Evb2

Den 17-dages diæt

Denne fire-cycle fad kost er designet til at forvirre dit stofskifte for hurtige vægttab. Selvom du kan kaste pounds hurtigt, kan denne diæt være svært at vedligeholde.

En af de mest hypede kost i dag er den 17-Day Diet, skabt af California familie praksis læge Mike Moreno, MD. Denne diæt lover hurtige, nemme resultater. "Det siger, at du kan miste op til 10 til 15 pounds i de første 17 dage", siger Manuel Villacorta, RD, CSSD, et vægttab ekspert i San Francisco og en talsmand for den europæiske Diætetiske Association.

Kosten er opdelt i fire 17-dages perioder for at undgå kedsomhed, som er en af ​​de store spørgsmål Dieters har med de fleste vægttab programmer. Ændre den måde, du spiser hvert par uger er beregnet til at holde dig fra at ramme et plateau, en anden fælles problem med mange vægttab planer.

Den 17-dages diæt: hvordan virker det?

Som navnet antyder, den 17-Day Diet har fire 17-dages perioder. Den hurtigste vægttab sker i løbet af de første to cyklusser, når du spiser 1.200 til 1.500 kalorier om dagen. De næste to cykler er stadig kalorie restriktive, men tillader dig at spise mere. Regelmæssig motion er også en vigtig del af denne populære kost.

 • Cyklus man er "accelerere". Under denne 17-dages cyklus, du begrænse dit kalorieindtag til omkring 1.200 om dagen, spise magert kød og ingen stivelse grøntsager. Derudover skal du have to fedtfri plain yoghurt og to lavt sukkerindhold frugt og 1-2 portioner hver af olie og grøn te (for at øge stofskiftet). Du vil også nødt til at drikke 64 ounces vand om dagen. Din carb forbrug vil være begrænset i hele denne fase, og du skal fjerne dem helt efter 02:00 Planen siger, at du kan forvente at miste 10 til 15 pounds i første 17-dages cyklus.
 • Cyklus 2 er "aktivere." I denne cyklus, øger du dit kalorieforbrug smule til 1.500. Du er stadig spiser det meste magert kød og ingen stivelse grøntsager, men du kan kun have en portion olie eller fedt i stedet for to som i den første cyklus. I denne fase kan du have to portioner af sunde kulhydrater, men igen ingen kulhydrater efter 02:00 Du kan forvente at miste 5-6 pounds en uge.
 • Cyklus 3 "opnå." Målet med denne cyklus er at udvikle gode kostvaner og langsomt genindføre fødevarer. Flere kerner og frugt tilsættes som er en alkoholholdig drik en dag og en 100-kalorie snack. Vægttab vil bremse i denne fase - til 2-3 pounds en uge - medmindre du springe alkohol og øge din motion rutine. Du kan have carbs efter 2:00, men det er ikke anbefales, hvis du ønsker at fortsætte med at tabe sig.
 • Cyklus 4 "ankommer." Under denne cyklus, du kan spise dine livretter i moderation i weekenden, men ingen binging er tilladt. Mandag til fredag, du følger en kaloriefattig diæt.

Under cyklus 1 og 2, opfordres du til at udøve mindst 17 minutter om dagen. Walking er den foretrukne øvelse - du behøver ikke have noget for anstrengende på grund af din begrænsede kalorieindtag. Under cykler 3 og 4, du ønsker at udøve i alt 150 til 300 minutter om ugen, henholdsvis så du fortsætter med at tabe sig og bevare dit vægttab.

Du behøver ikke at være strenge om de 17 dage i hver cyklus. Og du kan holde cykle mellem accelerere og aktivere indtil du når dit vægttab mål. "Ideen med skiftevis den måde du spiser hvert par uger, er at holde dit stofskifte gætte hvad det næste og aldrig nå et plateau," Villacorta siger.

Den 17-dages diæt: En prøve menu

Prøve dag 1
Morgenmad: Morgenmad Omelet
Frokost: Rejer og Kylling Gumbo
Middag: Old World Beef Bourguignon

Prøve dag 2
Morgenmad: Mixed Berry Crepe
Frokost: Philly Inspireret Chicken Cheese Steak
Middag: Svinemørbrad med oliven tapenade

Prøve dag 3
Morgenmad: Morgenmad Omelet
Frokost: Broccoli og oksekød middag
Middag: Pølse Dinner

Sample dag 4
Morgenmad: Spinat og ricotta ost Crepe
Frokost: Rejer bowl
Middag: Kylling Ristede æbler

Den 17-dages diæt: pros

 • Hurtige resultater. Du vil opleve hurtige vægttab, hvilket er hvad vores "Gotta-har-det-nu" samfund krav Villacorta siger.
 • Varieret kostplan. Du vil ikke kede sig, fordi du ændre din kostplan hver to og en halv uge.
 • Afbalanceret kost. Kosten er rimeligt afbalanceret og fremmer sunde kostvaner. Siger Villacorta, "Det bruger alle fødevaregrupper -. Frugt og grønt, kød, fedtstoffer og mejeriprodukter"

Den 17-dages diæt: cons

 • Svag videnskab. Videnskaben bag kosten er ikke stærk. "Der er ingen videnskabelige beviser for, at du kan" forvirre "din stofskifte til at forhindre plateauer ved stigende og faldende dit kalorieindtag eller ved at ændre de fødevarer, du spiser, "Villacorta siger.
 • Ud af ingenting regel. Reglen om ingen kulhydrater efter 2:00 giver ingen mening, Villacorta siger. "Dr. Moreno forklarer ikke, hvorfor han skabte denne regel," siger han. "Jeg føler som om han havde brug for at komme op med noget andet for at få opmærksomhed."
 • Kalorier i begyndelsen cyklus meget lavt. Antallet af kalorier i den første cyklus er meget lav, og kan ikke være godt for alle, især folk, der er aktive, Villacorta siger. »[Reglerne] gør ingen forskel om du er en mand eller en kvinde eller en yngre person eller en ældre person, der forsøger at tabe sig."
 • Kunne få dyrt. Den kost opfordrer dig til at spise frisk frugt og grøntsager samt at forbruge fødevarer, der ikke behandles, men Moreno markedsfører cookies til morgenmad og andre emballerede fødevarer, Villacorta siger. "Dette kunne få ganske dyre," tilføjer han.
 • Let at gå af sporet i den endelige cyklus. Under den sidste cyklus, kan du spise, hvad du vil i moderate mængder, men hvor let er det at gøre? Villacorta siger, at det ville være meget let for folk at binge i weekenden og sat tilbage den vægt, de havde arbejdet så hårdt for at kaste.

Den 17-dages diæt: de kortsigtede og langsigtede virkninger

Er 17-Day Diet bare endnu modefænomen, eller kan det virkelig arbejde? Det kan have kortsigtede effekter, Villacorta siger, så hvis du har brug for at tabe et par pounds for en begivenhed, kan en kost som denne fungere godt for dig. Holde vægten off for på lang sigt, men kan være problematisk. "Kan du leve sådan i mere end et par uger? Ikke sandsynligt, "Villacorta siger. "Det synes ikke alt for beboelig for mig. Det har alt for mange regler. Og med denne diæt, du aldrig rigtig lære at styre maden. Det er en af ​​de ting, som disse FAD kostvaner undlader at gøre. "