Evb2

Urininkontinens kirurgi

Når andre behandlinger ikke at hjælpe, kirurgi bliver en mulighed. Lær om kirurgiske procedurer, der anvendes til behandling af inkontinens.

Inkontinens kirurgi er en af ​​de sidste muligheder en person med urininkontinens bør overveje.

Hvis du har stress-inkontinens (inkontinens forårsaget af fysisk stress, såsom hoste eller udøver) ville lægerne normalt hellere have du forsøger Kegel øvelser først, eller måske en enklere procedure som injektion af et fyldemiddel rundt om urinrøret. I tilfælde af urgeinkontinens (en tilstand, hvor der er pludselige stærke trang til at urinere, som ikke er relateret til fysisk stress), blære uddannelse og medicin har vist sig at være nyttig.

Men hvis ingen af ​​disse muligheder har arbejdet for dig, kan du overveje at inkontinens kirurgi. Der findes flere typer af inkontinens kirurgi for at overveje for din stress og urge-inkontinens behandling.

Inkontinens operation for stressinkontinens

  • Suburethral slynger. Den mest almindelige type af inkontinens kirurgi, er det suburethral slynge anvendes til behandling af stress-inkontinens hos kvinder. "Mere end 90 procent af vores inkontinens operationer er suburethral slynger," siger Craig Comiter, MD, lektor i urologi ved Stanford University Medical Center i Palo Alto, Californien, og en talsmand for den europæiske Urologisk Association.
    Et lille snit er lavet i vagina, lige under urinrøret, og en slynge anbringes derefter under urinrøret og fastgjort til bindevæv af de abdominale muskler. Slyngen er normalt lavet af et syntetisk materiale svarende til nylon.
    Sejlet fungerer ved at støtte urinrøret. "Du er faktisk styrker den del af urinrøret gennem spænding," siger Jean Fourcroy, MD, en Washington DC urolog, en konsulent til Walter Reed Army Hospital, og tidligere Food and Drug Administration retsmediciner. Når trykket fra en hoste eller et nys presser på blæren - noget der forårsager urinlækage for mennesker med stressinkontinens - urinrøret tvinges ned mod slynge, lukker urinrøret.
  • Tension-free vaginal tape. En ny type slynge inkontinens kirurgi er også tilgængelig involverer spændinger vaginal tape eller TVT. Princippet er det samme, som båndet bruges til at oprette en hængekøje under urinrøret til at støtte den mod tryk. Men båndet er et syntetisk mesh, der griber omgivende væv og bliver på plads uden suturer. På grund af dette, kan lægerne udføre operationen inden for en halv time, som regel med lokalbedøvelse. Restitutionstid tendens til at være hurtigere end med den anden type slynge kirurgi. Men det er en relativt ny procedure og de langsigtede risici ikke velkendt.
  • Pubovaginal fascial slynger. Anden type slynge kirurgi, dette indebærer at bruge din egen abdominal problem eller fascia, for at skabe en slynge under urinrøret. Det fungerer på samme måde som andre slynger i forebyggelsen urin lækage, når trykket er sat på blæren.

Inkontinens operation for urgeinkontinens

  • SNS. En lille elektrisk stimulering implantat kirurgisk placeres nær den sakrale nerve i lænden, sædvanligvis under huden i den øvre balde eller maven. Den sakrale nerve styrer, hvordan blæren tømmes. Enheden anvender milde elektriske impulser til at fungere som en slags blære pacemaker, og kan reducere eller eliminere urgeinkontinens.
  • Blære udvidelsen. Også kendt som augmentation cystoplasty, denne inkontinens kirurgi indebærer tilsætning et segment af tarmen til blæren for at øge blære størrelse, der giver blæren mere kapacitet til at lagre urin.

Hvis Kegel øvelser eller enklere procedurer ikke har hjulpet, chancerne er du vil diskutere en af ​​disse typer af operationer med din læge. Mens aldrig gjort som et første linie behandling, kan disse kirurgiske procedurer være meget effektiv, og kan bringe lindring, du har ledt efter.