Evb2

Overgangsalderen support: hvordan man får, hvad du har brug for

Nøglen er at kigge efter ressourcer, der sætter fokus på individuelle behov og bekymringer i overgangsalderen.

Arbejde med din læge for at finde lindring for sådanne symptomer som hedeture er kun en del af en vellykket navigere overgangsalderen. Ofte taler med venner, familie og andre kvinder - især dem, der har gået gennem overgangsalderen selv - kan give uvurderlig følelsesmæssig og social støtte og hjælpe dig til at føle sig mindre alene gennem hvad kan undertiden være en ujævn overgang.

"Overgangsalderen, ligesom graviditet, er et normalt liv begivenhed for kvinder, men det betyder ikke, at du ikke behøver støtte og information i løbet af denne tid," siger Holly Thacker, MD, direktør for kvinders sundhed Center på Cleveland Clinic og forfatter af kvinders sundhed: din krop, din hormoner, dine valg. Og mens overgangsalderen kan variere fra kvinde til kvinde - nogle har få eller ingen symptomer, og føler stor om ikke at have perioder længere, mens andre kan opleve betydelige hedeture eller depression - eksperter er enige om, at de fleste kvinder kan drage fordel af at tale om deres erfaringer med andre.

Så hvordan kan du få den støtte, du har brug for? Her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig, når du afstive dine ressourcer:

Stick med sundhedspleje professionelle til medicinsk information. Mens venner og familie kan være fantastisk at slå til, når vi taler om dine følelser, gå til dem for at få medicinsk fakta om overgangsalderen kan ikke altid være en god idé. For én ting, kan de uforvarende dele misinformation eller forsøge at overbevise dig om, at uanset hvad arbejdede for dem også vil arbejde for dig. Overgangsalderen er en meget personlig og individuel oplevelse, som prævention, graviditet, eller en metode til at levere en baby. Diskutere dine muligheder med en kvalificeret sundhedspleje udbyder er en bedre indsats, og det kan også hjælpe dig med at undgå de potentielle minefelt af unøjagtige, ofte ensidig råd - "Enhver kvinde bør tage hormoner" eller "Nej man bør overveje hormonbehandling "- der kan lobbed din måde ved velmente kære.

Stol på dine instinkter. Hvis du føler at dine problemer ikke er blevet behandlet af din læge, eller at du ikke får den hjælp, du har brug for, uanset om det er fra et familiemedlem, en ven eller en støttegruppe, finde en anden at snakke til. Hvis din tilgang til håndtering af overgangsalderen symptomer bliver kritiseret af en ven, for eksempel, så denne person kan ikke være en god kilde til støtte. Tilsvarende, hvis en støttegruppe, du overvejer at deltage kun tilslutter en enkelt måde, som den rigtige måde, bør du overveje at et rødt flag.

Kig ind læge-ledede overgangsalderen støttegrupper Tilslutning med andre kvinder i overgangsalderen til at dele historier og erfaringer kan være nyttige -. Meget som forbinder med andre forældre-til-være i fødsel klasser kan hjælpe med at reducere angst og at du føler dig mere i kontrol over arbejdskraft og levering. Det er dog vigtigt, at huske på, at hvad der virkede for en anden kvinde ikke kan arbejde for dig. Prøv at finde grupper, der er ledet af sundhedspersonale, siger Dr. Thacker. Spørg din læge, hvis han eller hun udfører støttegrupper med patienterne, eller kigge efter en organisation som Red Hot mamas, der fastlægger støttegrupper på hospitaler i hele landet.

Find velrenommerede, upartiske kilder. Uanset om det er en populær bog eller en alternativ behandler, pas på nogen eller noget, der markedsfører produkter til forbrugerne til egen økonomisk fordel, siger Thacker. Prøv i stedet at finde overgangsalderen eksperter, der er tilknyttet med velrenommerede hospitaler, undersøgelser eller organisationer som nordeuropæiske overgangsalderen samfund (NANP). På den måde har du en bedre chance for, at de oplysninger, du får, er korrekte og partiskhed-fri.