Evb2

Astmakontrol på kontoret

Lær, hvad du skal gøre for at praktisere vellykket astmakontrol på arbejdet og forhindre et astmaanfald.

Du går ind i arbejdet følelse godt, med din astma under kontrol, men så forlade i slutningen af ​​dagen hvæsen og åndenød eller endnu værre, efter at have oplevet et astmaanfald på kontoret. Dette scenario udspiller sig dagligt i et antal astmatikere, hvis arbejdspladser er fyldt med astma udløsere. Hvis du er en af ​​dem, der er strategier, du kan anvende til at gøre situationen mere overskuelig.

Vær forberedt på astmakontrollen på arbejdet

Følg din astma handlingsplan på arbejde og også i hjemmet for at undgå et astmaanfald på jobbet. Nogle forholdsregler, du kan tage:

  • Hold en inhalator inden for rækkevidde. "Med en albuterol inhalator er den bedste måde at forhindre et astmaanfald fra en personlig kontrol synspunkt, ud over at forsøge at undgå det, der udløser angreb," rådgiver Mark Moss, MD, lektor i medicin ved University of Wisconsin i Madison.
  • Lade nogen vide om din astma. Afhængig af sværhedsgraden af din astma, kan du ønsker at advare en kollega eller din vejleder om din risiko for et astmaanfald, og hvad der udløser din astma symptomer. Du bør også give dem nødhjælp kontaktoplysninger, hvis de har brug for at ringe til din læge eller et familiemedlem.
  • Giv din bekymring astma udløsere. "Folk får selvbevidst om at have astma, måske ikke ønsker andre skal vide, at de har en helbredstilstand, og være tilbageholdende med at hæve bekymring," siger Dr. Moss. "Andre kan være tilbageholdende med at være whistleblower. Den hårde del er, at ikke alle arbejdspladser reagerer på samme måde. Jeg har haft patienter, der rejses bekymring for deres vejleder, deres vejleder tog det meget alvorligt, og derefter flere andre kolleger var meget glade for, at en trigger blev fjernet. Andre patienter har rejst bekymring for vejleder, og vejlederen var mindre sympatisk og måske eller måske ikke har foretaget sig noget. "
  • Få en lægeerklæring. Hvis din vejleder ikke synes fuldt ud at forstå din astma kontrolbehov, kan din læge være i stand til at skrive et brev forklare din tilstand og eventuelle ændringer, der skal foretages på din arbejdsplads.

Identificer astmaanfald udløsere på kontoret

Mens du har mere kontrol over dit miljø derhjemme, end du gør på arbejdet, skal du stadig være proaktiv om at identificere astmaanfald udløser på din arbejdsplads og styre dem, hvis du kan. Allergi og astma er begge meget almindelige problemer, så er chancerne, hvis du er generet af en muggen tæppe eller overdreven brug af sprøjtemidler rengøringsmidler, en anden kan være, også selv om han ikke har astmaanfald.

I virkeligheden, mens du kan tro, at som en astmatiker, er du den syge en det er også muligt for bygninger, der skal betragtes som syge. "Sick building syndrome" forstås, at den indre miljø i en bygning er årsag til et betydeligt antal mennesker at have problemer med trafikpropper, hovedpine, astma symptomer, og andre sundhedsmæssige problemer, som de ellers ikke ville have - symptomer, rydde op, så snart de er ude af kontoret. En undersøgelse af 14.151 arbejdere identificerede fælles astma udløsere, der vedrørte deres erhverv. Disse omfattede insekter, latex, mel, industrielle rengøringsmidler, papir, støv og selvkopierende papir. Andre mulige årsager til et astmaanfald på arbejde er de samme som de er hjemme: kakerlakker og deres ekskrementer, PET skæl (cat skæl, for eksempel, kan komme ind på arbejdspladsen i form af andre folks tøj eller tilbehør), og mug. Lad din vejleder, hvis du identificere udløser, skal rengøres op af en skadedyrsbekæmpelse professionel, faciliteter services eller Janitorial personale. Afhængigt af hvor stor virksomheden er, oprydning astmaanfald udløser kan være dit ansvar (i et lille kontor) eller en opgave for bygningsautomatik (i en multi-story, multi-tenant kontorbygning).

Hvis en kombination af personlig astmakontrol og identifikation af astma udløsere på jobbet er ikke nok, kan du prøve en ting mere: bedre kommunikation med din vejleder. Du må ikke være den eneste, der lider af astma, og dine medarbejdere vil sandsynligvis takke dig for at rydde luften.