Evb2

Alzheimers pårørende ' største sundhedsrisiko

Næsten halvdelen af ​​befolkningen tager sig en Alzheimers patient siger, at de har lidt af depression. Men der er mange måder at få hjælp - også din læge, familie og venner, og støtte grupper, der fokuserer på forældreadfærd.

Ingen sagde at tage sig af en syg eller aldrende slægtning er nemt, men du kan ikke indse, hvor meget af en vejafgift det kan tage på dit helbred og humør. Ifølge en ny Caring.com undersøgelse rapporterede 25 procent af plejepersonale forekomster af depression. Og dem, der passer en person med Alzheimers sygdom er særligt sårbare.

"Alzheimers pårørende, der deltog i denne undersøgelse vurderet omsorgen for deres elskede som højeste kilde til stress," siger Caring.com CEO og medstifter Andy Cohen i en pressemeddelelse. Ifølge Alzheimerforeningen har næsten 50 procent af plejepersonale Alzheimers patienter følte sig deprimeret på et tidspunkt. Faktisk viser forskningen, at mennesker, der yder pleje til en person med demens er dobbelt så tilbøjelige til at lide af depression som en person, der passer en person uden demens.

Kend de tegn på depression

Det er ikke svært at se, hvorfor nogen omsorg for en person med Alzheimers er en øget risiko for depression. Fire af fem Alzheimers pårørende siger, at de ofte oplever høje niveauer af stress og de ofte ikke får nok søvn, enten, siger Barry J. Jacobs, PsyD, en psykolog og fakultet medlem af Crozer-Keystone Family Medicine Residency Program i Springfield, Pa og forfatter Den følelsesmæssige Survival Guide for plejere.

"Der er høje søvnløshed blandt Alzheimers pårørende især når person med Alzheimers ikke sove igennem om natten længere," Dr. Jacobs siger. "Når folk har lange perioder med fragmenteret søvn, der prædisponerer dem til en række sundhedsproblemer, herunder depression."

Alzheimers pårørende også nødt til at kæmpe med at se nogen de pleje smutte dag for dag, siger Peter Reed, ph.d., senior director for programmer for Alzheimerforeningen. "Den person, de har altid vidst er forskellige, og så der er en følelse af tab, der kommer fra sygdommen," siger han. "Ændringerne, der kommer med Alzheimers affekt pårørende og plejepersonale næsten lige så meget som patienterne selv."

Pårørende skal være på udkig efter symptomer på depression som en del af deres egenomsorg. Hvis du har mindst fire af følgende symptomer over en to-ugers periode, bør du se en læge:
  • Skyldfølelse eller værdiløshed
  • Tab af koordination
  • Irritation og agitation
  • Manglende evne til at sove godt
  • Træthed
  • Følelse blå eller et tab af interesse i normalt fornøjelige aktiviteter
  • Et fald eller en stigning i appetit eller vægt
  • Selvmordstanker eller-handlinger

Hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret

Hvis du er bekymret for, at du kan blive deprimeret, se din læge så hurtigt som muligt - han eller hun kan anbefale en psykolog eller mental sundhed rådgiver, som kan diagnosticere dine symptomer og hjælpe dig med at finde en passende behandling. Du bør også planlægge en fysisk eksamen med din familie læge. Undertiden anden sygdom eller en medicin, du tager også kan bringe på symptomer, der efterligner depression.

Andre familiemedlemmer kan være en stor hjælp for Alzheimers pårørende, der måtte være at glide ind i depression. De kan give nogle pusterum fra den daglige stress ved at hjælpe med gøremål, og også kan låne en venlig øre til personens bekymringer, problemer og følelser. "Mange pårørende er resistente over for at acceptere hjælp," siger Jacobs. "Familiemedlemmer nødt til at dukke op alligevel og yde hjælp -. Selv når de pårørende ikke har bedt om det" Alzheimers pårørende kan også finde trøst i en støttegruppe for pårørende. Tilslutning med andre, der deler de samme udfordringer og lære nye måder at håndtere problemer kan være en stor hjælp. Grupper såsom Alzheimers foreningen og Alzheimers grundlaget for europa sponsor støttegrupper i de fleste byer i hele Europa. Der er også muligheder for at deltage online Alzheimers støttegrupper.

Depression er en reel tilstand, men en, der kan behandles. Må ikke vende sig bort fra hjælp, som er til rådighed. Tal med din læge, familie og venner, og andre kilder til support - de kan hjælpe dig til at konstruere en plan for positiv særbehandling, som vil hjælpe til at holde dig sund også.