Evb2

8 nemme hjem retsmidler mod acne

Ingredienserne at rydde acne kan være så tæt som dit køkken kabinet. Hjemmelavet acne behandlinger omfatter ansigts masker lavet af citronsaft, agurk og honning.

Du vil måske blive overrasket over at opdage, at du allerede har flere acne behandlinger lige i dit eget hjem - og i dit køkken af ​​alle steder. Almindelige fødevarer og ingredienser, såsom agurker, havregryn, druer, og gær, kan blandes i en ansigtsmaske og forvandlet til acne retsmidler. Give dig selv en hjemmelavet ansigtsbehandling kan hjælpe dig forhindre eller fjerne acne og holder huden glødende, fugtet og sund.

Fran E. Kog-Bolden, MD, en hudlæge og direktør for Hud specielle koncernen og Ethnic Skin specielle Group i New York, foreslår følgende hjem retsmidler mod acne.

Grape cleanser

Grib nogle friske druer fra dit køleskab, og du har fået en let ansigts sæbe. Skær to eller tre druer i halve og gnid kødet over dit ansigt og hals, siger Dr. Kog-Bolden. Følg med en kølig vand skyl.

Agurk ansigtsmaske

"Lav en pasta ved at blande en lille agurk og 1 kop havregryn," siger kok-Bolden. Bland 1 tsk denne pasta med 1 tsk yoghurt og anvende det til dit ansigt. Lad det sidde i 30 minutter, og skyl derefter.

Agurk ansigt pack

Denne afkøling vil beroligende maske hjælpe glatte huden, som ofte kan føles ru fra acne. "Mash en hel agurk, belaste vand, tilsæt 1 spsk sukker og bland godt," siger kok-Bolden. "Anvend på dit ansigt og lad det sidde i 10 minutter, derefter vaskes med koldt vand."

Simple honning maske

Før du anvender denne maske, dit ansigt skylles med varmt vand til at åbne op porer, siger Kog-Bolden. Så gælder honning og lad det på huden i 30 minutter. Skyl honningen ud med varmt vand, derefter skylles igen med koldt vand for at lukke porerne.

Gær og yoghurt maske til fedtet hud

Fedtet hud er tilbøjelig til at acne, og dette hjem afhjælpe kan reducere overskydende olie og hjælpe med at rydde acne. For at gøre masken, kombinere 1 tsk ølgær med lidt almindelig yoghurt til at skabe en tynd blanding. Cook-Bolden siger "Anvend den grundigt til alle de fedtede områder og lad den i 15 til 20 minutter Skyl med varmt vand,.. Derefter bruge koldt vand for at lukke porerne"

Havregryn facial

Havregryn er naturligvis beroligende, og det simple havregryn Masken kan også hjælpe med at rydde acne. Bland 2 tsk havregryn, 1 tsk bagepulver, og nok vand til at danne en pasta. Glat pastaen hele dit ansigt og forsigtigt gnide det i. Skyl grundigt bagefter.

Citron-æg ansigtsmaske

Dette er en stor all-purpose acne hjem afhjælpe, der kan sætte skub i enhver hudtype. "Klem en halv citron og bland saften med én pisket æggehvide," anbefaler Kog-Bolden. Anvend på ansigt og lad masken på natten, mens du sover. Om morgenen, vaske dit ansigt med varmt vand. Vær sikker på at holde den rå-æggeblandingen ud af din mund og øjne.

Gurkemeje ansigtsmaske

For smuk hud, der traditionelt brude i Indien bruger en gurkemeje maske før deres bryllup, siger Kog-Bolden. Ingredienser til denne acne afhjælpe er tilgængelige på spice markeder og etniske fødevarebutikker. Bland 1/2 kop kikærtemel og 2 teskefulde hver gurkemeje pulver, sandeltræ pulver, og ghee (klaret smør), eller mandelolie, og derefter kombinere dem med vand nok til at gøre en masse. "Anvend og lad den i 5 til 10 minutter," siger kok-Bolden. "Gnid med tryk med begge håndflader og fingre for at fjerne al pastaen." Skyl godt med vand.

Hjemmelavet ansigts masker kan forynge din hud og hjælpe med at rydde acne - og alle disse opskrifter bruge almindelige ingredienser findes i dit spisekammer og køleskab. Prøv en eller flere af de acne retsmidler til at behandle bums-hud og se, hvordan din hud reagerer.

Læs mere i den daglige sundhed hud og skønhedssalon.