Evb2

Vælge en familiehund

Før du vælger ud af, at familiens kæledyr, overveje nogle vigtige punkter, herunder dets fuldvoksen størrelse, hvorvidt et familiemedlem har kæledyr allergi, og hvis du har råd til mad og medicinske omkostninger.

Bringe en familiehund ind i dit hjem kan være givende for hele familien. Kæledyr giver ubetinget kærlighed til dig og dine familiemedlemmer - og nogle undersøgelser siger, at de også kan øge selvværd, forebygge ensomhed og lavere blodtryk. Men kæledyr er et stort engagement. Der er mange vigtige ting at overveje, når du vælger en familiehund, især hvis børn eller andre familiemedlemmer har kæledyr allergi.

Familiehund: overveje størrelse

Størrelsen af ​​din kommende familie kæledyr er et vigtigt spørgsmål af to grunde: sikkerheden for dine børn, og hvor meget plads du har, siger Stephen Rowell, DVM, prodekan for kliniske programmer og hospital direktør, Hospital for Store Husdyr ved Tufts University Cummings School of Veterinary Medicine i North Grafton, Massachusetts

Dr. Rowell siger, at store, meget aktive hunde ikke kan være ideel familiens kæledyr i et hjem med små børn. Folk, der har mindre plads i og uden for deres hjem kan også overveje en mindre familiehund. "De små hunde, ligesom legetøjet racer, har en tendens til at gøre rigtig gode hus kæledyr" i mindre boliger, siger Rowell.

Familiehund: tænke temperament

Visse kæledyr har brug for mere motion, hvilket betyder, at du bliver nødt til at have en stor plads til dem at køre eller familiemedlemmer, der er villige til at træne med dem regelmæssigt. "Jo større hund du får, jo mere de har brug for at blive udnyttet," siger Rowell. "Det bliver en rigtig familie engagement."

Når det kommer til kæledyr og børn, familier med små børn har brug for til seriøst at overveje en potentiel hunds temperament før bringe det ind i deres hjem. Rowell siger, at visse hunde har en tendens til at være mere aggressive mod børn, og nogle katte vil ridse nysgerrige eller uregerlige børn.

Gargi Cooper, 34, mor til tre børn (alder 1, 3 og 5), i Swampscott, Massachusetts, siger en godt temperament var højt på hendes liste over prioriteter, når du vælger en familiehund. Hun valgte en hund, der havde boet i en plejefamilie. "Getting en hund fra en plejefamilie var meget bedre, da de kunne observere hunden i et hjem indstilling," Cooper tilføjer.

Familiehund: faktor kæledyr allergi

De sundhedsmæssige betingelser for dine kære bør også være top of mind, når du vælger en familiehund. "En masse mennesker er allergiske over for katte, og de kan være allergiske over for hunde, som kaster en masse og udskyde en masse skæl," siger Rowell og tilføjer, at der er racer af hunde og katte, der er mindre irriterende for folk med allergi. Han anbefaler at udsætte en allergisk familiemedlem til en bestemt race for at se om det provokerer en allergisk reaktion før beslutningen om at bringe det hjem.

Familiehund: evaluere familiens budget

Evaluer din familie budget, før man vedtager eller købe et kæledyr, nogle kæledyr er dyrere end andre. Cooper, en sygeplejerske praktiserende læge, siger, at hendes familie var i stand til at spare en masse penge ved at gå med en blandet race hund - hendes synes at være en blanding af europæiske Labrador, Rhodesian Ridgeback, og Coonhound - snarere end at købe en ren- avlet.

"The familien har brug for at erkende, at der kan være udgifter til dyrlæge pleje," siger Rowell. Sørg for at du har råd til god lægehjælp, startende med en grundlæggende årlig check-up og eventuelle nødvendige skud, før at bringe en familiehund ind i dit hjem. Hvis du får en hvalp, Rowell anbefaler også, at du investerer i nogle PET uddannelse til at undervise basale kommandoer og hvordan man gå i snor.

Familiehund: Bliv klar til en familie engagement

Bringe en familiehund ind i dit hjem kan være en værdifuld lektion i ansvar for dine børn. "Tænk læring erfaringer, og hvordan du kan involvere dine børn i pleje af disse dyr", Rowell siger. For eksempel tager Coopers kids sving fodring hunden. Lave aftaler med dine børn om omsorgsansvar før bringe kæledyr hjemme, og sørg for, at børn følger igennem.

At have en familie kæledyr er en langsigtet forpligtelse - katte kan leve i 17 til 19 år, og hunde kan leve i 14 til 16 år eller længere. Læse bøger eller tjek online-ressourcer som europæiske kennelklub og Cat opdrættere forening, tale med en dyrlæge, og spørge venner og naboer om deres erfaringer med forskellige kæledyr. En lille forskning vil bidrage til at sikre dig med at træffe den rigtige beslutning for din familie.