Evb2

Packing Tips til din carry-on taske

Glem bagage gebyrer og lære at pakke lys! disse carry-on Essentials kan sikre en sikker, stress-fri rejse.

Uanset om du planlægger at tage bare en carry-on taske til at spare på indskrevne bagage gebyrer eller blot kender værdien af ​​at have væsentlige i din besiddelse på alle tidspunkter, pakning tips vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dette vigtige stykke bagage.

Tænk på din carry-on taske som din sunde rejse overlevelse kit - i det mindste, vil du ønsker den til at omfatte emner, som du ikke kunne undvære, bør enhver indskrevne bagage bliver sendt til den forkerte destination. Det er sagt, bruge disse pakning tips til at vide hvad de skal pakke og gøre det meste af denne begrænsede plads.

Tjek flyselskab og TSA regler

Start med at finde ud af størrelsen begrænsningerne i din carry-on taske. Enhver større flyselskab viser disse oplysninger på sit websted. Den sidste ting du ønsker, er at få din carry-on taske taget væk fra dig og kontrolleret, når du når din gate. Husk, at du også kan have en anden personlig element, såsom en pung, laptop taske, kamerataske, eller rygsæk - og giver dig lidt mere carry-on plads.

Dernæst få den nyeste carry-on restriktioner fra Transportation Security Administration (TSA), så du ved, hvad ikke kan rejse med dig i de vigtigste kabinen. Den vigtigste begrænsning er stadig på væsker, såsom kontaktlinsevæske, shampoo, balsam, hårgelé, og cologne - hver flaske kan indeholde ikke mere end 3,4 ounce. Og alle acceptable væsker skal sække i en kvart-størrelse plastikpose, som lynlåse lukket.

Præcis hvad skal pakke

Nogle elementer er ikke-omsætningspapirer, ligesom receptpligtig medicin, smykker og film, der kunne gå tabt, stjålet eller beskadiget, mens andre er "rum tillader det," nice to have, hvis du kan undvære rummet.

  • Alle receptpligtige poster. Pak alle dine nødvendige medicin i din håndbagage.. Hvis du har flydende medicin, der er større end 3,4 oz, skal du stadig bære dem på - bare erklære dem ved sikkerhedskontrollen, så de kan tilses og ryddet for at tage på flyet. Medtag din sygesikring information, enhver læge henstillinger og kopier af recepter, hvis du har brug for en nødsituation refill. Andre mulige poster omfatter læsebriller, solbriller og reservedele kontaktlinser.
  • Vigtige papirer. Mens du sikkert holde dit kørekort eller andet ID i en pung eller taske, omfatte andre vigtige dokumenter i din carry-on, såsom din rejseplan, e-billetter, rejsekuponer eller kvitteringer, og alarmnumre både fra ind-og til din destination.
  • Et par travesko Hvis du ikke allerede har dem, pakke de sko, du har brug fleste -. F.eks travesko hvis du forventer at gøre en masse sightseeing eller stående.
  • En ændring af tøj. Denne måde, hvis din bagage er tabt, du har mindst én ekstra outfit.
  • Adspredelser. Hvis det er muligt, bringe en bog, rejseguide, eller et magasin til at besætte dig på flyet.

Mere pakning tips

Når du har runde op alt, hvad du vil kunne lide at have i din håndbagage, bruge disse pakning tips til forfine din tilgang:

  • Overvej din ryg. Du ønsker ikke at trække en virkelig tunge håndbagage gennem lufthavnen, på flyet og ind i overliggende opbevaring bin. Nedskære uvæsentlige og overveje en carry-on, der ruller til at spare på din egen fysiske slid-og tåre.
  • Medtag svære at få elementer Tænk på de lidt ekstra (vægt på lidt), som du absolut skal have på din tur, og der ikke kunne nemt til udskiftet på din destination, eller som har en tendens til at være en latterligt dyrt på ferie spots -. Sådanne som noget lille og enkel som en læbepomade med SPF 15.
  • Sørg for at dit fyldte carry-on vil stadig passe. Hvis det er en soft-sidet taske og du overbelaster den, kan det ikke klemme under din sæde eller i bagagerummet.
  • Vælg en carry-on, der er let at holde med dig på alle tidspunkter. Uanset om det er at holde din recept medicin eller smykker til en særlig aften ud, tænk på din carry-on taske som én stor værdifulde og lad det ikke ude af syne.

Pack smart og holde din carry-on taske lys, organiseret, og med dig på alle tidspunkter. Du ankommer til din destination med alt hvad du virkelig har brug for, selvom din indskrevne bagage ikke gøre turen.