Evb2

Park Avenue kost

Vægttabet på Park Avenue kost er blot en del af det - dette vægttab program er faktisk en komplet makeover. Lær, hvordan de rige og berømte målop skønhed, poise, og fitness på et vægttab program.

Hvis du ønsker at se rige og berømte, er du nødt til at være trim og pasform. The Park Avenue Diet, som blev skabt af Manhattan læge Stuart Fisher - som faktisk har en Park Avenue kost center, hvor han praktiserer - er mere end bare en kost. Det giver dig også tips til en komplet makeover, herunder skønhed, poise, og mode. Hvis leder rige og berømte kan motivere dig til at tabe sig, kan dette være vægttab program for dig.

"The Park Avenue Diet er en omfattende livsstil eftersyn, undervisning dieter at følge i spidsen af ​​de rige og berømte, der fokuserer på udseende og skønhed som den primære årsag til opholder tynd," siger Erika Schwartz, MD, en læge og liv coach i New York City, og forfatter til flere bedst sælgende bøger om ernæring og wellness.

Park avenue kost: hvordan det fungerer

"Der er virkelig ingen gimmicks i kosten del af Park Avenue Diet," forklarer Molly Kimball, RD, en sports diætist på Ochsner Health System Elmwood Fitness Center i New Orleans. "The kost, der er baseret på at reducere kalorier, er en seks-ugers madplan, der fortæller dig præcis, hvad at spise."

På Park Avenue Diet får du tre måltider om dagen og én snack. Den kost understreger frugt, grøntsager, magert protein, fisk og skaldyr, og nogle mejeriprodukter og fuldkorn. Fødevarer, der er begrænset fra kosten omfatter slik, alkohol, frugtjuice og mælk. Hvis du holder dig til Park Avenue Diet i seks uger, kan du forvente at tabe 1-2 pounds per uge.

For at motivere dig til at opnå den fuldstændige rige og berømte makeover, Dr. Fisher omfatter andre komponenter foruden vægttab. Disse er:

 • Fysik
 • Hår
 • Hud
 • Tøj
 • Selvtillid
 • Samarbejdsevner

Hver komponent har et kapitel i bogen er skrevet af en ekspert på dette område.

Park avenue kost: prøve menu

På en gennemsnitlig dag på Park Avenue Diet, vil du tage i omkring 1.300 kalorier. Her er et eksempel menu:

 • Morgenmad: Start din dag med nogle yoghurt og hjemmelavet granola.
 • Frokost: Kosten giver dig opskrifter på kalorielette supper, du kan gøre derhjemme.
 • Middag: En typisk middag ville være sea bass med ris.
 • Snack: Everyday snacks omfatter valg, som baby gulerødder, hakkede oliven og kapers, eller purerede hindbær.

Park avenue kost: Fordele og ulemper

Ifølge Park Avenue Diet, skal du også være opmærksom på dit udseende og personlighed for at opnå fysisk og psykisk selvstændige forbedringer. "Faktisk har de principperne i kosten virker, og videnskaben sikkert understøtter det," bemærker Dr. Schwartz. Her er nogle andre fordele for Park Avenue:

 • Motion. Slankekost kombineret med motion er mere tilbøjelige til at resultere i vægttab. The Park Avenue Diet giver en seks-ugers træningsprogram, du kan gøre derhjemme.
 • Opskrifter. Sammen med din daglige madplan får du opskrifter til at hjælpe dig med at forberede måltider i hjemmet.
 • Rådgivning. Rådgivning om de psykologiske aspekter af vægttab og vægtkontrol kan være nyttigt for nogle mennesker.

Den største ulempe ved Park Avenue Diet er, at det stopper efter seks uger og ikke give dig en konkret vedligeholdelsesplan. De andre ulemper:

 • Kaloriefattige begrænsning. For nogle Dieters begrænsning af kalorier i Park Avenue Diet vægttab program kan medføre sult og træthed. Dette kan gøre det svært at følge og begrænse den mængde energi, der kræves for at udøve.
 • Ladies alene. Rådgivning om emner som frisure, tøj, poise, og skønhed er ikke sandsynligt, at appellere til de fleste mænd, og kan slå dem fra på vægttab program.
 • Tidskrævende. Da du er nødt til at shoppe for ingredienser og forberede måltider i hjemmet, kan Park Avenue Diet være for tidskrævende for nogle mennesker, der arbejder mange timer.

Park avenue kost: kortsigtede og langsigtede virkninger

På kort sigt, giver denne diæt mange fordele. Hvis du begrænser kalorier i seks uger, og følg motionsplan, kan du miste nogle vægt, og incitamentet mindst at se og føle rige og berømte kan være en motiverende faktor for nogle mennesker.

På længere sigt er der ingen erstatning for at uddanne dig selv om ernæring og tage ansvar for dine egne kost valg. "The Park Avenue Diet er et kortsigtet kost, der fortæller dig, hvad du skal spise. Hvis du ønsker at lære om ernæring, overveje at arbejde med en ernærings-ekspert" rådgiver Kimball. Du behøver ikke at være rig eller berømt for at spise en nærende kost og opretholde en sund vægt.