Evb2

Planlægning af en hjerte-sund ferie

Nogle avancerede planlægning kan hjælpe med at sikre, at du vil være parat til at håndtere dit hjerte tilstand, mens væk fra hjemmet

At komme væk er godt for dig. Det kan hjælpe til at reducere dit stressniveau og give en velkommen pause fra en tætpakket tidsplan, to ting, der kan tage en vejafgift på sundheden for dit hjerte. Men før rammer den åbne landevej eller på vej til lufthavnen, er det bedst at tage tilstand af dit hjerte i betragtning under planlægningen af ​​din rejse. Holde følgende forslag i tankerne, vil hjælpe med at sikre, at du vil nyde din flugt samt være forberedt i tilfælde af en nødsituation.


Bekymret dit hjerte sundhed? Find en kardiolog i dit område.

Pick et hjerte-sund ferie destination
Før du vælger, hvor du gerne vil hen, overveje dit hjertes aktuelle tilstand. Selvom der er mange typer af hjerte problemer i almindelighed, folk med hjertesygdomme bør være i stand til at gå 100 meter og klatre 12 trin, før du forsøger en lang planet flyvning. "Så, sørg for at tjekke med din læge, før booking en flyvning," siger Steven L. Almany, MD, en Michigan kardiolog på Beaumont Hospital i forstad til Detroit.

"Folk med alvorlig hjertesygdom, især folk med hjertesvigt, bør også overveje klima og højde af det sted, de er ude at rejse til," Dr. Almany tilføjer. "Cardiac bliver påvirket af højde, samt ved varme fugtige forhold og kulde."

Hvis du komme fra en hjerteanfald eller hjerte begivenhed, læger sige, at du måske ønsker at holde sig tæt på hjemmet. "Jeg anbefaler ikke rejser ud af staten for de første par måneder efter et hjerteanfald," siger hjertelæge Michael D. Ozner, MD, FACC, medicinsk direktør for Center for Forebyggelse og Wellness på Baptist Health South Florida og Cardiovascular Prevention Institute of South Florida. Dr. Ozner foreslår også ferie nær et niveau II traume center "bare i tilfælde af en ny kardiel hændelse."

Almany enig: "Jeg anbefaler ofte mine patienter tage en ferie i nærheden," siger han. "De fleste mennesker har en smuk hotel mindre end en time fra hvor de bor, så jeg foreslår de nyder en ferie sindstilstand 'uden at gå alt for langt fra deres læge eller hospital i de første fire eller så måneder efter et hjerteanfald."

Ferie forberedelse tips til mennesker med hjertesygdomme
Sure, din tandbørste og deodorant er vigtige. Men den følgende liste af hjerte-sund must-haves alle fortjener en førsteklasses stedet i din carry-on tasker, også. Du ville ikke ønsker at risikere dem at fare vild eller blive forsinket i at komme til dig i indchecket bagage:

  • Alle receptpligtig medicin. Dette er især vigtigt, når du rejser i udlandet, fordi mange lægemidler ikke har udenlandske ækvivalenter, eller de kan markedsføres under forskellige navne. Selv hvis du opholder sig i Europa, læger generelt kun licens til at ordinere medicin i den tilstand, hvori de praksis. Også holde din recepter i deres originale emballage fra apoteket, så du ikke vil have nogen problemer i lufthavnen sikkerhed.
  • En liste over alle lægemidler og doseringer. Hvis du mister en eller to eller brug for lægehjælp, vil dette komme i handy.
  • . Din læge kontaktoplysninger Hold et visitkort med dig - eller, endnu bedre, program hans navn og kontor nummer i din mobiltelefon - så en vagtlæge kan få dine optegnelser og stille spørgsmål om dit helbred.
  • Et resumé af din medicinske / hjertefunktion historie. Omfatte resultaterne af nogen seneste stresstest, ekkokardiogrammer, hjerte catheterizations, bypass operationer mv
  • En kopi af dit seneste ekg. I tilfælde af en hjerte nødsituation, vil lægerne ønsker at sammenligne din sidste elektrokardiogram (EKG), med det, de netop opnået.

Efter disse enkle forslag kan også hjælpe dig med at reducere dit stressniveau. Du vil føle dig bedre at vide, at du er forberedt med en sådan nyttig information bør en medicinsk nødsituation opstår, mens du er væk fra hjemmet.