Evb2

Fordelene ved meditation

Daglige understreger og distraktioner kan udslidt din hjerne. Med meditation, lukke dig verden ud og koncentrere sig om ro.

Dette er, hvordan Kimberly Montgomery, 52, en klinisk psykolog fra Indianapolis, beskriver oplevelsen af ​​meditation:

Forestil dig selv i et værelse i et stort slot. Du finder den dør, der giver dig mulighed for at gå ud af slottet, og du gør det. Som du krydse til den anden side af voldgraven og holde walking, de massive slot svinder i størrelse bag dig, og du kan nu se skoven omkring det, og derefter en fjern landsby.

Din "slot" kunne være en skure eller noget undertrykkende du er fanget i, og meditation giver dig en følelse af plads, siger Montgomery.

Ligesom Montgomery er et stigende antal europæere søger fordelene ved denne populære form for alternativ medicin. I 2007 fandt en national undersøgelse, at næsten 10 procent af de voksne - mere end 20 millioner mennesker - havde mediteret i det foregående år. Dette antal var vokset med næsten 24 procent siden 2002.

Meditation: de typer

Under meditation, typisk folk hvile i et roligt sted og fokusere deres sind på en bestemt tanke eller aktivitet. Der er to almindelige former for meditation: transcendental meditation og mindfulness meditation.

I transcendental meditation eller TM, sidder udøveren i en behagelig stilling og lydløst gentager en lyd, eller mantra. Til sidst, den enkelte når en tilstand, hvor sindet er fri for tanker, og er tavs, fredelig, men bevidst.

Typer af mindfulness meditation kan nævnes:

  • Zen buddhistisk meditation. Med denne form for meditation, indånder du på en præcis måde, mens tælle dine vejrtrækninger eller fokusere på en bestemt tanke. Som du gør dette, bliver du bevidst om at være i nuet.
  • Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR). Dette program er blevet brugt til at behandle kroniske smerter og sygdomme. Igen, det kræver, at du fokusere på dit åndedræt, da den går ind og udgange din krop, og når distraherende tanker trænge sig på, du returnere din opmærksomhed på åndedrættet og lad tankerne passere. Et andet aspekt indebærer "scanning" forskellige dele af din krop med dit sind til at vurdere de fornemmelser i de dele.

Meditation: sundhedsmæssige fordele

Ifølge National Institutes of Health, bruger folk meditation for følelsesmæssig sundhed, såsom at tage angst og stress, samt for fysiske problemer, herunder styring af smerter og symptomer på kroniske sygdomme. Forskning har fundet, for eksempel, kan denne meditation:

  • Lindre depression er forbundet med fibromyalgi. I en undersøgelse, havde kvinder med fibromyalgi, som deltog i otte ugentlige MBSR sessioner signifikant forbedrede depressive symptomer sammenlignet med kvinder, der ikke mediterer.
  • Reducer bekymring forbundet med reumatoid arthritis. I en anden undersøgelse, kvinder med leddegigt enten deltog i en otte-ugers MBSR kursus efterfulgt af en fire måneders vedligeholdelsesprogram eller blev sat ind i en kontrolgruppe, der modtager MBSR efter undersøgelsen. På seks måneder havde kvinder i meditation gruppe væsentligt forbedret psykisk lidelse og velvære.

Meditation: ro i sindet

For et par år siden, havde Montgomery stoppede meditere. Men da hendes arbejdsgiver tilbudt en rabat på en meditation kursus, besluttede hun at det var tid til at gå tilbage. "Jeg vidste bare, at mit liv følte sig mere stressende, og jeg kiggede tilbage på mit liv på de tidspunkter, som jeg havde følt det bedste, og jeg tænkte, 'Jeg har fået til at komme tilbage til det'."

Hun sommetider vågner tidligt om morgenen for at gøre 45 minutters meditation, før hendes familie kommer op. Hun bemærket følelsesmæssige og fysiske fordele fra meditation relateret til hendes kroniske ryg tilstand.

"Jeg føler, at det hjælper noget af betændelse i ryggen," siger hun. "Jeg har frustration om mine rygproblemer - det er svært at acceptere ting, som du ikke kan gøre Jeg vil sige meditation har hjulpet mig til at acceptere mine grænser for hvad jeg kan gøre, men være forpligtet til at have det bedste liv, jeg kan med. hvad jeg har i stedet for at forsøge at ændre det. "