Evb2

Fordele ved en depression support system

Selvom depression kan gøre dig ønsker at hæve, bygger på venner, kan familie og en depression støttegruppe hjælpe med at holde din opsving på sporet.

Depression kan gøre dig føle sig alene - og gør du lyst til at være alene. Men isolere dig selv rent faktisk kan forværre din depression symptomer. Omkringliggende dig selv med en stærk støtte netværk af venner og familie og deltage i en depression støtte gruppe kan hjælpe dig med at opretholde en healing forbindelse til folk, mens du beskæftiger sig med depression. Under støttende relationer kan også opfordre dig til at få den hjælp du har brug for at behandle depression.

Depression support: fordelene

Mange af livets udfordringer - og det omfatter beskæftiger sig med depression - er lettere til ansigt med den støtte og kærlighed af et stærkt netværk af venner og familie.

"Når nogen er at have en hård tid, kan de drage fordel af opmuntring fra venner og familie, at tingene vil blive bedre," siger Adele Viguera, MD, lektor direktør for perinatale og reproduktive psykiatri program på Cleveland Clinic i Ohio.

Den håbløshed og hjælpeløshed, der ledsager depression kan gøre det føles som du aldrig vil få det bedre, men dine kære kan hjælpe dig med at komme igennem de hårde tider. "Venner og familie, der er støttende minde om, at dette også skal passere," forklarer Dr. Viguera.

En stærk depression støttenetværk kan også hjælpe ved at opfordre dig til at:

  • Få regelmæssig motion
  • Hold dig til en regelmæssig søvn tidsplan
  • Opret og holde sig til en daglig tidsplan
  • Spis en sund kost
  • Tag din medicin som foreskrevet
  • Gå til terapi udnævnelser

Opholder sig på kursus med depression behandling

Selvom behandling for depression er ofte en succes, kan inddrivelse være en lang proces, og du kan blive fristet til at give op, hvis du ikke kan se en forbedring med det samme. "Vær tålmodig med behandling," Viguera siger "Folk har en tendens til at tænke på depression medicin som en tryllestav, men det er simpelthen ikke tilfældet -. Der er masser af arbejde involveret, og det kan tage et stykke tid for medicin til at træde i kraft. "

I disse tider, kan venner og familie hjælpe dig holde fast i din behandlingsplan, opmuntre dig til at tage medicin og deltage terapi. "Nogen der kan være der til at holde din hånd og hjælpe dig med at holde på sporet kan gøre det lidt nemmere," siger Viguera. De kan hjælpe dig se "at der er et lys for enden af ​​tunnelen."

At finde den rigtige depression støtte gruppe

En støttegruppe for depression kan være meget stærke, fordi du vil bruge tid med folk, der allerede har haft depressive episoder og står de samme kampe, du går igennem nu, siger Viguera. Det er mennesker, som har vandret i dine sko, hvilket gør det lettere for dig at forholde sig til dem og har tillid til deres råd. Tale med andre mennesker med depression kan hjælpe validere dine egne følelser. "Det er meget terapeutisk," siger Viguera.

Gennem en depression støtte gruppe, kan folk også lære konstruktive mestringsstrategier. Viguera tilføjer, at disse strategier er et bedre alternativ end at dreje til narkotika eller alkohol til at klare depression.

Din læge eller terapeut kan hjælpe dig med at finde en lokal støttegruppe, at andre patienter har fundet nyttige. Din lokale hospital er en anden kilde. Du kan også søge på nettet for depression støttegrupper i dit område og online support grupper. Ét websted til at tjekke er depression og bipolar support alliance. Du kan også besøge Everyday sundhed depression støttegruppe.

Ligegyldigt hvor stærkt du ønsker at undgå, at folk, der når ud til andre, der har en personlig forbindelse til, hvad du går igennem kan have en enorm helbredende effekt. Vel vidende, at du virkelig ikke alene kan give dig den nødvendige moralske støtte til at bo med din behandling og holde bevæger sig mod bedring.