Evb2

Type 1 diabetes: 5 måder at hjælpe med at finde en kur

November er diabetes bevidsthed måned - det perfekte tidspunkt at gøre hvad du kan for at støtte forskning fokuseret på forbedret terapi og en mulig kur mod type 1 diabetes.

Du behøver ikke at være en videnskabsmand til at arbejde mod at finde en kur eller bedre behandlinger for diabetes - mere og mere af denne kamp er flyttet ud i gaderne, offentlige kontorer, der kører stier, og hjem over hele verden.

Omkring 3 millioner europæere i øjeblikket leve med type 1-diabetes, en autoimmun sygdom, der ødelægger de insulinproducerende celler i bugspytkirtlen, og omkring 80 flere diagnosticeres hver dag. For at overleve, må mennesker med type 1 diabetes tage den daglige insulin og omhyggeligt overvåge deres blodsukker. Men selv med de mest flittige pleje, er livstruende komplikationer af for høje eller for lavt blodsukker altid en mulighed, hvilket gør at finde en kur en topprioritet.

Så hvad kan du gøre for at hjælpe? Må ikke sidde på sidelinjen - hoppe i ringen. Her er et par forslag til årsager, du kan støtte i dag:

1.. Løft din stemme til kunstig bugspytkirtel kampagnen Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) er vejer, om at give grønt lys for mere forskning på en revolutionerende kunstig bugspytkirtel -. En enhed, der ville dramatisk forbedre livet for mennesker med type 1 diabetes ved automatisk at overvåge blodsukkeret og frigive den passende mængde insulin. Desværre indtil FDA giver sine okay, forskere og producenter, der er gearet til at bevise pålideligheden af ​​den kunstige bugspytkirtel kan ikke foretage sig yderligere. Bureauet har forpligtet sig til at frigive nye retningslinjer for undersøgelser af 1 December. Hvad kan du gøre? Skriv til din kongressens repræsentant til at bede dem om at støtte foranstaltningen, og underskrive og cirkulere Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF) andragende til FDA, hvilket kræver en hurtigere fremgang mod godkendelsen af denne enhed.
2.. Walk for kuren. De sundhedsmæssige fordele ved walking er uendelige, og du kan gøre gå tæller for endnu mere ved at bruge det til at hjælpe med at finde en kur. Gå alene eller i et team eller familie gruppe eller opfordre din virksomhed til at registrere - uanset hvilken måde du går, er du nødt til at gøre en forskel. Find en JDRF tur i dit område, eller gennemse Global Diabetes Walk er liste over internationale gåtur placeringer for November 14, Verdensdiabetesdagen. Det europæiske Diabetes Association også vært Step Out walkathons i 130 steder rundt om i landet. Støtte fra Facebook og andre sociale medier sites gør det nemt at oprette et nyt walk - og til at sende din mission til alle i dit netværk. Fremme årsagen og opmuntre venner og familiemedlemmer til at donere - eller endnu bedre, til at slutte dig!
3.. Deltage i en diabetes klinisk forsøg Inden nye lægemidler bliver tilgængelige for patienterne, skal de gå gennem en grundig screening proces -. En stor del af, som omfatter teste produkterne på en lille, kontrolleret befolkning. Disse forsøg er afgørende, fordi det er gennem dem, at den kur mod type 1-diabetes i sidste ende vil blive opdaget. Hvis du har type 1-diabetes (eller selv hvis du ikke gør), kan du være berettiget til at tilmelde sig en diabetes klinisk forsøg. Det er vigtigt, at du konsultere din læge, før tilmelding til en retssag - du kan opleve, at du ikke opfylder kriterierne. Men hvis du er i stand til og villige, kan du tage aktiv del i at finde en kur til dig selv, en elsket, eller de millioner af mennesker, der lever med diabetes på verdensplan. Find ud af mere ved at kontakte National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme, en division af regeringens National Institutes of Health eller JDRF.
4.. Donere til diabetes årsag. Måske den mest direkte vej til at gøre en forskel i diabetesforskning er ved at gøre kontante donationer og materiel gaver. Ingen beløb er for lille til at gøre en forskel, og med online-donationer, der giver kan være så nemt som at klikke med musen. For yderligere oplysninger, kontakt europæiske Diabetes Foundation, er JDRF eller Joslin Diabetes Center.
Uddan dig selv om diabetes Det hedder "Diabetes Awareness Month" for en grund:. Uddanne dig selv om type 1-diabetes kan være det vigtigste skridt du kan tage mod at finde en kur. Tage 30 minutter ud af din dag og læse op på diabetes i vores Type 1 diabetes center - og så skride til handling.