Evb2

Throat betingelse tvinger John Mayer til at stoppe synge

Den singer / songwriter vil lægge al optagelse og touring i venteposition, mens han bliver behandlet for en vokal snor granulom.

September 19, 2011 - Singer / songwriter John Mayer, hvis nye album, født og opvokset, var dømt til udgivelse senere på året, meddelte sidste weekend, at han var blevet diagnosticeret med en alvorlig hals tilstand og skulle forsinke færdiggørelsen af record og bøje ud af planlagte optrædener på iheartradio Music Festival i Las Vegas og på Tony Bennetts Staples Center show i Los Angeles.

"Efter flere måneders gå uge til uge, overvågning og håber at korrigere tilstanden, jeg tvunget til at aflyse min kommende syngende engagementer skyldes noget ud for mine stemmebånd kaldes en granulom," Mayer, 33, forklarede på sin blog.

Hvad er et granulom?

Ifølge Mayo Clinic, er et granulom et "lille område af betændelse i væv på grund af skade, såsom fra en infektion." Granulomer er mest almindelige i lungerne, men er også kendt for at påvirke strubehovedet, som det er tilfældet med Mayer.

Årsagerne til vokal snor granulomer varierer, men en af ​​de mest almindelige er laryngopharyngeal reflux (LPR), en tilstand, hvor mavesyren bakker op i din hals eller strubehovedet. LPR ligner gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), men er sværere at diagnosticere, da symptomerne kan være vage og let forveksles med andre problemer.

Andre risikofaktorer for udvikling af granulomer omfatte "kronisk eller vedvarende hals clearing, kronisk misbrug eller overforbrug af stemmen og nyere historie intubation," siger Milan Amin, MD, direktør for NYU Voice Center. Selvom han ikke kan kommentere Mayers tilfælde specifikt Dr. Amin bemærker, at "sangere er ikke nødvendigvis i højere risiko. Typisk problematiske spørgsmål i forbindelse med talestemme er årsagen. "

Effekten kan dog være en anden historie. "Granulomer forårsage problemer med vocal fold lukning og kan derfor påvirke både tale og sang," forklarer Ryan Branski, Ph.D., associeret direktør for NYU Stemme Center. Symptomerne kan omfatte hæshed, ondt i halsen, hoste (undertiden blod-farvet), og en følelse af "klump i halsen".

"Singers rapporterer typisk problemer med at ramme bestemte toner samt klager over vokal træthed eller endda smerter," Dr. Branski tilføjer. "Konsekvenserne af et granulom kan variere fra minimalt til ganske alvorlig."

Vil John Mayer synge igen?

Et granulom, selvom alvorlige, er generelt ikke livstruende og vil typisk relatere med behandling, som varierer afhængig af årsagen til inflammation, men kan indbefatte tale terapi (at korrigere unormale taler teknikker) og / eller medicin til tilbagesvaling. I nogle tilfælde kan lægerne skal injicere den berørte vokal snor med Botox eller bruge operation for at fjerne læsionen.

"Uden behandling, kan granulomer stige i størrelse, der forårsager mere markante stemme vanskeligheder, "Dr. Amin siger. "Lejlighedsvis, granulomer blive ganske stor og kan blokere luftvejene, der forårsager åndedrætsbesvær."

Mayer ikke angive, hvilken type behandling, han ville modtage men syntes håb om hans fremtid som sanger. "Dette er et midlertidigt tilbageslag, selvom jeg ikke er sikker på, hvor lang eller kort en periode vil det være," skrev han. "Jeg har de bedste læger i landet søger efter mig, og jeg vil synge og touring igen så snart jeg får alle klart."

Som for albummet, sagde han, "Født og opvokset er fuldstændig for så vidt angår musik optagelse, valg af sang, og i nogle tilfælde blanding, men på grund af denne betingelse jeg ikke kunne afslutte synge på flere af de spor. Det betyder, at posten vil blive løsladt næste år i stedet for dette efterår eller vinter.

"Indtil da," tilføjede han, "Jeg vil være at bruge tid på at skrive og komponere mere musik og sparker en tom suppe kan omkring West Village."

Foto kredit: WENN.com