Evb2

Bliv motiveret til at arbejde gennem depression

Når svær depression har du føler dig nede, det tager en særlig form for indsats for at få dig selv i bevægelse. Disse strategier vil hjælpe dig med at finde din motivation.

Når du føler dig deprimeret, kan folk omkring dig ikke helt forstår, hvad du går igennem. Et af de fælles misforståelser er, at depression er simpelthen en mangel på motivation, siger Simon Casey, ph.d., forfatter til Secrets til Emotional Rigdom og grundlægger og CEO for Emotional Mastery International.

"Desværre, mange mennesker tror, ​​at mennesker, der er deprimerede mangler motivation, og de antager, at er årsagen til deres depression," siger Casey. "De mener også, at den deprimerede person skal bare 'snap ud af det." I virkeligheden kræver motivation begær og positiv, kreativ energi. Deprimerede mennesker ofte mangler disse to centrale krav. Forsøger at motivere en deprimeret person ved at tilskynde dem til at gå ud, få aktive, og have det sjovt ofte mislykkes. "

Sådan at få motiveret i løbet af en depressiv episode

Har du problemer med at få motiveret er faktisk en depression symptom alle på sin egen, tilføjer Gabriela Cora, MD, administrerende partner i Florida Neuroscience Center og en Diplomate Europa Board of Psychiatry & Neurology. Så det er ikke overraskende, at du kan have problemer med at finde ud af, hvad der motiverer dig i løbet af en depressiv episode.

"Når nogen har depression, det handler om mere end bare at finde motivation," forklarer Dr. Cora. "Normalt, den person har brug for professionel hjælp og medicin til at komme til bunds i deres sygdom. Det er ikke så simpelt som bare at finde en hobby, at de kan være lidenskabelig omkring. "

At finde motivationen til at komme tilbage på sporet

Kom motiveret, når du går gennem en depressiv episode kan være udfordrende, men der er retningslinjer, du kan følge for at hjælpe med overgangen ud af din depression, siger Cora. Her er nogle forslag, der kan hjælpe:

  • Komme ud af sengen. Bare at komme ud af sengen er et godt første skridt. Når den depressive episode er virkelig dårlig, undertiden motivation starter med at anerkende selv de mindste trin som mini sejre. Bare komme op, tage et brusebad, få klædt, og se det som et positivt første skridt mod dit mål.
  • Få noget motion. Motion er en gennemprøvet stemning booster, så når du kommer op og komme ud af sengen, tage det næste skridt og gøre dig motion til yderligere bryde ud af, at "ingen-motivation" tankegang.
  • Break opgaver og mål i små trin. Sommetider bryde ned, hvad du ønsker at opnå i mindre, vil mere opnåelige mål give dig den motivation, du har brug for. "For eksempel kan en forfatter bare forpligte sig til at gøre et afsnit ad gangen, snarere end en hel artikel," antyder Cora. "Ved at bryde det ned på denne måde, du har lyst du er opstilling noget."
  • Stol på din familie. De fleste mennesker med depression kender deres familier elsker dem og omsorg for dem, men i løbet af en depressiv episode, er det nemt at glemme dette faktum. Hvis du føler trang til at trække, modstå det og nå ud til din familie om hjælp. "En stærk familie enhed er afgørende, når det kommer til at håndtere en deprimeret person," siger Casey. "De vil give tiltrængt støtte såvel som 'hårde kærlighed' for at opfordre dig til at arbejde sig igennem den i et sikkert miljø."
  • Byg videre på eventuelle positive udviklinger. Finde motivation i løbet af en depressiv episode er utvivlsomt tricky, men en strategi er at forblive så optimistisk og positiv som muligt. Kig efter subtile tegn, såsom farver ser lysere eller musik, lyde bedre til dig, siger Cora. Derefter skubbe dig videre i den positive retning, og tilskynde venner og familiemedlemmer til at hjælpe med at skubbe dig. Gradvist, kan du begynde at generobre din tabte motivation.

Depression er en alvorlig sygdom, og fokusere på et mål, kan en hobby, eller endda en stærk familie enhed til at få dig igennem det ikke være nok. Behandling af depressive episoder ofte kræve medicin og rådgivning fra kvalificerede mental sundhed eksperter til at hjælpe dig med at genoplive den motivation, du har brug for at komme tilbage til en bedre livskvalitet.