Evb2

Brug insulin med type 2-diabetes

Selv om de fleste mennesker med type 2-diabetes er på oral medicin, kan nogle brug for insulin til at kontrollere deres blodsukkerniveau.

Type 2-diabetes, tidligere kendt som voksen-debut eller ikke-insulinkrævende diabetes, er blevet mere almindelig i Nordeuropa. Efterhånden som flere mennesker er diagnosticeret med type 2-diabetes er mere forskning, der udføres i bedre måder at håndtere sygdommen.

Type 2-diabetes: medicin

Type 2-diabetes er normalt behandlet med orale medikamenter, der stimulerer produktionen af insulin i bugspytkirtlen. Insulin, der anvendes i type 1-diabetes, blev generelt kun givet i type 2-diabetes som en sidste udvej, hvis oral medicin ikke virkede.

Gerald Bernstein, MD, lektor i medicin ved Albert Einstein College of Medicine i Bronx, NY, og en tidligere formand for Den Europæiske Diabetes Association, siger, at tanken om at gå til insulin ofte ses som en trussel: "Hvis du don 't tabe sig, ender du på insulin. "Men over tid, er forskere og læger lære at det kan være i en patients bedste interesse at begynde insulinbehandling tidligere for type 2-diabetes, snarere end senere.

Det er vigtigt at forstå målet om behandling af diabetes. Behandlingen af ​​diabetes er naturligvis meningen, at sænke blodsukkeret, men dette er den kortsigtede mål. Det langsigtede mål for diabetes behandling er at bremse udviklingen af ​​sygdommen, og derfor forsinke eller forhindre komplikationer.

Vincent Woo, MD, formand for den kliniske og videnskabelige del af den canadiske diabetesforening, siger "dette er et stort emne," og henviser til foreningens retningslinjer, som siger:

  • Hvis der efter to til tre måneder af livsstilsændringer, har blodsukkerkontrol ikke forbedret, er det tid til at starte medicin. Dette kunne omfatte insulin i kombination med oral medicin.
  • Hvis blodsukkeret ikke er under kontrol efter en prøveperiode på oral medicin alene kan insulin tilsættes, hvis det er relevant. Insulin administreres normalt under huden flere gange om dagen, enten ved injektion eller via en insulinpumpe. Flere år siden en inhaleret insulin blev markedsført i Europa, men det blev afbrudt på grund af dårlig salg.

Dr. Bernstein enig: "Virkeligheden er, at alle de nye data og målene for blodsukkerregulering tyder på, at insulin rent faktisk ville være bedre brugt, hvis det blev startet meget tidligt i type 2-diabetes." Nye retningslinjer "tyder på, at insulin bør være tidligste medicin indgreb, efter at patienten undervises livsstilsændringer og er placeret på metformin, "siger han.

Type 2-diabetes: bruger insulin i en kort periode

Mange mennesker med type 2-diabetes ikke ret godt med oral medicin, og skal bare være på vagt. Desværre, diabetes er en kompliceret sygdom, der bliver værre, når din krop er stresset. Spændingerne er ikke nødvendigvis ting som en alvorlig sygdom eller operation - de kunne omfatte stress over en infektion eller en god stress, ligesom graviditet. Uanset årsagen, i disse situationer, du kan få brug for insulin for at få dig over puklen.

Ideen her er at du får insulin, mens din krop helbreder sig selv fra stress, og hvis alt går vel, kan insulin reduceres eller elimineres, når stressor er væk, og din krop vender tilbage til sin pre-stress selv.

Disse insuliner vil være enten korttidsvirkende eller længere virkende insuliner, eller begge, afhængig af hvad din krop har brug på det tidspunkt. Men, skal du huske, at det er mest sandsynligt en midlertidig foranstaltning, og at håbet - og sigte - med behandlingen er at få dig tilbage på din sædvanlige diabetes forvaltningsplan.

Leve med diabetes kan være frustrerende, især hvis du forsøger dit bedste for at holde dit blodsukker under kontrol. Mens du bruger insulin ikke kan have været i din plan eller vision af diabetes forvaltning, bør du huske på dine langsigtede mål om at bremse sygdommen processen. Og hvis insulin er en del af denne plan, kan lære at styre og bruge insulin være præcis, hvad du har brug for.