Evb2

Vejen frem bogligt: 7 måder at hjælpe din tilføj / DAMP barn

Kids med tilføj / DAMP kan gøre godt i skolen - med lidt hjælp fra dig. Arbejde med deres lærer at gøre læring til en positiv oplevelse, og se dit barns akademiske resultater vokse!

Børn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) / attention deficit disorder (ADD) kan finde daglige aktiviteter i klasseværelset en udfordrende oplevelse. Ifølge en nylig undersøgelse, kan ADHD akademiske præstationer påvirkes af flere faktorer, herunder genetik og miljømæssige påvirkninger. Du kan naturligvis ikke ændre dit barns gener, men du kan - og bør - finde andre effektive måder at hjælpe dit ADHD barn gå videre akademisk.

Først og fremmest skal du starte ved at uddanne dig selv på de måder, som skolerne er juridisk bundet til at rumme børn med ADD / ADHD. Når du har lært loven, så prøv (tactfully!) for at gennemføre nogle af disse ADHD forvaltning tips fra veteran underviser og forælder coach Jamie Mazza, M.Ed. Du kan bare slå hvad kunne have været en ujævn akademisk vej til glat skolastiske sejlads.

  • Tal med dit barns lærer om hans personlighed og læringsstil. Du kender dit barn er et unikt individ, men nogle gange lærerne kan glemme, at ikke alle børn med en tilføj / DAMP diagnose passer ind i samme form. "Nogle gange er vi nødt til at minde lærere, der hver barn kommer til at have deres eget temperament og deres egen personlighed. Selvom noget som en checkliste kan arbejde for et barn, kan det ikke for en anden," Mazza siger.
  • Tilbyd læreren materialer til at hjælpe dem med at lære mere om tilføj / DAMP. Med et klasseværelse fuld af studerende, kan det være let at glemme, at et barn med ADHD ikke agter at være forstyrrende eller vanskelig. Ifølge Mazza, kan lærerne overse, at ADHD-relaterede adfærd ikke er beregnet til at skabe problemer. "Det er frustrerende og svært for lærerne at beskæftige sig med, selvfølgelig, men jeg tror nogle gange, de glemmer, hvor frustrerende og svært det kan være for barnet, også," siger hun. Tilbyder at bringe i bøger eller andre uddannelsesinstitutioner baggrundsmateriale kan hjælpe dit barns lærer bedre at forstå ADHD underliggende biologiske årsager.
  • Udarbejde et system for regelmæssige rapporter. Du ønsker at overvåge, hvordan det går i klasseværelset, men det kan efterlade dig gå en fin linje mellem under-og overinvolvement, især for forældre til ældre elever. Hvis du arbejder et system i forvejen, kan det gavne alle involverede. "Du ønsker ikke at være en» helikopter forælder »helt overvåge alt, hvad der foregår, men at oprette en rutine og adfærd forvaltningsplaner og have regelmæssig forældremøde kommunikation kan hjælpe med at holde børnene på sporet i skolen," Mazza siger.
  • Hjælp din tilføj / DAMP barn få organiseret. Organisatoriske færdigheder er et problem for en masse mennesker, men de er en endnu større anstødssten for dem med ADHD. Eksperimenter derhjemme for at finde ud af den bedste måde at holde dit barn organiseret og ansvarlig - for eksempel ved hjælp af checklister eller diagrammer - og samarbejde med læreren at omsætte dette system i skolemiljøet. For yngre børn, vil en stor del af den organiserende proces hvile med læreren - han eller hun bliver nødt til at hjælpe ADHD-studerende at holde styr på dag-til-dag aktiviteter. "Kommunikationen mellem læreren og forældrene er virkelig vigtigt, fordi det er sådan en stor del af ADHD", Mazza siger. "Børn kan ikke rigtig gøre det på egen hånd. Nogen skal lære dem disse færdigheder."
  • Fokus på det fysiske miljø. Når barnet sidder i klasseværelset kan være en make-or-break detaljer i ADD / ADHD studerendes skole oplevelse. "Der er måder at placere børn i et klasseværelse, så deres fysiske omgivelser tillader dem at være opmærksomme," Mazza noter. "Måske har de brug for at være på forsiden, eller måske de har brug for at være på et bord med kun tre andre børn. Arrangementet af rummet er virkelig vigtigt."
  • Udvikle værktøjer til at lette hårde overgange. Visse tidspunkter af dagen kan være hårdere end andre for ADHD børn for eksempel, "overgang tider", såsom at flytte fra klasse til klasse eller fra den ene aktivitet til den anden. "Hvis vi kan forudsige, at der kunne være problemer, når vi går fra gym tilbage til klasseværelset, vi kan håndtere de fysiske og følelsesmæssige forvaltning af situation," Mazza siger. Foreslå specifikke ordninger, såsom at sætte ADD / DAMP barn i spidsen for den linje, så de kan fokusere på at flytte fra sted til sted, kan give en lærer med en velkommen løsning.
  • Undgå tilføj / DAMP støvfang. Dette kan være den hårdeste ting at håndtere, men det er utrolig vigtigt, ifølge Mazza. "Det er så vigtigt at forsøge at holde det mellem læreren og barnet," siger hun. "Hvis læreren hele tiden er nødt til at minde én kid af noget, de andre børn regne det ud, og det får en social stigmatisering går. " Forældre bør foreslå lærerne, at de kan hjælpe med at forhindre denne type situation ved hjælp af værktøjer såsom kodeord, der fortæller et barn at falde til ro. Taler til et barn i privat om korrekt klasseværelset adfærd er en anden nyttig idé du måske foreslå til dit barns lærer.