Evb2

Brug motion til at håndtere depression

En regelmæssig motion rutine kan hjælpe med at lindre stress og depression. Men først skal du finde energien til at komme i gang.

Der er mange måder at håndtere depression. Terapi og medicinering er ofte en af ​​grundpillerne for depression behandling, men simple livsstilsændringer, især at udvikle og opretholde en regelmæssig motion rutine, kan gavne folk med depression og forbedre stresshåndtering.

Hvordan en øvelse rutine hjælper depression

Der er næppe tvivl om, at motion kan være meget effektive til at styre de symptomer på depression - forskning bakker det op, siger Erik Nelson, MD, en psykiater og lektor i klinisk psykiatri ved University of Cincinnati College of Medicine i Ohio.

For mild depression, viser undersøgelser, at "øvelse kan være meget nyttige i at fjerne symptomer for nogle mennesker," siger Dr. Nelson. "For folk med større depression, kan det ikke arbejde helt på egen hånd, men kan være en del af et regime af behandlinger." Motion kan sikkert øge effekten af ​​medicin eller terapi, tilføjer han.

Eksperter ved ikke præcis, hvordan motion letter stress og depression, Nelson siger, men undersøgelser tyder på, det forårsager biologiske forandringer i hjernen. Det kan være, at en fysiologisk reaktion på stress, som kan forværre depression symptomer, er forbedret med motion. Efter en øvelse rutine kan også styrke selvværd, hvilket er vigtigt for en person der beskæftiger sig med depression. "Psykologisk det hjælper folk føler sig bedre om sig selv," siger Nelson.

Start en øvelse rutine

Mange mennesker kæmper for at finde energien til at udøve. For en person med depression, kan forpligte sig til en øvelse rutine være endnu hårdere, da en mangel på motivation og lavt energi niveau er klassiske symptomer på depression.

"Det er et paradoks - noget, der virkelig kunne hjælpe, men er svært nogle gange for folk til at igangsætte," siger Nelson. Dog kan folk med depression udvikle en succesfuld øvelse rutine.

Prøv disse tips til at finde motivation og energi til at starte og vedligeholde en øvelse rutine:

  • Overvej at udøve en del af din behandling. Du kan bede din læge eller terapeut for ideer til at gøre motion en integreret del af den ordinerede plan og få råd til at holde med det.
  • Træne med virksomheden. Finde en workout kammerat eller deltage i en øvelse program kan være en stor motivationsfaktor, Nelson siger. Da mennesker med depression har tendens til at trække sig socialt, vil den sociale interaktion give en ekstra fordel.
  • Start langsomt og arbejde dig op. Erkendelse din kondition og indstilling små, realistiske mål er meget vigtigt for at holde en positiv holdning om motion. Forsøger at gøre for meget for hurtigt - og at være mislykket - kan være et stort skridt baglæns for mennesker med depression. Det kan "indgå i depression," Nelson siger, mens gradvist at opbygge din styrke og nå dine mål kan skabe en følelse af tilfredshed.
  • Gør hvad du kan. Eksperter anbefaler at udøve mellem fire og seks dage om ugen i mindst 30 minutter hver dag. Hvis det virker urealistisk for dig, skal du starte med kortere træning sessioner, eller træne færre dage. Hvert skridt du tager og hvert minut du motion vil gavne dit sind og krop.
  • Find en aktivitet, du nyder. Yoga og andre sind-krop øvelser er stor for folk med depression, fordi de arbejder i kroppen samtidig fokusere og beroligende sindet. Du kan også prøve at spille sport, svømning, vandreture, eller gå en tur i hyggelige omgivelser. Hvis du vælger en aktivitet, som du ser frem til, vil udøve ikke være en sur pligt.

Når du er begyndt en øvelse rutine, har du overvinde en stor forhindring. Men du er nødt til at holde det op at fastholde fordelene. Selv når din depression symptomer er godt forvaltet, Nelson siger, en regelmæssig motion rutine vil hjælpe med at holde depressive episoder i skak.