Evb2

Tænker din vej til sundt vægttab

Sund vægttab kommer sammen med selvtillid og selvværd. Prøv disse ekspert tips til at tænke din vej tynde.

Sund vægttab begynder med en sund tankegang. Ligegyldigt hvad din nuværende vægt, kan du begynde at tænke og leve som en tyndere person.

For eksempel behøver du ikke at vente, indtil du når dit vægttab mål, før du begynder at opdatere dit billede. "Jeg fortæller mine klienter til at begynde at tænke og dressing tyndere, så snart de begynder at tabe sig. Hvorfor vente med at høste frugterne? Så snart du begynder at se bedre ud, gå videre og vise det frem," siger ernæringsekspert Joan Salge Blake, MS, RD, LDN, klinisk lektor ved Boston University.

Mange vægttab tips er hvordan de udøver og tælle kalorier, men ernæringseksperter ved, at sundt vægttab handler også om attitude. "Body image og selvværd, bør ikke være knyttet til et nummer på en skala. Thin ikke er lig lykke," siger Debra J. Johnston, RD, direktør for ernæring tjenester på Remuda Ranch i Wickenburg, Arizona "Men vægten tab kan føre til bedre sundhed, og som kan gøre os til at føle sig bedre tilpas og leve længere. "

Den rette indstilling til at tabe

Ved at skabe den rette attitude og nærmer sundt vægttab strategisk, kan du begynde at tænke på din vej tynde. Her er vægttab tips, der kan hjælpe med at få dit sind i form, så din krop vil følge:

  • Foretag en forpligtelse ikke blot at tabe sig, men også at ændre din livsstil. At størkne, hvad du laver, skrive en kontrakt. Medtag den vægt, du ønsker at tabe, og de ændringer, du ønsker at gøre for at komme dertil. Underskrive den og sende den, hvor du kan se det.
  • Få professionel rådgivning. "Overveje at finde en coach eller motivator til at hjælpe dig," antyder Blake. For nogle mennesker kan arbejde med en øvelse eller en kost rådgiver være en af ​​de bedste måder at tabe sig. Denne ekstra motivation og opmuntring kan gøre en positiv forskel i din succes.
  • Nedbryde vægttab i opnåelige mål. Sund vægttab kommer langsomt og regelmæssigt, ikke hurtigt. Indstilling urealistiske mål blot fører til frustration og fiasko.
  • Seek målbare mål, der er mere end blot pounds. "Ved at fokusere på bedre sundhed og ikke et tal på skalaen, kan vi lære at sætte pris på små mål undervejs," siger Johnston. "En måde, at vi kan se vægttab uden at fokusere for meget på vægt er ved at være i harmoni med, hvordan vores tøj passer. "Vælg et par bukser eller en særlig kjole og prøve det på samme tidspunkt af dagen en dag hver uge, der noterer sig, hvordan det passer.
  • Hold en fødevare dagbog. Ved at skrive ned, hvad du spiser, når du spiser, og hvordan du føler, når du spiser, kan du begynde at være opmærksom på dine personlige spise adfærd og begynde at undgå tankeløse spise, der kommer fra stress eller kedsomhed.
  • Overvåg dit helbred. "En anden idé er at fokusere på bedre sundhed," antyder Johnston. "Har din blodtryk læse på en ugentlig basis. Er det bedre? Eller overvåge andre sundhedsmæssige faktorer. Når du går op ad trappen på vej i seng hver nat, du indånder nemmere? Føler du mindre træt i slutningen af ​​en lang dag? "
  • Accepter de op-og nedture. Forvent nogle tilbageslag undervejs, og i stedet for at give op, tænke igennem vægttab forhindringer at overvinde dem. Der er ingen perfekte planer om at tabe sig. Du kan falde af vognen lejlighedsvis uden at give op rejsen.
  • Plade størrelse gør en forskel. "Din bedstemors Kina plader var 36 procent mindre end nutidens plader," siger Blake. Det betyder større portioner fødevarer fylder nutidens større plader. "Et tip til at tænke din vej til en bedre portion kontrol er at bruge mindre plader," siger Blake.
  • Resize dine portioner. Et andet trick for portion kontrol er at vide, at en sund del af kød er på størrelse med et spil kort, og en sund portion af stivelse er på størrelse med en tennisbold. Du kan udfylde alle de tomme områder af din tallerken med masser af frugter eller grøntsager, og forventer fortsat sundt vægttab.
  • . Beløn ​​dig selv, når du nå dine mål "Hver gang du gør det gennem ugen på din sund kost, sætte et par dollars i en sparegris I slutningen af måneden, selv belønner med en gave eller aktivitet -. Bortset spise - at du nyder, "siger Blake.

Endelig, så glem ikke, at sundt vægttab er hårdt arbejde, og at du ikke behøver at forfølge det alene. Søge støtte fra dine venner og familie. Lad dem vide, hvor vigtigt dit vægttab mål er. De livsstilsændringer, du træffer nu kan tjene som en magtfuld eksempel for dine kære.

Der er mange måder at tabe sig, og mange vægttab tips, men hemmeligheden bag ultimative vægttab succes er en god mental slagplan.