Evb2

Vær forsigtig med over-the-counter cremer, salver

Food, Drug, og Medicinsk Product Safety

Acne, hoste på grund af en kold, fodsvamp, hæmorider, kløe fra insektbid og mindre ømhed og smerter i muskler og led - disse er blandt de forhold, folk behandler ved at anvende over-the-counter (OTC) cremer og salver til deres hud. The Food and Drug Administration (FDA) opfordrer forbrugerne til at holde sikkerheden i tankerne, når du bruger sådanne behandlinger.

"Disse produkter er medicin," siger Andrea Leonard-Segal, MD, direktør for FDA Division of nonprescription klinisk evaluering i agenturets Center for Drug Evaluation and Research. "Bare fordi de ikke er i pilleform, og kræver ikke en recept, betyder ikke, at de ikke kan forårsage skade, hvis de er overused eller misbruges."

Segal siger, at forbrugerne skal læses omhyggeligt igennem og følg anvisningerne for alle OTC-produkter, herunder aktuelle dem. Aktuelle produkter er dem, der anvendes til visse områder af huden.


FDA: forkert brug af hud-bedøvende produkter kan være dødbringende

"The medicin i cremer og salver kan undertiden trænge igennem huden og ind i blodet," siger hun. "Det er vigtigt at være opmærksom på, at de lægemidler i disse aktuelle produkter kan give problemer, hvis de ikke anvendes som anvist." Segal tilføjer, "Nogle gange ingredienserne i disse produkter kan endda interagere med andre lægemidler, du tager."

Methylsalicylat

Mange atleter bruger muskelsmerter cremer, der indeholder methyl salicylat. Også kendt som vintergrøn olie, methyl salicylat er en aspirin-typen ingrediens i mange aktuelle cremer, der lindrer smerter. Bruges korrekt, kan cremer indeholdende methyl salicylat yde midlertidig lindring fra mindre ømhed og smerter i muskler og led, der er forbundet med enkle rygsmerter arthritis, stammer, trykskader og forstuvninger.

Som med al medicin, kan misbrug af disse produkter forårsage skader.

Segal advarer om, at produkter med methyl salicylat ikke bør anvendes til mere end syv dage, og bør ikke anvendes på sår eller beskadiget hud. De bør ikke bruges under en stram bandage, og kontakt med øjnene bør undgås.

FDA kræver, at mærkningen af ​​et lægemiddel, der indeholder mere end 5% methyl salicylat at omfatte advarsler, der dækker sådanne forholdsregler som at holde produktet udenfor børns rækkevidde og bruger produktet som anvist.

"Husk altid at læse Drug Facts Label og alle oplysninger, der leveres i den pakke af en over-the-counter produkt," siger Segal. "Keep mærkningen, så du kan referere tilbage til det på et senere tidspunkt. Oplysningerne med medicinen fortæller, hvordan man bruger det rigtigt, og hvad man skal gøre, hvis der opstår et problem, mens du bruger det."

Blandet cremer

FDA er også bekymret over nogle sammensatte produkter, der tilbydes som cremer og salver.

Traditionelt apotek blanding er en praksis, hvor apotekerne kombinere, blande eller ændre ingredienser til at skabe unikke medicin til at opfylde specifikke medicinske behov hos de enkelte patienter i overensstemmelse med recepter udstedt af patienternes læger.

Blandet narkotika ikke gennemgået af FDA for sikkerhed og effektivitet, og er ikke FDA-godkendt. De kan udsætte patienterne for unødige risici, når de anvendes uden ordentlig lægeligt tilsyn.

FDA normalt giver traditionelt apotek blanding. Derimod opfører nogle apoteker som stof fabrikanter, ikke traditionelle blandeteknikker apoteker, fordi de producerer standardiserede versioner af produkter til almindelig distribution.

I december 2006 advarede FDA fem virksomheder til at stoppe blanding og distribution aktuelt bedøvelsesmiddel cremer, der blev markedsført til generel fordeling snarere end at reagere på de unikke medicinske behov hos den enkelte patient.

Blandet aktuelt bedøvelsesmiddel cremer er ofte bruges til at mindske smerter i procedurer såsom laser hårfjerning, tatoveringer og hudbehandlinger. De er undertiden udleveres af klinikker og kurbade, der leverer disse procedurer eller ved apoteker og lægeklinikker.

De sammensatte aktuelle bedøvelsesmidler, at FDA advarede indeholder høje doser af lokalanalgetika, herunder lidocain, tetracain benzocain og prilocain. FDA har advaret om, at når forskellige bedøvelsesmidler er kombineret i ét produkt, er hver bedøvelsesmiddel potentiale for skade øges.

Denne potentielle skade kan også stige, hvis produktet er tilbage på kroppen i længere tid eller anvendt til brede områder af kroppen, især hvis et område dækkes derefter af en bandage, plastik eller anden forbinding.