Evb2

Sporing væk din allergi udløsere

Bliv en detektiv til at finde ud af, hvad der udløser din allergi.

Alle former for stoffer kan udløse allergi hos følsomme mennesker. En nem måde at lokalisere de ting, der modregning din allergi er at holde en simpel symptom dagbog. Holde en dagbog over dine symptomer på allergi ikke kun hjælper dig og din læge finde ud af hvad din allergi udløsere er, kan det også hjælpe dig med at undgå potentielt farlige allergiske reaktioner.

Men selv før du starter din symptom dagbog, se nøje på de ting omkring dig at finde ud af hvilke kan modregne allergiske reaktioner.

Allergi udløsere: finde roden af din allergi

"Op til 15 procent af den allergiske befolkning har allergi over for kæledyr," siger New York-baserede allergolog Clifford W. Bassett, MD, en klinisk instruktør i fordelingen af ​​infektionssygdomme og immunologi ved New York University School of Medicine.

Og, tilføjer han, "I vintertiden, hvor der er mindre ventilation og indendørs forureningskilder opbygge, flere stoffer kan udløse allergi. Vi kan se på off-gasning [dampe] fra møbler, pine sporer fra juletræer og alt det støv, der kan opbygge som startere. "

Allergi detektivarbejde

Dr. Bassett rådgiver lave en detaljeret liste over mulige allergener i dit hjem.

Konkret omfatter ting såsom hvorvidt dit soveværelse er tæppebelagt, fordi luftbårne stoffer udledes fra tæpper, eller at få fanget i gulvtæppet fibre, er blandt de værste allergi udløser. Hvis du har tæppe i et rum, foreslår han at udstyre rummet med et HEPA filter til at reducere antallet af luftbårne partikler, der kan udløse din allergi.

Så efter at vurdere din indendørs omgivelser, starte din symptom. Liste hvert symptom og derefter klassificere det på en skala fra 1 til 10 hver dag (1 for mildeste symptomer, 10 for de værste symptomer). Medtag symptomer såsom overbelastning, sinus smerte, nysen, kløende hals, kløende næse, kløende ører og næseflåd.

"Bemærk også ting såsom træthed under allergi sæsonen," Bassett siger. "Ofte mennesker med allergi har søvnapnø. De vågner op en masse og er ikke udhvilet, fordi de ikke trækker vejret godt på grund af overbelastning, kløe eller hoste. "

Han siger, at det ville være ideelt at holde dagbog året rundt, men i det mindste vedligeholde det i løbet af din peak allergi sæsonen.

Hvis du har fødevareallergi

For dem med fødevareallergi, er en dagbog endnu vigtigere. Selv om enhver mad kan udløse en allergisk reaktion hos en modtagelig person de mest almindelige allergi-fremkaldende fødevarer til børn omfatter æg, mælk, jordnødder, skaldyr, soja, nødder og hvede.

De fleste fødevareallergi skal starte i barndommen - og børnene ofte vokser dem - men de kan begynde på alle alderstrin. Fødevareallergi, der ramte senere i livet som regel er relateret til fisk, jordnødder, skaldyr og nødder.

Hvis du har en fødevareallergi, vil du vide det næsten umiddelbart efter spise den ulovlige fødevarer. Symptomerne kan variere fra bistader til åndedrætsbesvær. Omhyggeligt spore alt, hvad du spiser, og den tid, du spiste det, og bringe denne dagbog med dig til lægens kontor. Når du ved, hvad der forårsager dig til at blive syg, vil du vide, hvilke fødevarer for at undgå.

Holde en dagbog over dine symptomer på allergi kan ikke kun hjælpe dig og din læge finde ud af, hvad du er allergisk over for, kan det også hjælpe dig med at undgå kostbare reaktioner og lægeudgifter.

Sidst revideret: 29 januar 2009 | Sidst opdateret: 29 januar 2009
Dette afsnit skabt og fremstillet udelukkende ved redaktionen af ​​google.com. © 2009 google.com, alle rettigheder forbeholdt.

Retur til sæsonbestemte allergi center