Evb2

Alt om anti-rynke cremer

En god rynke reduktionsgear vil stimulere nye celle produktion og holde din hud fra udtynding. Men at finde en god hud rynke creme er ikke nogen nem opgave, i betragtning af antallet af produkter, der hver gør en masse skønhed løfter.

Hver rynke creme lover synlige, transformative resultater, men sandheden er, de fleste rør og bøtter af rynke reduktionsgear cremer, der sælges i håndkøb ikke gøre en dramatisk forskel.

Det er ikke til at sige, at der ikke er nogen hjælp for rynker. Der er. Udfordringen er at vade gennem alle de produkter, der har en minimal effekt på enhver hud rynke og finde dem, der har store anti-rynke fordele.

Hvordan rynke cremer virker?

Den gennemsnitlige over-the-counter rynke creme virker ved fugtgivende huden, hvilket reducerer forekomsten af ​​fine linier ved at forbedre hudens struktur og hjælpe til at reflektere lys, siger Richard Eisen, MD, hudlæge og grundlægger af South Shore Skin Center i Plymouth, Mass.

Rynke cremer også en tendens til også at omfatte alpha hydroxy syrer, som hjælper skifte ham væk døde hudceller og eksfolierer, Dr. Eisen siger. Som et resultat, vil din hud ser glattere.

Nogle anti-rynke cremer indeholder antioxidanter, såsom coenzym Q10, kinetin eller grøn te. Antioxidanter kan ødelægge frie radikaler, er ustabile molekyler skabt af solskader og kan forårsage hud rynker. Men antioxidanter arbejde bedre på at forebygge fremtidige rynker end som en rynke reduktionsgear, Eisen siger. Så hvis du kommer til at bruge en rynke creme med antioxidanter, bære det under solcreme for at hjælpe med at forhindre yderligere solskader.

Retinol: rynke creme spekulerer ingrediens?

Rynke cremer, der tilbyder reelle fordele omfatter retinol, som du kan finde i produkter, der sælges i håndkøb, og receptpligtig retinoider såsom tretinoin (Retin-A og Renova) samt Tazaroten (Tazorac og Avage). De er alle derivater af vitamin A, der anvendes til at stimulere produktionen af ​​kollagen og vende udtynding af huden, som hjælper glatte rynker. Retinoider endda forbedre pigment i din hud ved lynnedslag brune pletter.

Den største grund til at bruge en retinoid: De virkelig gøre arbejdet. Retinoider er blevet undersøgt og har vist sig at være effektiv til at reducere rynker, du allerede har, Eisen siger. De kan også hjælpe med at forhindre nye rynker. Det tager omkring 10 til 12 måneders behandling for at se det fulde resultat.

Retinol, som sælges over-the-counter, kan give dig nogle fordele, men det er ikke så effektiv som receptpligtige retinoider fordi det er en mindre potent form for vitamin A.

Ulemper af rynke cremer

Mens huden rynke cremer gør tilbyde fordele, der er nogle negativer til at overveje:

  • Begrænsede resultater. De kan hjælpe din hud ser bedre, men over-the-counter rynke cremer vil ikke give dig dramatiske resultater.
  • Omkostningerne. Prescription tretinoin kan koste 45€ for under en ounce, hvilket måske eller måske ikke være dækket af en forsikring. Dette er dog langt mindre end nogle kosmetiske-counter cremer, der ikke opfylder deres løfter, og det virker. Også, fordi du anvender blot en ært beløb, et lille rør varer et godt stykke tid. Apotek over-the-counter rynke cremer kan koste 15€ for mindre end en ounce og en halv, men kan give dig begrænsede fordele.
  • Graviditet forsigtighed. Da der kan være en risiko for fosterskader, behøver lægerne ikke anbefale at bruge retinoider under graviditet.
  • Irritation. Retinoider kan forårsage rødme og irritation. Hvis du har tendens til at have irriteret eller tør hud før behandlingen påbegyndes, kan retinoider skabe flere problemer. For at komme omkring dette, Eisen ofte anbefaler, at hans patienter enten starte med en retinol og gå videre til receptpligtig tretinoin som deres hud bliver mere vant til retinoider eller bruge tretinoin kun hver tredje eller fjerde nat indtil deres hud lærer at tolerere det.

Retinoider bort, langt, er den vigtigste anti-rynke produkt, du kan bruge solcreme. Vælg en med en SPF (solbeskyttelsesfaktor) på mindst 30, der beskytter mod begge typer af ultraviolette stråler, og du kan ikke have at stole på rynke cremer helt så meget, som du bliver ældre.