Evb2

Få hjælp fra en leukæmi støttegruppe

Dine venner og familie måske ikke fuldt ud klar over, hvad der præcist en diagnose af leukæmi midler. Men der er millioner, der gør - og du kan finde nogle af dem i kræft støttegrupper.

Venner og familie kan ikke forstå uroen din leukæmi diagnose har skabt til dig. Men du har stadig brug for at snakke, og taler til nogen, der virkelig forstår, hvad der foregår, er vigtigt.

Påfyldning det tomrum er, hvad støttegrupper gør: De forstår, hvor du har været, og hvad der kan komme næste.

En leukæmi støtte gruppe formål

En god støtte gruppe kan være afgørende for en patients følelsesmæssige sundhed i forbindelse med leukæmi, men han eller hun har brug for at forstå, hvad en sådan gruppe kan og ikke kan gøre, siger Elizabeth Kitlas, MSW, en informationsspecialist til leukæmi og lymfom Society. "Support grupper er ikke en erstatning for psykoterapi, men de er sikre rum, hvor patienter, pårørende, søskende, familier og andre, der berøres af leukæmi kan mødes og dele deres erfaringer med mennesker, der går igennem lignende situationer. "

Støttegrupper, siger hun, kan blive set på som en coping værktøj, der fungerer sammen med en patients medicinske behandling.

Leukæmi støtte til patienter og familier

Robin Goodman, PhD, direktør for AboutOurKids.org og direktør for offentlige uddannelsesprogrammer på New York University Child Study Center, siger at finde en god støtte gruppe kan hjælpe en patient håndtere de forskellige stadier venter hende. "Hvad du står ændringer over tid," siger hun. "Kommunikation er godt for at hjælpe dig igennem alle disse følelser."

Støttegrupper kan også hjælpe familier, Kitlas tilføjer. Dette kan især være vigtigt for plejepersonale som forældre og bedsteforældre, der kan være overvældet og har brug for at tale med folk, der kan hjælpe dem igennem de forskellige følelser på en peer-niveau snarere end et professionelt niveau. "Støttegrupper yde gensidig støtte og uddannelse til medlemmer, der kan føle sig lidt mindre alene ved at møde andre, hvis situation ligner deres egne."

Finde en leukæmi støttegruppe

For leukæmipatienter, at leukæmi og lymfom Society (LLS) kan være et godt sted at lede efter grupper i dit område. Kitlas siger LLS i øjeblikket har 230 grupper, både i nærheden kapitler og i mere landlige eller fjerntliggende områder, og antallet er altid voksende.

Grupper, der er forbundet med LLS generelt mødes cirka en gang om måneden, og er drevet af credentialed sundhed eller mental sundhed fagfolk, der har erfaring i både onkologi og gruppearbejde. "De er parate til at håndtere følsomme emner såsom tab, skyld, behandling spørgsmål og familiemæssige stressfaktorer," forklarer hun.

Anden organisation til at tjekke ud for information, er europæiske Cancer Society. Indtast dit postnummer og ressourcer i dit område poppe op.

Andre idéer omfatter:

Endelig, se til din medicinske team for henvisninger til grupper, der kan være nyttige. Spørg hvilken slags tilbagemeldinger andre patienter har givet dem om disse grupper, og som man måske bedst for dig.

Mens du taler med dine nye venner, glem ikke dine eksisterende venner og familie. Du kan holde dem up-to-date med dine fremskridt online. Og foretager tilslutninger er hvad få støtte handler om.