Evb2

Depression og selvmord - bryde sammenhængen

De fleste mennesker, der begår selvmord er deprimeret, så forebyggelse af selvmord skal være en del af en depression behandlingsplan.

Depression og selvmord forståeligt gå hånd i hånd, hvilket betyder, at for mange mennesker, forebyggelse af selvmord er en integreret del af beskæftiger sig med depression.

Selvom ikke alle deprimeret person forsøger eller begår selvmord, er de fleste mennesker, der dræber sig selv beskæftiger sig med depression.

"Halvfems procent eller mere af mennesker, der dræber sig selv har en psykisk lidelse, før tidspunktet for deres død," siger Paula Clayton, MD, medicinsk direktør for Det Europæiske Institut til forebyggelse af selvmord i New York City. "Tres procent har svær depression. Sammenhængen mellem depression og selvmord er stærk. "

Kvinder er dobbelt så tilbøjelige til at opleve depression end mænd, men mænd er fire gange mere tilbøjelige til at begå selvmord. Generelt gøre mænd oplever depression op en af ​​de højeste risikogrupper for selvmord, uanset alder, og risikoen spikes endnu højere blandt ældre hvide mænd over en alder af 85. Unge er også i fare, da selvmord er den tredje hyppigste dødsårsag for teenagere.

Faktorer på arbejde i depression og selvmord

Et alvorligt risikofaktor for selvmord er alkohol eller stofmisbrug, omkring én ud af fire mennesker, der begår selvmord har alkohol i blodet på dødstidspunktet, ifølge en nylig undersøgelse.

Andre risikofaktorer for selvmord kan nævnes:

 • En familie historie selvmord, mental sygdom eller stofmisbrug
 • En personlig historie af tidligere selvmordsforsøg
 • En historie om børnemishandling i familien
 • Isolation fra andre
 • En nylig betydeligt tab, såsom et job, et forhold, eller en elsket en
 • En følelse af håbløshed
 • Nem adgang til våben, især pistoler
 • En tendens i retning aggression
 • Dårlig impulskontrol

Forebyggelse af selvmord og depression behandling

"Den eneste måde at forhindre selvmord er at have en aktiv og succesfuld behandling," siger Dr. Clayton.

De skridt til håndtering af depression og forebyggelse af selvmord kan nævnes:

 • . Forståelse depression Depression er en tilbagevendende, behandles kronisk sygdom, siger Clayton, men det skal også tages alvorligt: ​​"Læger, der behandler depression være opmærksom på, at sygdommen kan være dødelig."
 • Tager ordineret medicin. Antidepressiva er meget effektiv til at hjælpe folk komme tilbage til den person, de var, siger Clayton. Nøglen er at holde med at tage dem, indtil du er virkelig godt, ikke bare indtil du har det bedre. Kombineret med kognitiv terapi (samtaleterapi), medicin er den bedste tilgang til at overvinde depression. Mange typer af lægemidler er til rådighed, herunder de mest almindeligt anvendte gruppe af lægemidler kaldet selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI).
 • Administrerende søvnløshed Forholdet mellem søvn og depression er kompliceret, men kan koges ned til dette:. Deprimerede mennesker har brug for søvn for at komme sig. Det er okay at tage medicin for at få nok søvn, hvis lægen anbefaler det, men det er ikke en god ide at bruge alkohol til at forsøge at sove.
 • Afslutning narkotika eller alkohol afhængighed. Effektiv stofmisbrug terapi skal være en del af den samlede behandlingsplan.
 • Behandling co-eksisterende psykisk sygdom. Kom effektiv behandling for skizofreni eller andre psykiske problem reducerer selvmordsrisikoen. Især, bipolar lidelse, kendetegnet ved cyklusser af både mani og depression skal behandles omhyggeligt og ikke fejldiagnosticeret så enkel depression.
 • Hospitalsindlæggelse, hvis nødvendigt. Når nogen beskæftiger sig med depression begynder at opleve forvrænget tænkning (som at tro at hun er ved at dø af kræft på trods af beviser på det modsatte), eller lutter håbløshed eller truer selvmord, er det tid for indlæggelse. Selv et par timers behandling på skadestuen kan gøre en forskel, siger Clayton og tilføjer, at i de fleste stater, kan du ufrivilligt begå en person til psykiatrisk behandling, hvis hun er i fare for at såre sig selv.
 • Opholder sig med den deprimerede person. Hvis du har grund til at tro, en du elsker er alvorligt planlægger selvmord, ikke forlader hende alene. Ophold med hende og ringe efter hjælp.

Antidepressiva og forebyggelse af selvmord

Du har måske set nyheder forbinder brugen af ​​antidepressiva til en øget risiko for selvmord. Men mens "der er en lille gruppe mennesker i hvem der har været en stigning i selvmordstanker [tanker] og forsøg," siger Clayton, "det værste resultat af denne nyhed er, at det kunne afholde patienter og forældre fra at bruge antidepressiv medicin."

Clayton præciserer, at depression har en indbygget risiko for selvmord, og at for de fleste mennesker, behøver antidepressiva ikke øger risikoen for selvmord, men snarere, at de forbedre livskvaliteten.

Der er i øjeblikket en US Food and Drug Administration (FDA) mandat "black box"-mærke på SSRI narkotika advarsel om øget risiko for selvmordsforsøg hos personer under 25 år, der tager dem. FDA gennemgang konkluderet, at disse stoffer også havde ingen signifikant effekt på forebyggelse af voksne selvmord. Men en nylig undersøgelse gennemgå en stor mængde data om SSRI antidepressiva viste disse stoffer at have en stærk beskyttende effekt mod selvmord hos voksne, selvom det bekræfter den øgede risiko for selvmordsforsøg hos unge.

Fordi det er meget vanskeligt at forudsige, hvilke antidepressiv vil arbejde for hvilken person, patienter og læger nødt til at være opmærksom på visse røde flag, der signalerer et muligt problem i løbet af de første uger af behandlingen:

 • Øget agitation
 • Rastløshed
 • Angst

Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, skal du kontakte din læge straks. På grund af sammenhængen mellem depression og selvmord, er det vigtigt at tage risikoen for selvmord er meget alvorligt.