Evb2

Nyt år, ny makeover

Med det nye år kommer chancen for at skabe en helt ny dig. I stedet for at bekymre sig om uopfyldte resolutioner, starte ting ud med en lille selv-kærlighed ved at forsøge disse syv enkle makeovers.

Januar formelt markerer en tid med nye begyndelser, det er også en naturlig tid i vintermånederne til at bremse ned efter ferien vanvid, at reflektere over året fortid og de nye muligheder forude, og for at puste nyt liv, før du begynder den travle årlig cyklus igen. I januar, start prepping den nye dig for resten af ​​det nye år med nogle hurtige og nemme makeovers.

Fitness
Fysisk aktivitet kan kickstarte både din krop og dit sind. Regelmæssig motion vil forbedre dit helbred, afværge sygdom, hjælpe dig med at opretholde en sund vægt, bidrage til din muskelstyrke og koordination og øge dit humør. Den Surgeon General anbefaler 30 minutters fysisk aktivitet fem til syv dage om ugen. Vær sikker på at omfatte både cardio / aerob aktivitet (såsom løb, svømning, cykling, gåture), og toning / styrketræning motion (vægtløftning, pilates, yoga) i din daglige rutine.

Ernæring
Giv din kost en makeover ved at løse for at træffe sunde valg af fødevarer de fleste af tiden. Gå efter magert kød, fedtfattige salatdressinger, og nærende snacks. Tilføj så mange grøntsager og frugter til din kost, som du kan. Skær ned på alkohol og enkle kulhydrater, som hvidt brød og forarbejdede sukker. Skær transfedtsyrer. Styr din portionsstørrelser og stoppe med at spise, når du er tilfreds (selvom der stadig er mad tilbage på tallerkenen - du kan altid gemme resterne).

Facial eksfoliering
Ud med det gamle og ind med det nye - og det omfatter hudceller. Du kan fjerne den irriterende tør hud på din pande og næse gennem blid eksfoliering. Brug en blød vaskeklud eller ansigtsbehandling svamp og en mild sæbe til forsigtigt krat og eksfoliere dit ansigt. Dine læber kan også drage fordel eksfoliering. Put en lille mængde vaseline på en ren, tør tandbørste (en du ikke bruger på dine tænder) og forsigtigt børste dine læber indtil sprukken hud falder væk, og dine læber er glatte igen.

Mini ansigtsbehandling
Forynge dit ansigt med en mini ansigtsbehandling. Det er så nemt som at tage en kande te. Bare koge et par kopper vand og hæld det i en skål - tilføj en urte tepose, hvis du ønsker at nyde aroma, mens du damp. Dernæst sætte dit ansigt tæt på skålen, og drapere et håndklæde over hovedet og skålen. Lad dampen til at åbne dine porer i fem minutter. Bagefter skamplet din hud med en blid toner og anvende din foretrukne fugtighedscreme. Mini Ansigtsbehandling er særligt gavnligt i vintermånederne, når din hud har tendens til at tørre ud fra den indendørs varme og den udendørs kulde.

Bodyscrub
Lav din egen krop krat og skifte ham ud de døde celler. Før du ved af det, vil du føle, at du er i en ny hud. Kombiner en halv kop enten majsmel eller formalet gammeldags havregryn og et par spiseskefulde olivenolie at gøre en masse, der vil exfoliate og fugter samtidig. Gnid denne blanding på dine albuer, knæ, skinneben og ankler, bunden af ​​dine fødder, og andre ru pletter, lad det sidde i to minutter, skyl derefter.

Mini mani / pedi
Du behøver ikke at gå til en salon eller spa at behandle dine forsømte negle - bare give dig selv en mini mani / pedi derhjemme. Start med iblødsætning dine fingre og tæer i varmt (men ikke kogende) vand. Tilføj skiver af frisk ingefær til at stimulere dine hænder og fødder - og din lugtesans. Efter et par minutter, tage en nailbrush eller loofah og give dine fingre og tæer en god krat. Dette vil hjælpe slippe af døde hud og forbedre din omsætning. Når du er færdig, tør dine cifre fuldstændigt og slather dem med ekstra styrke fugtighedscreme. Endelig trække på et par af rene, bløde bomuld sokker og nogle spa handsker (du kan også swaddle dine hænder og fødder i klar plast wrap) i ca 20 minutter. Dette vil give din hud til at absorbere fugtighedscreme og gøre dine hænder og fødder føles ekstra blød.

Dit look
Intet siger "nye dig" som et nyt look. Uanset om det er en ændring i frisure, makeup, eller garderobe, kan en lille gå en lang vej. Du behøver ikke gøre noget radikalt anderledes, vilde, eller dyrt. Snarere forblive tro mod dig selv og foretage ændringer, som du er komfortabel med. Hvis der går fra lange hår til korte er for ekstrem for dig, bare få en trim og et blowout. Udskift gamle mascara og læbestift med nye. I stedet for at købe hel ny outfits, spare ved at vælge tilbehør, der vil hjælpe med at omdanne det tøj, du allerede har, og lignende. Uanset hvordan du vælger at pumpe op den nye dig, skal du sørge for at fejre dig selv i små (og store) måder hele året rundt.

Sidst revideret: 10. januar 2008 | Sidst opdateret: 10 januar 2008
Denne artikel blev lavet, og fremstillet udelukkende ved redaktionen af ​​google.com. © 2008 google.com, alle rettigheder forbeholdt.