Evb2

6 tips til at leve godt med atrieflimren

Atrieflimren er en alvorlig helbredstilstand. Efter disse sund livsstil strategier til at håndtere det og forbedre din livskvalitet.

Mens nogle faktorer, der kan føre til atrieflimren, såsom alderdom, er ude af din kontrol, kan andre faktorer, der bidrager til en uregelmæssig hjerterytme skal forvaltes, begyndende med dit blodtryk læsning. "Efter alder, forekommer højt blodtryk til at have den største effekt, så noget, der sænker højt blodtryk kan hjælpe," forklarer Allen L. Dollar, MD, chef for kardiologi ved Grady Memorial Hospital i Atlanta.

Den gode nyhed er, at højt blodtryk, fedme og din risiko for hjertesygdom er normalt ting, som du kan styre med de rigtige ændringer i din livsstil.

Livsstil tips til håndtering af atrieflimren

Efter disse sundhedsvaner kan ikke kun hjælpe dig med at forvalte atrieflimren - de kan også hjælpe dig med at administrere dit blodtryk, kolesterol, og risiko for andre hjerte-kar sygdomme.

  • Op med at ryge. Rygning spiller både en direkte og indirekte rolle i atrieflimren. "Nikotin, ligesom andre stimulanser, kan udløse atrieflimren eller anden unormal hurtig hjerterytme," siger Jonathan Sussman, MD, direktør for atrieflimren Intervention Program på Gagnon Cardiovascular Institute i Morristown, New Jersey. "Desuden kan rygning forårsage andre typer af skader på hjertet, der kan til gengæld gøre atrieflimren mere sandsynligt eller mere alvorlige. Afslutning kan mindske disse risici. "
  • Spis en hjerte-sund kost, mens maden ikke direkte indflydelse atrieflimren, spise for meget af de forkerte fødevarer kan forårsage vægtstigning, højt kolesteroltal, og højt blodtryk -. Alle faktorer, der kan forværre atrieflimren "En sund kost, der giver enkeltpersoner til at opretholde en normal [vægt og] body mass index kan hjælpe med at forhindre alle former for hjertesygdomme, og forskning viser, at fedme er forbundet med en 50 procent stigning i risikoen for atrieflimren, "siger Nassir F. Marrouche, MD, direktør af atrieflimren programmet på University of Utah School of Medicine. Hold din natrium indtag til mindre end 2.300 milligram om dagen, eller mindre end 1.500 milligram hvis du er over 51 år, hvis du er afrikansk europæisk, eller hvis du har forhøjet blodtryk, diabetes, eller kronisk nyresygdom. Vælge en kost højt i grøntsager og frugter, fødevarer med højt i fiber, såsom bønner og fuldkorn, og hjerte-sunde fedtstoffer findes i fisk, nødder og oliven.
  • Opretholde en sund vægt. Være overvægtige eller fede øger dine chancer for at udvikle en bred vifte af potentielle kardiovaskulære komplikationer, herunder diabetes, slagtilfælde, hjerteanfald og atrieflimmer. Derfor opretholde en sund vægt med kost og motion er nøglen til at minimere din risiko.

    En anden grund til at opretholde en sund vægt er at forebygge eller bestyrer søvnapnø - som ofte er relateret til overvægt, og kan sætte dig i risiko for atrieflimren. "Den seneste forskning viser, at den atrieflimren relateret til fedme faktisk kunne være forårsaget af søvnapnø oplevet i løbet af natten," siger Dr. Dollar. "The stress til dit hjerte som du sover forårsager den."

  • Gå let på alkohol. Hos nogle mennesker, alkoholforbrug, især druk, kan forværre atrieflimren, siger Dr. Sussman. "Alkohol kan øge de langsigtede risici for at udvikle atrieflimren og kan udløse episoder med atrieflimren," siger han. Moderation er generelt en god tommelfingerregel, når det kommer til alkohol. (Mænd bør ikke have mere end to drinks om dagen, og kvinder bør kun have én på de fleste.) Men for nogle i risiko for atrieflimren, selv dette beløb kan være for meget. Drøfte eventuelle problemer, du har med din læge.
  • Pump up motion niveauer. "Som anbefalet for et godt helbred i almindelighed, 30 minutter eller mere motion dagligt er gavnligt, selv for patienter med atrieflimren," siger Stephen L. Winters, MD, direktør for Cardiac Rhythm Management Program på Gagnon Cardiovascular Institute ved Morristown Medical Center i New Jersey. »Hvis atrieflimren er til stede under træning, er det vigtigt at sikre, at pulsen ikke er overdrevent langsom eller hurtig." Det er bedst at arbejde med en læge for at afgøre, hvad der er sikkert og hvad der ikke er, hvis du har nogen bekymringer om motion og atrieflimren.
  • Håndtere stress. Der har ikke været en masse forskning udført på den særlige rolle, stress spiller i forårsager atrieflimren, men nogle eksperter enige om, at det helt sikkert spiller en rolle. "The rolle af stress i udviklingen af ​​atrieflimren er ukendt," siger Dr. Winters. "Men stress negativt påvirker kortison niveauer, immunsystemet, og det autonome nervesystem. Alle tre af disse regulerende egenskaber kan indirekte eller direkte indflydelse på hjertets rytme. "

Bare fordi du har atrieflimren betyder ikke, du behøver for at leve et kedeligt eller stillesiddende livsstil. Tage disse proaktive skridt mod et sundere hjerte vil hjælpe dig med at føle sig bedre om din tilstand, så du kan nyde livet til fulde.