Evb2

Fødevareallergi test hjalp mig med IBS og andre allergier

Vi ved, at IBS er en dysfunktion i vores fordøjelsessystem

Vi ved, at IBS er en dysfunktion i vores fordøjelsessystem, men har du nogensinde tror, ​​at allergi kan være årsagen til din diarré, forstoppelse, og / eller smerte? De kan være - kan du have en fødevareallergi eller følsomhed! Fødevareallergi test er en måde at lære dine IBS udløser.

Da IBS er relateret til fordøjelsesprocessen

Da IBS er relateret til fordøjelsesprocessen, er det vigtigt at vide, hvilke fødevarer der er årsag antistof reaktioner. En simpel blodprøve kan viderebringe oplysninger om fødevareallergi og følsomheder, det ene er værre end den anden. Jeg gjorde begge typer af tests, til IgE og IgG, se, hvilke fødevarer var muligvis forårsage ravage i min krop. Jeg har også astma og angioødem i munden, så jeg kunne ikke vente med at se mine resultater. De fleste mennesker tænker på fødevareallergi som nældefeber og vejrtrækning problemer, men disse samme allergener kan forårsage mave problemer også.

IgE er antistof respons på fødevarer, der er umiddelbar og omtales som en klassisk allergi. Mange mennesker får udslæt, hævelse, astmaanfald, og muligvis anafylaktisk shock. Alle fødevarer, der scorer højt i IgE skal undgås. En IgG-reaktion betyder en forsinket reaktion eller følsomhed. Disse langsommere reaktioner er som regel resultat af at spise for meget af en bestemt fødevare for ofte. IgG-responser forårsage andre symptomer også, såsom træthed, ømhed, og fordøjelses problemer. Da IgG medierede mad reaktioner kan blive forsinket af timer eller endda dage, det gør det svært at finde ud af hvilke fødevarer der er synderen. Det er derfor, jeg besluttede at gøre antigenantistof vurdering blod.

Min integrativ læge bestilte min test, fordi de fleste læger er på udkig efter ægte allergi, og ikke er interesseret i fødevarer følsomheder. Testen var interessant, hvor laboratoriet havde en plastbakke med brønde og mærket med mit navn. Forskellige fødevarer koncentrationer blev anbragt i hver brønd sammen med en dråbe af mit blod. Et computerprogram læse de ændringer, der skete og kortlagt dem på et diagram. To uger senere blev jeg præsenteret for en liste over testede fødevarer, og hvordan jeg scorede, fra ikke-reaktivt op til ekstrem følsomhed. Denne test er så meget lettere end at forsøge at dechifrere en fødevare afskaffelse kost.

Jeg havde moderate reaktioner på mejeri (kunne forklare min laktose intolerante problem), de fleste skaldyr, æg og et par andre fødevarer, herunder min favorit - chokolade. Men mine værste følsomheder skulle krydderier, jeg bruger dagligt. Hvem ville tænke på dette!

En fødevare rotation kost formular blev også givet med testresultaterne

En fødevare rotation kost formular blev også givet med testresultaterne, og viser mig, hvordan man rotere fødevarer dagligt og ikke spiser den samme mad familierne hele tiden. Denne måde din krop ikke kæmper de samme antistoffer hver dag. De sagde det var bedst at rotere mine fødevarer hver tre til fire dage. Enhver høj til moderat reaktive fødevarer bør undgås i seks måneder og derefter langsomt tilbage i kosten.

Den nederste linje...

Fik denne fødevareallergi test arbejde? Ja

Fik denne fødevareallergi test arbejde? Ja, det gjorde for mig. Jeg fandt, at min diarré dage var længere væk. Jeg lærte fødevarer, der var udløser for min IBS ubehag. Ved at undgå og dreje allergiske og følsomme fødevarer, giver du din krop en pause, og det lader din belastet immunsystem helbrede, nemlig at lade din tarm heler så godt.