Evb2

Virkningerne af alkohol på mænds sundhed

Samtidig med at et glas i ny og næ kan være okay, kan overdreven alkoholforbrug sætte mænds sundhed i fare. Find ud af, hvor meget er for meget.

Vi har alle hørt de råd, at drikke i moderate mængder - en max to drinks om dagen for mænd, én for kvinder - kan være gavnligt, især for dit hjerte. Men hvad er tabt i denne besked om alkoholforbrug er, at gå over dette beløb, især hvis du er druk, kan være skadelige for dit helbred. Og alkoholisme er kun toppen af isbjerget.

"Once bruge stiger over dette niveau, de sundhedsmæssige risici forbundet med kronisk alkohol større end fordelene," siger David Sack, MD, administrerende direktør for Promises Treatment Centers i Malibu, Californien, og et stof-misbrug specialist. "Og i nogle individer, kan der være gode grunde til at afstå helt - mavesår sygdom, leversygdom, hjertesygdom. eller et følelsesmæssigt problem som angst eller depression "

Drikkevaner mænd

Alkoholforbrug er en alvorlig mænds sundhed spørgsmål: Forskning viser, at mænd har en større tendens til druk end kvinder gør, og som et resultat, en langt større risiko for at drikke-relaterede problemer.

Men er en nat ud på en sports bar betragtes druk? Det kommer ned til et antal spil. Ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), typisk druk betyder at have 4-5 drinks i en to timers span, en praksis, der er næsten sikker på at bringe din alkoholpromille til den juridiske grænse på.08. Og mænd har en vane med at gøre det langt hyppigere end kvinder.

I en undersøgelse udført af CDC, rapporterede 62 procent af mændene drikker alkohol i løbet af de seneste 30 dage, og 47 procent sagde, at de binge-drak på et tidspunkt i løbet af denne måned. Hvad mere er, den gennemsnitlige mand har omkring 12,5 binge-drinking episoder om året - lidt over en per måned - sammenlignet med blot 2.7 for den gennemsnitlige kvinde.

Druk er ikke nødvendigvis ensbetydende med alkoholisme - de fleste mænd og kvinder, der binge drink ikke er afhængige af alkohol - men det kan hjælpe med at forklare, hvorfor mænd er mere tilbøjelige til at alkoholisme. I løbet af et helt liv har mænd en 17 procent chance for at blive alkohol-afhængige. En kvindes risiko er mindre end halvdelen.

De sundhedsmæssige virkninger af alkohol

På kort sigt, selvfølgelig alkohol svækker din dømmekraft og beslutningstagning evner, hvilket forklarer, hvorfor mænd har en højere alkohol-relaterede dødsfald og indlæggelser end kvinder. I én kategori alene, nedbrud motorkøretøj, der resulterer i dødsfald, mænd har mere end dobbelt så chancen for det styrt værende relateret til alkohol.

Andre dårlige beslutninger, der kan spores til virkningerne af alkoholindtagelse omfatter at være mere tilbøjelige til at komme i slagsmål, seksuelt overfald en kvinde, der har risikabel sex, og selv begå selvmord.

Langsigtet, virkningerne af druk og alkoholisme har en nedbrydende virkning på kroppen samt sindet. Ifølge en rapport fra World Cancer Research Fund og Det Europæiske Institut for Cancer Research, øger alkoholisme dine chancer for at få kræft i relation til tyktarmen, leveren, spiserør, mund og svælg. Faktisk har mere end tre procent af kræft dødsfald på verdensplan været knyttet til drikke alkohol. Langvarig brug af alkohol bidrager også til hjerteanfald, leversvigt og andre leversygdomme.

Psykiske problemer, der spænder fra mild depression til alvorlige neuroser, er også bundet til alkoholforbrug. Advarer Dr. Sack, "Binge drinking er forbundet med langsigtede hukommelse ændringer, selv hos mennesker, der ikke er alkoholikere."

Skulle du hæve et glas for dit helbred?

I betragtning af alt dette, kunne man tro, at drikke, selv i moderate mængder kan være en dårlig idé. Og hvis du har andre helbredsproblemer, kan du have ret. Din læge kan råde dig til at springe sprut helt, hvis du har diabetes eller hjertesygdomme, for eksempel, eller hvis du er på medicin, der kan interagere med alkohol.

Hvis du er ellers sund og kan styre dit forbrug, men en række undersøgelser viser, at moderat indtagelse - regelmæssige, men små mængder - kan have en gavnlig effekt på dit helbred og især dit hjerte.

Nogle undersøgelser krediterer antioxidanter i rødvin, men Sack siger andre data har vist, at et moderat forbrug af nogle øl og spiritus har lignende virkninger, hvilket tyder på, at fordelen kan være knyttet til mængden i stedet ånden selv.

Drikke er altid et spørgsmål om mådehold. Hamstring en uges værd af drikkevarer og Downing dem alle i en nat er ikke det samme som nipper en drink hver aften. Hvis du er bekymret for selvkontrol eller alkoholisme, kan undlade og tale med din læge om dette mænds sundhed spørgsmål give mest mening for dig.