Evb2

Op energieffektivitet dit køleskab

Nogle enkle justeringer dit køleskab, din fryser, og den måde du opbevare mad vil føre til forbedret energieffektivitet og fødevaresikkerhed.

Mere end 44 millioner køleskabe i Europa er over 10 år, hvilket betyder, at de ikke er så energieffektive som de kunne være. Hvis du køber en nyere, mere energieffektive køleskab ikke er på din indkøbsliste lige nu, at gøre nogle mindre justeringer i den måde, du bruger din nuværende køleskab kan hjælpe dig med at spare penge og beskytte miljøet og samtidig forbedre fødevaresikkerheden.

Optimer dit køleskab energieffektivitet

At øge energieffektiviteten i dit køleskab og fryser, så prøv disse tips:

 • Justere temperaturen. Det anbefales, at du holder dit køleskab mellem 37 ° F og 40 ° F, og din fryser ved 5 ° C. Frysere anvendes til langtidsopbevaring skal opbevares ved 0 ° C. Holde dit køleskab og fryser inden for disse anbefalede temperaturområder er en vigtig del af fødevaresikkerheden, da det kan bremse bakterievækst og mindske risikoen for fordærv.
 • Holde den ren. Medmindre du har en no-clean kondensator, bør du rense dit køleskab kondensatorer hver 12. uge. Gør dette ved at flytte dit køleskab væk fra væggen og bruge en vakuum for at fjerne støv og snavs fra kondensatorflader.
 • Hold døren lukket. Luk altid dit køleskab og fryser døre, og sørg for at de er forseglet stramt. Hvis du har et problem med døren forsegling, skal du muligvis have segl eller låsen fast eller udskiftes.
 • Dæk dine fødevarer. Enhver fødevarer eller væske du putter i køleskabet bør være omfattet, da afdækket fødevarer release fugt, der nedsætter energieffektiviteten i dit køleskab kompressor.
 • Holde ud varmen. Undgå at lægge fødevarer i din køleskab, der stadig er varme, da de kan forårsage dit køleskab til at køle mindre effektivt.
 • Giv det noget plads. Efterlad plads omkring dit køleskab, så varmen kan frigives lettere, øge køleskabet energieffektivitet.
 • Organiser mere effektivt Må ikke over-pack dit køleskab,. Holde punkter spredt ud lidt at muliggøre en bedre luftcirkulation. Det er en god idé at holde fryseren fyldt, men da en fryser fyldt med meget kolde elementer er lettere at holde cool end en tom.
 • Bruge mad, før den byttet. Generelt for fødevaresikkerhed bør æggene skal bruges inden for tre til fem uger fra købstidspunktet, bør precooked fødevarer eller rester skal bruges inden tre til fire dage, frokost kød i tre til fem dage, og mest rå kød og fisk i en til to dage.

Når du måske brug for en ny køleskab

Hvis køleskabet bryder ofte eller din elregning er højere end det var engang, at foretage justeringer i den måde du bruger dit køleskab og fryser kan ikke være nok. Du ønsker måske at tænke udskifte et gammelt køleskab, hvis:

 • Du har købt det før 1993. Køleskabe og frysere, der blev fremstillet før 1993 bruger mere end dobbelt så meget energi som de nuværende ENERGY STAR-modeller og kan tilføje flere dollars til din regning, end du tror. I dette tilfælde er det en god idé at genbruge din gamle køleskab og erstatte det med en Energy Star-kvalificeret køleskab. Energy Star er et fælles projekt af US Environmental Protection Agency og Department of Energy med det mål at øge energieffektiviteten af ​​mange almindelige husholdningsprodukter, dens symbol på en ny køleskab eller et andet apparat betyder modellen bruger mindst 20 procent mindre energi end dikteret af gældende normer.
 • Du har købt det før 1999. I visse situationer kan du overveje genanvendelse og udskifte et køleskab eller fryser, hvis det blev købt mellem 1993 og 1999. For eksempel udskifter en gammel køleskab eller fryser, hvis din husstand størrelse har fået mindre overveje, hvis dit køleskab er nødvendig dyre reparationer, eller hvis du overvejer remodeling dit hjem.
 • Det er en gammel back-up køleskabet. Hvis du bruger en gammel køleskab og / eller fryser som en anden køleskab, overveje at udskifte den med en mindre enhed, der er mere energieffektive, eller ikke bruger en anden køleskab på alle. Igen kan køre en anden køleskab, der er ældre være at koste dig mere end du tror.

Hvis du ender med at udskifte dit gamle køleskab, spørg apparatet detailhandleren at afhente din gamle køleskab eller fryser, og genbruge det. Eller ring til din lokale el, brugsgenstande eller affaldshåndtering division for at se, om det har et apparat genanvendelse program, der kan hjælpe dig med dette.