier om dagen," forklarer Gans. "De amerikanske kostråd er baseret på en 2.000 kalorie om dagen kost."

HCG kost lover hurtigt vægttab og kan arbejde i starten, fordi du spiser langt færre kalorier end du brænder. Men det er vigtigt at huske, at sundt vægttab tager tid og oftest ikke kan opnås gennem kost modeluner.

"Jeg har altid fortælle mine patienter, at det ikke tage dig to uger til at få de 20 pounds, så forvent ikke at miste dem i to uger", Gans siger. "Du er nødt til at ændre din adfærd på lang sigt, og FAD kostvaner ikke gøre noget om at ændre adfærd, undtagen tilskynde nogle nye, ikke-så-sunde dem."