Evb2

10 grønne investeringer, der betaler for sig selv

Enkle måder at hjælpe miljøet - og din tegnebog, så godt.

Gå grøn tvinger os til at tænke på lang sigt og til nøje at overveje de valg, vi træffer i dag, så vi kan fortsætte med at nyde en sund planet og en god livskvalitet langt ind i fremtiden. Her er nogle investeringer, som vil gavne ikke bare planeten, men dit budget så godt.

Invester i grønnere din personlige transport

 • Tag din bil til en tune-up. Et korrekt vedligeholdt motor vil optimere brændstofeffektiviteten og en tune-up kan forbedre en bils gas kilometertal med så meget som 4 procent. Holde din bil tunet op også hjælper med at forhindre kostbare nedbrud og er et vigtigt skridt i retning forlænge levetiden på din bil. De fleste eksperter anbefaler at tage bilen til en tune-up hvert år eller hver 30 tusind miles.
 • Shop for en hybrid eller brændstoføkonomisk bil. Ikke alene er hybridbiler en god investering, fordi brændstofeffektivitet (nogle modeller får 45 + mpg), men som producenter kæmper for at holde trit med efterspørgslen, ejere af brugte hybrider er i stand til kontanter på bilernes imponerende gensalgsværdi. Kombiner disse fordele med de långivende incitamenter, skattelettelser og forsikring rabatter der er tilgængelige for kyndige shoppere, og om den up-front kontanter for en hybrid begynder at ligne en meget smart investering.
 • Invester i en kvalitet pendler cykel. Kom rundt på cykel er godt for miljøet og for din pengepung, men det er godt for dit helbred. Gøre udsigten til pendling på cykel mere tiltrækkende ved at investere i en komfortabel, sikker cykel, som du vil se frem til at ride. Mens du er ved det, bruge lidt ekstra på rette redskaber, såsom polstrede cykel shorts og polstrede handsker, for at holde din tur behageligt og komfortabelt. Hjelme er forpligtet ved lov i mange stater og er en smart idé uanset.

Skær ned på din elregning

 • Få et energisyn energiselskaber, der er ivrige efter at hjælpe kunderne med at finde måder at reducere forbruget vil ofte tilbyde tjenester til at hjælpe kunderne med at gøre deres hjem mere energieffektive,. Nogle endda give kunderne gratis energisyn. Kontakt din lokale værktøj til at finde ud af, hvilke programmer der er tilgængelige i dit område.
 • Grundigt isolere dit hjem. Installation af god kvalitet isolering ikke kun hjælper med at spare penge på udgifter til energi, men gør opretholde behagelige indetemperatur meget lettere. En korrekt isoleret hjem kan reducere din energi behov med så meget som 30 procent.
 • Installer en programmerbar termostat. Costing et gennemsnit på omkring 30€ programmerbare termostater ikke kun spare penge, men fritage dig for besværet med at skulle huske at justere temperaturen, når du forlader huset eller går i seng om aftenen. Du kan gemme op til 135€ om året ved korrekt indstilling og vedligeholde en programmerbar termostat.

Udnyt grøn teknologi

 • Installer et vandfilter på vandhanen. Ved at installere en 40€ vandhane vand filter, kan du og din familie nyde godt af en bedre smag vand uden bekostning af at købe flaskevand (som koster alt fra 240 til 10.000 gange mere per gallon end postevand!). Plus, vil du være med til at reducere stress på vores miljø fra plastaffald, samt spare på energien bruges til at fremstille og distribuere flaskevand.
 • Kig efter ENERGY STAR-mærkede produkter. Den internationale standard for forbrugerprodukter gør det nemt at shoppe for energieffektive apparater. ENERGY STAR apparater bruger 10 til 50 procent mindre energi og vand end nonqualified modeller.
 • Invester i effektive pærer. En af de nemmeste og mest rentable grøn teknologi investeringer, du kan gøre lige nu er at erstatte eventuelle eksisterende elpærer med højeffektive kompakte fluorescerende pærer, eller CFL pærer. CFL kan spare 75€ om året på energiregningen og sidste 10 gange længere end glødepærer. Den stadig mere populære lysemitterende diode (LED) lamper tilbyde en anden alternativ til traditionelle glødepærer. Lysdioder er dyrere end sparepærer og er ikke egnet til alle belysning behov, men de sidste 5 gange længere end sparepærer og er mere energieffektive end både traditionelle pærer og sparepærer.
 • Installer en energi-udnyttelse monitor. Measure energiforbrug i hele dit hjem, eller forbruget af bestemte apparater, med en af disse smarte gadgets. Skærme såsom dræbe en Watt og Energi Detective gør det nemt at finde ud af, hvilke apparater trækker mere end deres rimelige andel af energi og hjælpe med at guide dig i retning af mere effektive vaner. Den overvåger varierer i pris fra 30€ til 105€ og kan potentielt spare dig så meget som 20 procent på din elregning.
 • Gå sol. Selvom dyre og ikke nødvendigvis hensigtsmæssig i alle dele af landet, kan solenergi give store besparelser. Solcellepaneler installeret på et hjem tag kan mødes og endda overgå, at hjemmets energibehov og tillade nogle beboere til at sælge energi tilbage til deres anvendelighed. Alternativt kan du bruge mindre penge, men stadig drage fordel af solens energi ved at installere mindre sol enheder til magten vandvarmere, udendørs lys og små apparater.