Evb2

Coping med IBS

Irritabel tarm kost: tips til sund og sikker mellemmåltider

Jeg må indrømme, jeg gerne snack. Bare fordi jeg har IBS, skal jeg ikke berøves en snack nu og da. Det vigtigste ved at spise eller snacking er at se ud for udløse fødevarer, som kan vende ventilerne og gear i vores gut spinning. Og alle er forskellige, hvad der vil forårsage abdominale symptomer. Leve med en irritabel tarm kost er ikke svært - bare være opmærksom på de fødevarer udløser og med trial and error vil du lære din "kan have" og "ikke røre" fødevarer.

Top 10 IBS Trigger Foods:

Ifølge Joy Bauer, en ernærings-ekspert og partner med Everyday Health, kan disse fødevarer undertiden forårsage ravage med IBS.

Så nu er spørgsmålet, hvad kan jeg spise eller snack på? Jeg lærte et par tricks fra bogen "At spise for IBS" af Heather Van Vorous, en stor kost management reference og kogebog for fordøjelsesproblemer ramte. Hendes ideer har arbejdet for min IBS og opskrifter i denne bog er nemme at lave og ganske velsmagende.

Følg IBS udløse fødevarer liste for irritabel tarm kost og jeg er sikker på du kan komme op med flere snacks end jeg har nævnt. Hvad er din favorit? Læs mere »

Laktose intolerant symptomer som en del af IBS

Jeg længes efter is som min familie nyder deres dessert, men jeg er laktose intolerante. Som en del af IBS, er laktoseintolerans (LI) manglende evne til at fordøje laktose (mælkesukker). Disse mennesker mangler et enzym, der fordøjer laktose. Når en person med LI forbruger mælk eller andre mejeriprodukter, nogle eller alle af lactose forbliver ufordøjet, bevarer væske, og gærer i tyktarmen. Denne handling resulterer i lactoseintolerans symptomer såsom mavekramper, diarre, oppustethed, gas, og selv opkastning. Disse symptomer kan begynde inden for 30 minutter eller forsinkelse timer efter forbrug. Ikke sjovt!

Graden af ​​LI symptomerne varierer fra person til person. Jeg kan spise ost, men ikke mælk. Laktoseintolerans kan medføre ubehag og fordøjelsessystemet forstyrrelser, men er ikke en sand sundhedstrussel eller skader nogen organer. Mange mennesker med IBS har også laktose intolerante symptomer. Hvis du får et akut anfald af at spise et mejeriprodukt, såsom diarré, så sørg for at drikke masser af væske, såsom Gatorade at erstatte elektrolytter og tjekke med din læge, som anti-diarré produkter til brug. Tro mig, vil du overleve det ubehag, men vil tænke sig om to gange, hvad du spiser næste!

Én god ting er, at LI kan kontrolleres ved kostændringer. Der er også produkter på markedet som Lactaid lavet specielt til folk med denne lidelse. Mange kan nyde mælk og ost igen med Lactaid erstatninger, som har fjernet laktose. Andre finder, at de trygt kan forbruge soja eller ris mælk. Yoghurt er okay, og giver din krop med gode probiotika. Du er nødt til at blive en fødevare detektiv i supermarkedet. Læs etiketterne omhyggeligt og undgå fødevarer, der indeholder laktose eller mælk faste stoffer. Vidste du, at laktose tilsættes mange forarbejdede fødevarer, herunder brød, konserves supper, cookies, pandekage mix, nogle morgenmadsprodukter, forarbejdet kød, og salatdressinger?

En anden lektie, jeg har lært fra min apoteket er, at nogle stoffer er formuleret ved hjælp laktose som fyldstof. Hvis du lider af laktoseintolerans symptomer, så sørg for at lave en liste over alle dine medicin, herunder over-the-counter-produkter og gennemgå dem med apoteket. Derefter tage disse resultater til din læge for mulige ændringer i din medicin.Tegn på irritabel tyktarm: forstoppelse

Leve med skiftevis irritabel tyktarm (IBS) sætter mig i den situation at skulle både forstoppelse og diarré. Forstoppelse er en af de tegn på irritabel tyktarm og defineret som at have afføring tre gange om ugen eller mindre, ifølge Rom II diagnostiske kriterier. Nu kan jeg ikke sige, jeg er at uregelmæssige, men jeg har mange af symptomerne på forstoppelse, som er hård, klumpet afføring, følelsen af ​​ufuldstændig evakuering, gas og oppustethed. Alt i alt er det en blah følelse!

De fleste læger siger, at vi lider af forstoppelse på grund af mangel på fiber i kosten, utilstrækkelig indtagelse af vand, og manglende forståelse opfordringen i naturen, når den kommer. Jeg føler med IBS er det en funktionsfejl i vores mave-tarmkanalen. I stedet for vores tarm muskler ordregivende jævnt i rytmisk fashion, er vi tilbøjelige til at fungere som en muskel spasmer, uorganiserede og fanget i en skruetvinge.

Wise vaner at bo regelmæssigt

Selvom at have IBS er noget dysfunktionel, kan følge disse tips være nyttig.

Bare fordi forstoppelse er en af de tegn på irritabel tyktarm betyder ikke, det er for evigt! Forstoppelse kan afhjælpes og kontrolleres med ovenstående forslag. Læs mere »

Symptomer på irritabel tyktarm: diarré

På et eller andet tidspunkt, vi alle får et tilfælde af diarré. Det kunne være fra en maveinfluenza, bivirkning fra en medicin, eller fødevarer, der bare ikke komme sammen med vores tarm. Men hvad nu hvis du havde diarre hver dag? Diarré er et af symptomerne på irritabel tyktarm og er en daglig mareridt for syge.

For folk nye til IBS er diarré defineres af Rom II-diagnostiske kriterier som skammel frekvens større end tre gange om dagen. Derefter injiceres de tilknyttede symptomer på løs eller vandig afføring, hastesager (skulle køre på toilettet), der passerer slim, og / eller mavekramper. Ikke sjovt! Husk i IBS musklerne i tyktarmen har unormal aktivitet. Affaldsmaterialer igennem systemet for hurtigt resulterer i diarré.

Med mig, også diarré bringer på svaghed. Jeg taber kalium let, og denne vigtige elektrolyt skal udskiftes med Gatorade eller kalium supplement. Med diarré får du dehydreret, så erstatter væsker er så vigtig. For andre (ligesom min ægtefælle), diarré forårsager ingen medicinske problemer. Alligevel IBS-D er sådan en ulejlighed og forårsager meget angst. Forestil dig at skulle løbe på toilettet flere gange, på arbejde eller ethvert sted, du besøger. Når man har min diarré tilbøjelige dage, det første sted, jeg kigger efter, når ud og om den nærmeste toilet - just in case.

Hvis du er diarré dominerende, kan du brug for hjælp fra medicin. Jeg bare starte med over-the-counter Pepto Bismol og denne tendens til at falde til ro mine tarme, men hvis et par doser af "pink stuff" ikke hjælper, jeg vende tilbage til Imodium (også en OTC medicin). Imodium og dens recept fætter, lomotil med til at bremse tarmens bevægelser og stoppe suset af det flydende indhold i tyktarmen. Denne tilbagegang proces giver vandet at blive absorberet af tarmene og skabe en mere dannet afføring.

Fyldemidler såsom opløselige fibre og psyllium produkter hjælper også. I IBS-D, absorberer fiberen overskydende væske, der er den vigtigste forbindelse med diarré. Produkter gode for IBS-D er Metamucil (psyllium), Citrucel (methylcellulose) og FiberCon (polycarbophil). Jeg personligt tage Citrucel dagligt for at holde min krop reguleret, som hjælper mig skiftevis tilstand diarre og forstoppelse. Jeg synes også at tage calcium (uden magnesium) og fiskeolie (omega-3) kosttilskud bidrage til at danne afføring. Disse to kosttilskud er en del af mit vitamin regime dagligt. Læs mere »

Fødevareallergi test hjalp mig med IBS og andre allergier

Vi ved, at IBS er en dysfunktion i vores fordøjelsessystem, men har du nogensinde tror, ​​at allergi kan være årsagen til din diarré, forstoppelse, og / eller smerte? De kan være - kan du have en fødevareallergi eller følsomhed! Fødevareallergi test er en måde at lære dine IBS udløser.

Da IBS er relateret til fordøjelsesprocessen, er det vigtigt at vide, hvilke fødevarer der er årsag antistof reaktioner. En simpel blodprøve kan viderebringe oplysninger om fødevareallergi og følsomheder, det ene er værre end den anden. Jeg gjorde begge typer af tests, til IgE og IgG, se, hvilke fødevarer var muligvis forårsage ravage i min krop. Jeg har også astma og angioødem i munden, så jeg kunne ikke vente med at se mine resultater. De fleste mennesker tænker på fødevareallergi som nældefeber og vejrtrækning problemer, men disse samme allergener kan forårsage mave problemer også.

IgE er antistof respons på fødevarer, der er umiddelbar og omtales som en klassisk allergi. Mange mennesker får udslæt, hævelse, astmaanfald, og muligvis anafylaktisk shock. Alle fødevarer, der scorer højt i IgE skal undgås. En IgG-reaktion betyder en forsinket reaktion eller følsomhed. Disse langsommere reaktioner er som regel resultat af at spise for meget af en bestemt fødevare for ofte. IgG-responser forårsage andre symptomer også, såsom træthed, ømhed, og fordøjelses problemer. Da IgG medierede mad reaktioner kan blive forsinket af timer eller endda dage, det gør det svært at finde ud af hvilke fødevarer der er synderen. Det er derfor, jeg besluttede at gøre antigenantistof vurdering blod.

Min integrativ læge bestilte min test, fordi de fleste læger er på udkig efter ægte allergi, og ikke er interesseret i fødevarer følsomheder. Testen var interessant, hvor laboratoriet havde en plastbakke med brønde og mærket med mit navn. Forskellige fødevarer koncentrationer blev anbragt i hver brønd sammen med en dråbe af mit blod. Et computerprogram læse de ændringer, der skete og kortlagt dem på et diagram. To uger senere blev jeg præsenteret for en liste over testede fødevarer, og hvordan jeg scorede, fra ikke-reaktivt op til ekstrem følsomhed. Denne test er så meget lettere end at forsøge at dechifrere en fødevare afskaffelse kost.

Jeg havde moderate reaktioner på mejeri (kunne forklare min laktose intolerante problem), de fleste skaldyr, æg og et par andre fødevarer, herunder min favorit - chokolade. Men mine værste følsomheder skulle krydderier, jeg bruger dagligt. Hvem ville tænke på dette! Læs mere »

IBS behandling for smerter reduktion

Irritabel tyktarm (IBS) har mange symptomer, og man er smerte. Kramper i maven er fælles og ubehageligt. Jeg har haft en spastisk colon (hvor rytmiske muskelsammentrækninger bliver ukoordineret og uregelmæssig) i årtier. Trigger symptomer advare hjernen til at opfatte smerte. For mig er det kramper langs midterlinjen (tværgående tyktarm) og andre gange bare en generaliseret bækkensmerter. En IBS behandling for smerter er nyttigt og diskuteret nedenfor.

Det er forbløffende, hvordan hjernen-gut forbindelsen fungerer. Når din hjerne fortolker en situation som en trussel, kan dette igen føre til ændringer i tarmene. Triggers kommer i mange former - fysiske stressfaktorer såsom varme, kulde, krydret fødevarer og træthed, samt, følelsesmæssige stressfaktorer. Udløser kan føre til smerter eller andre IBS symptomer såsom diarré, forstoppelse og / eller oppustethed.

Læger normalt ordinere anticholinerge medicin, som mindsker virkningen af ​​neurotransmittere i hjernen. Disse lægemidler hjælpe med at lindre smertefulde kramper og tarm spasmer. Jeg fik at vide at tage dem 30 minutter før et måltid for at slappe af mine tarme til at forhindre kramper, der opstår, når de spiser. Andre gange har jeg tog det før sengetid. Jeg havde succes med Bentyl (dicyclomine hydrochlorid) selv om der er andre antispasmodiske medikamenter såsom Levsin, Levbid, Librax og NuLev rådighed.

Antispasmodiske lægemidler hæmme glatte muskelsammentrækninger og tørre op sekret i tarmkanalen. De kan også forårsage bivirkninger såsom mundtørhed, nedsat svedtendens, nasal, sløret syn, døsighed, udslæt, kløe og nogle gange den manglende evne til at tisse. For mig gjorde Bentyl mig lidt søvnig, men jeg tolereres det godt. Jeg brugte det på en efter behov grundlag for dage, følte jeg kramper.

Hvis du er på udkig efter en mere naturlig bod, prøv pebermynte olie. Enterisk overtrukne piller opløses i tarmene, hvor de afslappe glatte intestinale muskler og er et alternativ IBS behandling til at mindske smerter. Disse piller sælges på de fleste større helsekostforretninger. Jeg har også brugt Altoids pebermynte slik (ren pebermynte), der arbejdede meget godt og smager fantastisk! Vær forsigtig, hvis du lider af GERD, da pebermynte kan forværre din acid reflux.

Everyday GERD symptomer kan føre til en kronisk sygdom

Har du nogensinde vågnet med en sur smag i munden og ondt i halsen? Føler du dig halsbrand? Hvis dette sker mere end en gang eller to gange om ugen, kan du blive ramt af GERD symptomer. Gastroøsofageal reflux (GERD) er, når maven væsker bakke op i spiserøret til halsen uden opkastning. Da jeg fortalte min læge om min nattetid ubehag beordrede han en GI serie. For at forberede denne test, en person drikker en hvid, kalkholdig væske (Barium), der viser kontrasten i x-ray film. Da jeg drak væsken radiologen tog fluoroscope film for at se, hvordan den flydende provenuet fra synke til maven. Til min overraskelse, flød væsken tilbage op i spiserøret, da jeg var i en liggende stilling. Jeg havde absolut sure opstød!

Nogle mennesker med GERD ikke altid har symptomer, de vokse og aftage dag for dag. Halsbrand er almindelige og sædvanligvis helbredes med antacida eller sidder oprejst, men når dette sker ofte det tid til at ringe til lægen. Brystsmerter fra sure opstød alarmer folk, som om de har et hjerteanfald. Andre lider bøvsen, synktebesvær, hæshed og vedvarende hoste. Nogle allergikere er endda bebrejder GERD for astmaanfald.

Min kroniske halsbetændelse hver morgen blev diagnosticeret som LPR (Laryngopharyngeal Refluks) hvor syren stiger højere og irriterer min svælg forårsager en "glob" følelse i halsen, når jeg sluge. LPR Diagnosen blev bekræftet ved en enkel, smertefri test udført af mit øre, næse og hals læge i hans kontor. En lille fiberoptisk lys blev passeret gennem næsen til den lavere halsen visualisere eventuelle irritation eller skade foretaget af den stigende af mavesyre. Andre test af Gastroenterologer se hals, spiserør ned til mavesækken ved hjælp af et endoskop.

Test efter GERD symptomer er så vigtigt at sikre, at du har at gøre med simpel irritation versus en mere alvorlig tilstand kaldet Barretts øsofagus, hvilket kan blive til kræft, hvis den ikke behandles. Alt i alt er GERD er kronisk, men behandles med medicin og livsstilsændringer. Jeg føler så meget bedre nu!IBS behandling: stress reduktion hjælper med at kontrollere symptomer

Vidste du, at din tarm er din anden hjerne? Vores tarme reagerer på stimuli ligesom vores virkelige hjerne. Stress er en reaktion på handlinger i vores liv, uanset om det er en følelse af fare, ligesom en "kæmp eller flygt" reaktion eller en forværring eller frustration. Dette forårsager cortisol og adrenalin til at frigive ind i vores blodbanen. Jeg havde brug for en IBS behandling hurtigt, fordi disse stresshormoner forhøjet mit blodtryk, lavet min puls race og fremskynde min vejrtrækning. Disse handlinger alle ske ufrivilligt. Men hvad betyder stress gøre for at vores tarm? Du ville blive overrasket over, hvor hjernen-gut-forbindelse kan forårsage overdrevne tarm symptomer, der fører til kramper, diarré og oppustethed. Og på den anden side, kan stress også bremse bevægelse af tarmen, som derefter forårsager forstoppelse. Langvarig stress er en trussel - Jeg kan bevidne dette. Finde en simpel IBS behandling via stress reduktion er nøglen til et roligere tarmen og en gladere person!

At lære at slappe af

Hvad er afslapning? Tja, vi ved, det er det modsatte af stress. Nogle mennesker finde aktiviteter som at gå, havearbejde, yoga, meditation, stille musik og bøn kan berolige kroppen. Det er handlinger, vi nyder, og dermed denne følelse af fred er afslappende. Så meget som jeg gerne gøre disse ting, min autonome nervesystem har brug for mere struktur til at slappe af. Her er to måder eller øvelser, der hjælper min krop ro og tage kontrol over hverdagens stress.

Åndedrætsøvelser

Hvordan du indånder? De fleste af os bare trække vejret med vores brystmuskler og ikke rigtig klar over, hvad vi gør, men vi skal bruge vores mavemuskler og mellemgulv. Abdominal vejrtrækning er bedst og den store belønning er, at det tog kroppen til at slappe af. Læs mere »

Er det IBS eller diverticulitis symptomer?

Du har smerter i venstre side af maven, og du er ikke sikker på om det er IBS eller diverticulitis symptomer. Lad os se det i øjnene, er IBS ikke kommer let, der er smerter eller i det mindste ømhed sammen med det. Og maven er en ejendommelig rum, hvor ubehag kan komme fra en række forskellige organer. Hvis vi fokuserer på tyktarmen, er der en chance for, at en person får diverticulosis, især i alderen mellem 60 og 80. Nu diverticulosis er normalt ikke-symptomatisk - Jeg har det, som det blev fundet efter min sidste koloskopi. Lægerne siger, "Intet at bekymre sig om", eller skal jeg? Så det fik mig til at tænke, hvad der er diverticulosis og hvordan er det forskelligt fra diverticulitis?

Typisk diverticulosis er en tilstand, hvor små poser (diverticuli) begynder at dukke stikker ud fra tyktarmen væggen. Jeg føler ikke dem, og de fleste er siges at være symptomfri. Men får nogle gange stumper af afføring eller ufordøjet mad fanget i disse poser og blive betændt.

Et familiemedlem begyndte at få venstre-sidet mavesmerter og troede, hun var bare have en IBS flare. Da hendes smerte skred, hun også begyndte at få kvalme, havde kramper, og udviklet en feber og kulderystelser. Dette var ikke hendes sædvanlige IBS kramper og berettiget en tur på skadestuen. Efter en CT-scanning, blev hun fortalte hende stille diverticulosis havde forvandlet sig til en infektion - nu kaldet diverticulitis. Efter en runde på et par af antibiotika og let kost, aftaget hendes smerte og infektion.

Jeg håber jeg aldrig følge i hendes fodspor, og der er nogle ting, du kan gøre nu for at forbedre dine odds for ikke at udvikle diverticulitis symptomer eller endda diverticulosis for den sags skyld. Lad mig dele nogle tips, som jeg har lært at undgå denne sygdom.

Gør fiber din ven. Du ønsker ikke at beskæftige sig med forstoppelse, da disse hårde, klumpet afføring kan være kun dem, der kan blusse diverticuli. Prøv at kombinere både opløselige og uopløselige fibre i din kost hver dag. Måske starte dagen med en fiber-rige korn og fortsætter med masser af lækre frugter og grøntsager i løbet af dine andre måltider. Hvis du opdager, at disse fødevarer ikke hjælpe din regelmæssighed, så gå efter de over-the-counter fiber kosttilskud. Læs mere »