Evb2

Øvelse: En recept for PMS

Gør menstruationssmerter holde dig fra at udøve før og under menstruation? de ikke skulle! i virkeligheden, kan en god træning hjælpe med at lindre disse kramper - og andre PMS symptomer, også.

Selv den mest dedikerede fitness møtrik måske føler et stik af bekymring eller tilbageholdenhed omkring motion, når hun har sin menstruation eller skal til at starte den. Præmenstruelt syndrom (PMS) kan svække din vilje til at arbejde ud - symptomer som menstruationssmerter kan gøre dig længes efter et varmt brusebad og en tidlig sengetid i stedet for en rask gåtur i parken. Men forvisset om, at motion ikke kan såre, når du har din periode eller i dagene op til det. Faktisk kan det endda hjælpe.

"Motion er fint - der er ingen ulempe," siger Steven Sondheimer, MD, professor i obstetrik og gynækologi ved University of Pennsylvania i Philadelphia. "Det er godt for dig, og det er nyttigt."

Planlægge for motion i løbet af din tid:

Motion er ofte anbefales til kvinder, der forsøger at kontrollere deres PMS symptomer i dagene før deres perioder starter, og det er mest effektivt, hvis du holder dig til en regelmæssig motion tidsplan i løbet af din periode samt, selvom PMS symptomer bør faldende naturligt dette punkt.

Hvis du ønsker at udøve i løbet af din tid, bare planlægge ved at have disse nødvendigheder:

  • Passende tøj - en mørkere farve kan gøre du føler dig mindre hæmmet om muligheden for enhver lækage
  • Over-the-counter smertestillende medicin for menstruationskramper
  • Puder eller tamponer, der arbejder for dit tøj og motion stil
  • Masser af vand (som du bør egentlig altid have ved hånden, når du motionerer)

Barrierer for at udøve i løbet af din periode

Der er mange faktorer relateret til din menstruation, som kan give dig lyst til at hænge op din løbesko og spandex for et par dage, men disse bekymringer kan alle overvindes:

  • Menstruationssmerter. Et af de mest problematiske PMS symptomer for kvinder, der kan lide at udøve er kramper. »Nogle patienters kramper bliver bedre med motion," siger Dr. Sondheimer. Andre kan finde PMS relief ved at tage en over-the-counter smertestillende medicin, før de arbejder ude.
  • Flow. Hvis du er bekymret for, at motion kan forårsage en stigning i din flow (med potentielt pinlige konsekvenser), kan du trække vejret let. "Man kan ikke gøre dit flow værre ved motion," siger Sondheimer. "Det kan bare være, at du bemærker det mere på det tidspunkt."
  • Oppustethed. Det er nok mere mærkbar for dig end nogen anden. Bær behageligt tøj og komme i gang. At være fysisk aktiv og godt hydreret kan hjælpe med at lette bloat.
  • Forlegenhed. Selv i dag, Sondheimer siger, at der stadig er nogle mennesker, der måske ser deres periode som en eller anden måde "beskidte" og derfor ønsker at holde sig ude af offentlighedens søgelys i løbet af denne tid af deres cyklus. "Der er en masse af mytologi om det, at i den moderne verden, bør vi være i stand til at løse," Sondheimer siger. Brug de passende puder eller tamponer og ændre dem regelmæssigt bør beskytte dig mod at udvikle nogen uvelkommen lugt eller overløb på dit tøj. Med enhver figursyet workout tøj, er det en god ide at tjekke dine overvejelser kommer og går, for at sikre dine sanitære produkter er ordentligt på plads. Løsere workout slid kan være mere behageligt for dig på disse dage.
  • Frygt for svømning. Svømning er faktisk en rigtig god aktivitet, når din krop er stresset eller kramper. Sondheimer siger, at der ikke er nogen grund til at springe svømning i løbet af din periode. Igen, bare sørg for at bruge de rigtige sanitære produkter (i dette tilfælde, tamponer) og ændre dem regelmæssigt.

Husk, at der er ingen grund til at se på din periode som en time-out fra øvelse. Med lidt ekstra planlægning og de rette feminin hygiejne produkter, kan du slå vejen eller skråninger, forkæle dig selv med en yoga klasse, eller svømme omgange uden bekymringer eller ubehag.