Evb2

10 tips til at lette dit barns frygt for skud

Hvis du er stresset over, hvor hysterisk dit barn kan få, når det er tid til skud, så prøv disse ideer til at tage brodden af ​​vacciner. Fra at ændre den måde, du taler om skud til at planlægge en sød distraktion, bør disse tips hjælpe dig og dine børn får gennem "klemme" med færre tårer.

Hemmeligheden til at lette dine børns frygt for skud ligger ofte i valg, du foretager den dag, de er planlagt til at få deres vacciner. Hvordan du diskutere deres lægebesøg og distraktioner du har planlagt alle påvirke niveauet for stress og frygt vacciner til børn forårsager for alle i din husstand - Mor og far inkluderet.


Relateret: Guide til børnevaccinationer

Den vigtigste faktor i at få dine børn gennem deres immunisering udnævnelsen er dig. Hvor rolig du er, vil påvirke deres angst niveau. Hvis du har en plan i hånden, kan du være i stand til at tackle dagen med nok nåde, så dit barns gråd og frygt vil være håndterbar. Prøv disse 10 strategier for at håndtere skud:

  1. Bevar roen selv. Mange forældre har deres egen frygt for skud til at klare, og de ​​dårlige valg, har rod i, at frygt kan faktisk gøre tingene værre for deres børn. "Holdningen hos en forælder sikkert kan øge angst -niveau. Jeg har en masse forældre, der er ellevild af skud. En forælder skal være rolig, "siger Zak Zarbock, MD, en børnelæge i privat praksis med familier First Pediatrics i South Jordan, Utah.
  2. Tal om de skud. Overraskende dine børn med en tur til lægen for en immunisering er en dårlig idé. Men på samme tid, behøver du ikke ønsker at advare dem, så lang tid i forvejen, og så melodramatisk, at de bekymrer hele dagen. Dr. Zarbock rådgiver en alderssvarende, ligefrem tilgang lader dem vide, at de kommer til lægen og hvorfor. Også, siger han, undgå hvide løgne - alle (selv små børn) kender skud såre lidt, så der er ingen mening i at foregive andet.
  3. Planlæg vaccinationer tidligt på dagen. Hvis du eller dine børn frygter skud, gå til en tidlig aftale. En anden fordel ved at planlægning tidligt er, at der vil være masser af tid til at være aktiv og arbejde fra nogle af ømhed.
  4. Undgå linjer. Afhængigt af hvor du kommer til at få de nødvendige vacciner til børn, overveje at vente på. Prøv at undgå tidspunkter og steder, hvor du bliver nødt til at stå i kø eller vente i en akavet placering (såsom en parkeringsplads uden for en varevogn leverer gratis vacciner) i lang tid.
  5. Tilbyde en sød distraktion. Give dit barn en lille og sjælden fornøjelse, såsom en slikkepind kan holde ham beskæftiget. Denne taktik virker for Paul Rose 2-årige søn. "Vi har ikke give ham slik per se, men han virkelig, virkelig godt lide suckers. Så hvis han har noget at spise, han kan lide, men han har ikke meget ofte, der holder hans opmærksomhed væk fra skud, "siger Rose, et ophold-at-home far fra Illinois. Vær forsigtig med de godbidder, du vælger - selv en distraheret barn vil græde, så undgå fødevarer eller drikkevarer, at han kunne blive kvalt på.
  6. Tage langs moralsk støtte. Rose og hans kone begge deltage i deres søns udnævnelser, hvis de omfatter vacciner. Han mener, at dette niveau af komfort hjælper sin søn. Dit barn kan også sætte pris at have en favorit udstoppet dyr eller tæppe sammen for lægebesøg.
  7. Må ikke spredt ud shots mere end nødvendigt. Kom alle de nødvendige skud i en ansættelse er mindre stressende end at gå tilbage en gang eller to gange mere, siger Rose. Vacciner til børn er anbefalet på et sæt tidsplan efter alder, så tal med din børnelæge, hvis du har spørgsmål om timing.
  8. Tilbyd en sjov belønning. Dit barn kan gøre det bedre, hvis han har en sjov udflugt at se frem til, såsom en tur til biblioteket for at udvælge et nyt billede bog eller en time på en favorit legeplads. "Det er fint at motivere en lille smule, for at tilbyde en belønning eller behandle bagefter," siger Zarbock. På sit kontor, kan unge patienter vælge en særlig præmie.
  9. Gøre dem grine. Når du har 'fessed op om planerne for dagen, distraherende børn med sjove narrestreger eller et godt grin-inspirerende historie eller en sang kan være nyttige for alle. Anvende samme teknik efter skud er blevet givet.
  10. Syng sange. Musik giver et fantastisk værktøj til distraktion. Medbring et udvalg af yndlingssange på en smartphone eller iPod eller blot deltage i en inciterende gengivelse af familiens favoritter på vej til udnævnelse og på vej tilbage.

Relateret: almindelige fobier

Trøste dit barn umiddelbart efter af skud og lover ham, at du vil tage sig af eventuelle ømhed, hvis det stikker rundt, men derefter gå videre til andre aktiviteter. Du vil måske blive overrasket over, hvor hurtigt han glemmer han havde endda et skud.