Evb2

Dit hypertension behandling team

Find ud af hvilke fagfolk kan hjælpe dig med at få din højt blodtryk under kontrol.

Behandling af hypertension kan kræve hjælp fra et team af sundhedspersonale. Må ikke være genert over at drage fordel af disse fagfolk, de vil alle bidrage til at sikre, at din hypertension behandling er effektiv, og at du bo i et godt helbred.

Den praktiserende læge

Det første skridt er at finde en praktiserende læge, med hvem du kan udvikle en god rapport. Din primære sundhedstjeneste læge skal have erfaring i behandling af forhøjet blodtryk. At indsnævre valg bestemme dine andre prioriteter, såsom placering, kontortid, og accept af din forsikring planen.

Vigtige spørgsmål at stille:

  • Er lægen bord certificeret i et speciale, der har forberedt ham eller hende til at diagnosticere og behandle hypertension? Typisk vil omfatte dem certificeret i intern medicin og familie medicin. Men hvis du også modtager pleje fra en kardiolog eller nephrologist (nyre specialist) for komplikationer af hypertension, kan disse specialister også blive inddraget i forvaltningen af ​​dit blodtryk.
  • Er din præference for en individuel læge eller en gruppe praksis, hvor partnerne er tilgængelige, hvis din læge ikke er?
  • Som hospital er lægen forbundet med?

Sygeplejersken praktiserende

Når du besøger din læge kontor, kan du se en sygeplejerske praktiserende læge. Denne specialist, som har uddannelse ud over almindelig sygeplejerskeuddannelsen, er kvalificeret til at støtte i din hypertension behandling. Sygeplejerske praktiserende læger typisk indarbejde sundhed uddannelse og rådgivning om sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme. Kig efter en sygeplejerske praktiserende læge med speciale i intern medicin eller kardiovaskulær omhu for at hjælpe med at organisere dit blodtryk behandlingsplan.

Diætisten

Fordi at tabe sig og derefter opretholde en sund vægt er nøglen til hypertension behandling, er det klogt at søge hjælp hos en diætist. Ligesom læger og sygeplejerske praktiserende læger kan diætister også specialiseret sig i visse medicinske tilstande, såsom behandling af hypertension. De kan give ernæring og kost råd, som vil hjælpe dig med at kontrollere din sygdom.

Apotekeren

Færreste tænker over at kende deres farmaceuter, men behandling af hypertension kan ofte indebære at tage en kombination af medicin og en apoteker kan hjælpe dig med at sortere det ud. Farmaceuter er medicin specialister, der spiller en vigtig rolle på din sundhedspleje team. Det er bedst at bruge bare én apotek for alle dine medicin, fordi så vil din farmaceut vil være opmærksomme på potentielle lægemiddelinteraktioner. Apotekeren vil rådføre sig med dig om bivirkninger, dosering, og medicinering sikkerhed.

Terapeuten

Uanset om det er en bivirkning af medicin eller vide, at du har en kronisk helbredstilstand, kan du blive beskæftiger sig med stress eller endda depression relateret til hypertension. Du kan vælge at se en terapeut, såsom en rådgiver, psykolog, psykiater eller en mental sundhed sygeplejerske, for at lære hvordan man bedre styre din mentale sundhed.

Den personlige træner

Regelmæssig motion er vigtig for behandling af hypertension. Hvis du har problemer med at starte en fitness rutine, eller hvis du har specielle sundhedsmæssige hensyn, vil du måske ved hjælp af en personlig træner. En certificeret træner kan hjælpe dig med at opnå både kort-og langsigtede træningsmål, og lære dig en øvelse rutine til at følge i hjemmet eller på et træningscenter som en del af din hypertension behandling program. Et udgangspunkt for at finde en træner er gennem den faglige organisation Europæiske fitness fagfolk og associerede.

Du må ikke brug for alle disse professionelle, men ved at arbejde med dem, der specialiserer sig i de områder, hvor du har mest brug for hjælp, vil du være i stand til at tage kontrol over din hypertension, snarere end at føle den styrer dig.