Evb2

Afslapning teknikker til depression

Øve afspændingsteknikker er en enkel måde at øge din følelsesmæssige sundhed. Lær at slappe af, de-stress, og måske endda lette din depression.

Mennesker med depression ofte kæmper med mere følelsesmæssig vægt end depression alene. Depression og angst ofte går hånd i hånd, og stress kan også udfordre din følelsesmæssige sundhed. Når angst og stress opbygge, kan de påvirke dit depression symptomer og gøre dem mere vanskelige at håndtere. Nogle enkle afspændingsteknikker kan hjælpe dig med at slippe din stress og angst, samt bedre at styre din depression.

Hvordan afslapning hjælper depression

Omsorg for alle aspekter af dit følelsesmæssige helbred er vigtigt for at forvalte depression, og det betyder lempelse stress og angst, også. En daglig dosis af afslapning kan være lige hvad lægen bestilt.

"Relaxation kan hjælpe bare om nogen," siger Jennifer L. Payne, MD, ph.d., adjunkt og co-leder af Kvindernes Mood Disorders Center på The Johns Hopkins Hospital i Baltimore.

Angst, som er almindelig i mennesker, der har depression, kan få folk til at føle sig anspændt. Den angst kan være svær, siger Dr. Payne, og kan endda føre til panik angreb.

"Selvfølgelig, når nogen er deprimeret, meget af deres outlook er negativ," tilføjer Payne. "Afslapning teknikker kan hjælpe med det, det kan bringe folk ned et hak, så de ikke er så ivrig eller negativ." Afslapning teknikker såsom meditation, massage og motion kan også frigive endorfiner, som er kemiske stoffer i kroppen, der lindre smerter og menes at ophøje dit humør.

Afslapning gavner også dit fysiske helbred. "Det er et andet værktøj til at bekæmpe de fysiske virkninger af depression," Payne siger.

Afspændingsteknikker kan endda hjælpe med at forhindre depression i nogle mennesker. Ifølge Payne, Environmental stress "kan udløse depressive episoder, så hvis du har en genetisk disposition til depression, og du går gennem en stressende tid, du er mere tilbøjelige til at have en depressiv episode. Lære at styre din stress niveauer kan hjælpe med at forhindre depressive episoder. "

Afslapning teknikker til depression

Hvilket afspændingsteknikker vil være mest effektiv til at forbedre følelsesmæssige sundhed afhænger af den person, siger Payne. Nogle mennesker finder en massage eller pedicure at være beroligende, mens disse aktiviteter rent faktisk kan forårsage stress for nogen, der ikke nyde dem. Din afslapning teknik behøver ikke at være kompliceret - noget, der gør dig slappe af og føle sig godt vil gavne din følelsesmæssige sundhed.

Her er nogle afspændingsteknikker kendt for at hjælpe med at lette depression og angst. Prøv dem, der appellerer til dig, og opdage, hvilke der giver mest stress relief.

  • Dyb vejrtrækning. Deep, kan langsom vejrtrækning hjælpe dig frigøre angst og slappe af fra top til tå. Prøv det på bestemte tidspunkter i løbet af dagen, eller når du føler stress bygning. Kombiner dyb vejrtrækning med meditation for endnu større afslapning, afstresning, og fokus.
  • Øvelse. Dette er en stor lempelse teknik, siger Payne, og det giver store fysiske sundhedsmæssige fordele, også. Yoga er en særlig fordelagtig behandling, fordi den fokuserer på meditation, balance, dyb vejrtrækning, og afslapning på samme tid.
  • Omgiv dig med dufte. Nogle mennesker finder bestemte behagelige dufte meget afslappende. Kendt som aromaterapi, kan denne teknik være så simpelt som at tænde et lys parfumeret med en favorit duft.
  • Tag en ferie i dit sind. Kaldet visuelt eller guidede billedsprog, denne lempelse teknik bruger din fantasi til at bære dig væk fra hverdagens stress. Forestil dig selv i en rolig og fredelig sted, der gør dig glad. Tag dig tid til at opleve alle de fornemmelser i dit sind.
  • Varm op. Forkæl dig selv med en lang, luksuriøs blød i en boble bad eller fortabe dig i den damp på et varmt brusebad. Selv nipper til en kop varm kaffe, te eller kakao kan være beroligende.
  • Skrible ud af din stress. Hvis noget nager dig, og du bare nødt til at få det ud dit bryst, en dagbog eller journal kan være din bedste ven. Tag et par minutter hver dag - eller hver gang du føler dig nede, eller stresset - at skrive om din frygt, bekymringer, eller frustrationer.

Alles idé om afslapning er anderledes. Det er ligegyldigt, hvad du gør for at lindre stress, så længe det hjælper du føler dig bedre. Gøre tid hver dag for en kort pusterum, noget, som du ser frem til, og det vil forlade dig følelsen mere håbefuld, som du står over for resten af ​​din dag.