Evb2

Omsorg for testikelkræft plejeren

Testikelkræft plejepersonale må lære at klare sig selv, og det omfatter håndtere stress og beder om hjælp.

Når testikelkræft strejker, betyder det ikke bare påvirker patienten - hans forældre, søskende, ægtefælle eller børn kan blive øjeblikkelige plejepersonale. Testikelkræft, som kan angribe en eller begge testikler, almindeligvis påvirker yngre mænd i alderen 15 og 34 år. Så disse patienter kan have at gøre med frugtbarhed og krop-image spørgsmål, som pårørende bliver nødt til at anerkende og beskæftige sig med, også. Ved at afsætte så meget tid til patienten og denne type kræft særlige følsomhed, kan plejepersonalet hurtigt glemmer at tage vare på sig selv.

Testikelkræft: indtages med kræft

Den testikelkræft Patienten er afhængig af dig, pårørende, for at hjælpe ham med at komme igennem denne svære tid og give fysisk og følelsesmæssig støtte. Hvis du er drænet, udmattet, og overvældet, omsorg for nogen bare kunne forværre disse følelser. I en nøddeskal, kan du ikke tage sig af en anden, hvis du ikke tage sig af dig selv.

"Efter en diagnose, er livet forbruges med kræft," siger Julie Larson, LMSW, direktør for den unge voksne programmet på CancerCare. Denne nationale organisation, baseret i New York, giver gratis support til alle ramt af kræft. "En stor måde at støtte nogen er at give normalitet, relateret til kræft, som er en vidunderlig distraktion."

Testikelkræft: omsorg for pårørende

Her er blot et par måder pårørende kan passe sig selv:

  • Bede om hjælp. Hvis du har brug for en ekstra par hænder rundt i huset eller har brug for nogen til at hente børnene fra skole, bede en ven om hjælp. Du kan ikke være overalt hele tiden, og nogle gange spørge en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med de gøremål kan tillade dig at fokusere din energi på kræftpatient.
  • Håndtere stress. Konstant bekymre sig om en mand eller søn kan tage en vejafgift på de pårørende mentale og fysiske sundhed. Og altid blive stresset kan gøre dig irritabel, glemsom, trætte og modtagelig over for sygdom. Tag en klasse, så prøv en ny hobby, eller bare komme ud af huset og finde en måde at håndtere dine bekymringer.
  • Bevar forbindelsen Det er nemt, som en omsorgsperson, at miste dig selv i en verden af kræft -. Ledsager patienten på lægebesøg, forskning kliniske forsøg, trøste patienten. Men nogle gange, de pårørende har brug for trøst. Det er grunden til at holde kontakten med dit eget netværk af venner og familie kan tillade dig at lufte uden at føle sig skyldig.

Ud over noget, giv dig selv en pause. De fleste testikelkræft pårørende ikke har faglig uddannelse på det medicinske område, og det kan være deres første møde med kræft. Det tager tid at lære om testikelkræft, opret en behandling tidsplan, og forstå de forskellige behov hos patienten.

Testikelkræft: sundhedsrisici plejepersonale ansigt

Pårørende viser høje niveauer af:

  • Depression
  • Stress
  • Fedme

De er også en øget risiko for at udvikle hjertesygdomme, sure opstød og andre fysiske lidelser.

Testikelkræft: hjælpe patienten, hjælpe dig selv

Mange gange, behøver plejepersonale ikke engang har nok sygeforsikring for sig selv, fordi de har brugt for meget tid ud af arbejdsstyrken. Fordi pårørende har en større risiko for at udvikle mentale, følelsesmæssige og fysiske lidelser, det gør det så meget mere presserende at fokusere på deres helbred, samt patienten.

En god måde for kræft plejepersonalet at få råd, vent, og finde ud af om supporttjenester er at slutte gruppemøder specifikt rettet mod plejepersonale testikelkræft. Finde andre mennesker i deres samme situation kunne mindske stress og angst plejepersonale ansigt på daglig basis, og lad dem vide, at de ikke er alene. Organisationer som CancerCare tilbyder gratis in-person, online og telefon support grupper til at hjælpe med at opfylde behovene hos enhver person ramt af kræft, uanset hvor de bor.

Larson siger, at pårørende har brug for at indse, at deres følelser er normale og gyldige. "Du vil blive en bedre omsorgsperson, når dine egne behov er opfyldt, så er du på dine mest stand at tage sig af den person, du elsker."