Evb2

Undgå stress af ferieplanlægning

Selvom det punkt en ferie er at give stress relief, mange mennesker finder ferieplanlægning i sig selv er en væsentlig kilde til stress. Her er tips, der viser dig, hvordan du pakke det væsentlige og lade stress bag.

Alt hvad du ønsker, er at flygte til din ferie destination, uanset om det er solede på stranden, se seværdighederne i en udenlandsk kapital, eller vandreture gennem majestætiske bjerge. Men stress af ferieplanlægning ødelægger din vision om en afslappende tur.

Håndtering af alle detaljerne i går væk, kan gøre en tur ud som om det ikke er værd at stress af ferieplanlægning og booking, der tager sig af forpligtelser på arbejdspladsen og gør ordninger for at have nogen at se efter dit hjem, mens du er væk. Men du kan tage nogle af de stress ud af at planlægge sunde rejse med god forberedelse, organisation og lidt stress relief fra de professionelle.

Lad et rejsebureau gøre det tunge løft

"Hemmeligheden at de fleste rejsende, der nyder stress-fri ferie holder i deres baglomme er et rigtig godt rejsebureau, "siger Mary Clegg, vice præsident for National Association of Career Rejsebureauer (NACTA). Mange mennesker tror, ​​at rejsebureauerne er uddød med fremkomsten af ​​internettet, siger Clegg, men det er ikke så - de er stadig bredt tilgængelige til at afhjælpe stress af din ferie planlægning.

Et rejsebureau opgave er at hjælpe dig med at planlægge den perfekte tur. De forstår at opfylde din vision, fordi de har været i dine sko. "Rejsebureauerne er nogle af de mest berejste personer rundt, og kan komme med anbefalinger baseret på førstehånds oplevelse i mange tilfælde," siger Clegg. Forklar præcis, hvilken type ferie du leder efter, og lad en uddannet rejsebureau finde dig den ideelle destination og foretage alle de ordninger.

Til afstresning, få bedre organiseret med disse sunde rejse tips:

  • Skære ned din pakke. Find ud af hvad faciliteter vil være tilgængelige i løbet af din tur til at få en bedre idé om, hvad du virkelig har brug for at bringe. For eksempel, hvis du tager et luksus krydstogt, eller opholder sig på en bedre hotel, kan de tilbyde tøjvask, så du kan pakke færre tøj, hvis en føntørrer til dit hår og et strygejern til rynket tøj er forudsat, der er to apparater, du kan forlade derhjemme.
  • Opret et sikkert hjem checkliste. "Du bliver nødt til at foretage visse du stoppe din mail og aviserne og har en nabo vand dine blomster," siger Clegg. Du bør også sørge for en betroet nabo eller slægtning har en kopi af din rejseplan og telefonnumre for at nå dig i en nødsituation, siger hun. Hvis du arbejder med et rejsebureau, give din agent nummer til naboer, venner og familie, som agent vil vide, hvordan at kontakte dig.
  • Book-afslutte din ferie med en ekstra fridag. Hvis du føler dig overvældet af, hvor meget du nødt til at få gjort, få din ferie starter dagen før du faktisk forlader på din rejse, tillade dig selv en ekstra dag til at forberede sig. Du kan også måske ønsker at give dig selv en dag at komme sig, sortere gennem mail og betale regninger, og forberede sig til turen går tilbage til arbejde ved at returnere en hel dag, før du er på grund ved kontoret. Du vil føle dig mere afslappet og nyde din ferie mere.
  • . Planlægge på det uventede Dit rejsebureau vil hjælpe med at sikre, at tingene går glat, selv i lyset af uventede begivenheder, siger Clegg, såsom behovet for at vende hjem tidligt eller ændre din rejseplan - hun vil vide, hvordan man kan finde alternative ruter for dig at vende hjem og alternative transportformer. Overveje at få tur forsikring, der vil refundere, hvis du nødt til at aflyse din ferie eller rejsende sygesikring, der dækker hjemtransport, hvis bekymring over sundhedsspørgsmål giver dig stress, disse kan købes på egen hånd eller gennem et rejsebureau. For flere planlægning tips, især hvis din ferie er at tage dig ud af landet den Us udenrigsministerium byder på et væld af informationer for smart og sikker rejse i udlandet.

Afslappende på din destination

Endelig virkelig være i stand til at slappe af på din rejse, skal du vide, hvad ferie afslapning egentlig betyder for dig - og hvordan forbundet til omverdenen, du ønsker at være.

"Afslappende er noget, der tager tid, og det er vigtigt, at du føler, at alle i'er er prikkede og t s krydses," siger Clegg. "Nogle folk kan ikke slappe af, hvis de ikke kan holde kontakten, så de skal have adgang til internettet. Andre ønsker friheden af ​​ikke at have nogen kontakt med dem, medmindre det er en nødsituation." Beslut, om at tage din smartphone med dig eller booke et hotel med en business center for at tjekke e-mail.

Prep ordentligt med tjeklister og tage nogle dybe indåndinger, når du har brug for stress relief - når du ankommer til din ferie destination, vil alle indsatsen har været det værd.