Evb2

Smertebehandling tips til rejser

Uanset om du er på farten for forretning eller fornøjelse, vil disse rejser tips hjælpe dig med at håndtere smerte.

Tanken om rejser kan være skræmmende for nogen, som bor med kroniske smerter. Billeder af lange ventetider på linje, trange og ubehagelige siddepladser i biler eller fly, og den store udtømning af det hele kunne føre en kronisk smerte patient at kaste op hans eller hendes hænder og blive en virtuel eneboer.

Der er ingen grund til det, selv om. Bare fordi du har brug for at håndtere smerte betyder ikke, du ikke kan rejse til fornøjelse eller forretning eller for at se familie og venner. Du skal bare nødt til at planlægge lidt mere end den gennemsnitlige person. Disse tips vil hjælpe med at gøre rejse fornøjelig igen for folk, der skal håndtere smerte.

Smertebehandling og rejser: få organiseret

Folk der har brug smertebehandling kan gøre meget god tid til at gøre deres rejse mere smerte-fri:

  • Bestil direkte med dit hotel. Du kan bruge en rejse eller hotel websted for at indsnævre de valg af, hvor du gerne vil bo og lære om faciliteter, men placere et opkald til hotellet direkte for at gøre dine reservationer. På denne måde kan du stille flere spørgsmål om hotellets tjenester og gøre anmodninger om særlige indkvartering - som et værelse på første sal eller i nærheden af ​​en elevator - og lære om restauranter og seværdigheder i nærheden.
  • Tænk igennem din transport. Hvis du kan, reservere et direkte fly til din destination og undgå stress for at ændre planer og lange gåture gennem enorme lufthavnene. Invester i en robust kuffert med ruller for at undgå at slæbe dine tasker. Lad dit flyselskab, hvis du har brug for særlige boliger eller rejser med en kørestol. Når arrangere en udlejningsbil, sørg for at det har funktioner som en vippe rat og justerbare sæder, der kan hjælpe dig med at holde en behagelig kropsholdning.
  • Lav en liste over hvad du har brug for på turen. Ud over alle dine medicin, enhver Creature Comforts som en nakkepude, varmepude, kold pack, eller tæppe indeholde. Sørg for at pakke medicin og alle andre smertebehandling fornødenheder i din carry-on taske.
  • Prioriter din sightseeing. List alt, hvad du gerne vil gøre på din rejse, så rangerer hvert element af betydning for dig. Denne måde, hvis du har en smerte blusser op, kan du begynde at skære aktiviteter fra bunden op. Dette kan også hjælpe med at forhindre dig i at forsøge at gøre for meget på din rejse.

Smertebehandling og rejser: tage vare på dig selv

Forudsat for din egen smertebehandling behov, mens rejser kan forbedre din generelle oplevelse:

  • Få masser af hvile. Det er vigtigt at hvile, når du kan og at sove godt, for at give din krop en chance for at puste nyt liv. Pace dig selv og planlægge hvilepauser i hele din dag, hvis nødvendigt for at håndtere smerte.
  • Stræk ofte. Få op fra din plads i flyet eller bil mindst en gang i timen. Hvis du ikke får op og strække lidt, vil du stivne op og din smerte vil stige.
  • Hold dig komfortabel. Bær løstsiddende tøj, mens de rejser. Brug en lumbal pude eller nakkepude, når man sidder i lange perioder i en bil eller fly. Planlæg din garderobe til din destination, for eksempel sørge for at medbringe varmt tøj, du kan lag, hvis det kommer til at blive koldt, hvor du er på vej, så koldt kan forværre smerter sensation være.
  • Være åben om dine begrænsninger. Hvis du rejser med familie eller venner, sørg for at de forstår, hvad din kroniske smerter management program indebærer. Lav en aftale, at hvis du har brug for hvile, vil du blive og passe dig selv, mens de forfølger en aktivitet.

Selv hvis du lever med kroniske smerter, med en lille smule planlægning, kan du være godt på vej til en drøm ferie eller bare en forlænget weekend for at komme væk fra det hele og få en fornyet syn på livet.