Evb2

Nødsituationer med en kronisk smerte syndrom

Jeg har lige haft at gøre med en nødsituation, som omfatter en af ​​mine redningshunde

Jeg har lige haft at gøre med en nødsituation, som omfatter en af ​​mine redningshunde. En tur til skadestuen i wee timer om morgenen, efterfulgt af en dag med "levende" hos dyrlægen kontor. No sleep i 30 timer, og ingen mad eller vand i næsten lige så længe. Det sker. Det var bestemt ikke den første nødsituation, jeg har haft, mens ramt af en kronisk smerte syndrom. Men det er den nyeste og en stærk påmindelse om, hvor gribende fibromyalgi er. De af os med smertetilstande føler livets nødsituationer meget forskelligt.

Jeg kan ikke sige jeg har mestret hvordan til at håndtere nødsituationer

Jeg kan ikke sige jeg har mestret hvordan man håndterer nødsituationer. Den pludselige død af min mor, langtrukne død af min far (Alzheimers) og nødsituationer i mellem... du kører på adrenalin, holde hovedet koldt for at beskæftige sig med, hvad der er foran dig. Men for den gennemsnitlige person, er styrtet intet som hvad det er for dem af os med fibromyalgi. Og afhængigt af hvor længe du har brug for at holde ud til at komme igennem krisen, undertiden styrtet kommer længe før du har råd til det.

Omkring 24 timer inde i undtagelsestilstand

Omkring 24 timer inde i undtagelsestilstand, var jeg kører på adrenalin, men jeg kunne mærke træthed vask over min hjerne som jeg holdt beder folk om at gentage sig selv. Jeg kunne mærke den dybe smerte i mine ben, da jeg bad dem om at holde mig stående. Jeg havde ikke styrken til at holde min ryg. Da jeg sad på gulvet med min hund, som han fik væsker, mine muskler begyndte at beslaglægge og skydning smerter løb gennem min krop som et lyn. Kropsdele begyndte at gå følelsesløse, og jeg er sikker på jeg lignede zombie jeg følte.

Efter omkring 30 timer jeg var sikker på, jeg skulle bare besvimer

Efter omkring 30 timer jeg var sikker på, jeg skulle bare besvimer, uanset hvor jeg var. Og smerter i mine ben var så alvorlige, jeg ikke kunne tage endnu et skridt. Men min syge barn stadig brug hyppige rejser udenfor. Jeg var en walking nerve slutning, der var i brand, med en hjerne, der var så fyldt med tåge, jeg er nødt til at undre sig, hvis jeg vidste, at mit navn på det tidspunkt.

Jeg ved at være op i 30 timer er ikke let for nogen

Jeg ved at være op i 30 timer er ikke let for nogen, men jeg plejede at gøre dette uden så meget besvær eller nedfald. A "god nattesøvn" bruges til at tage sig af en situation som denne, men nu med fibromyalgi, er der ikke sådan noget som en "god nats hvile", og det tager dage at komme sig. Jeg indrømmer, jeg mistede optælling af acetaminophen piller jeg tog.

En kronisk smertesyndrom kan opretholdes, men en nødsituation mangles planen. Jeg holder en temmelig stram tidsplan for at styre min smerte og træthed. Jeg uden sygeforsikring, så jeg stole på naturlige metoder til at hjælpe min krop. Det vigtigste for mig er, masser af hvile og minimal stress - ikke helt doable med nødsituationer. I det mindste indtil de er over. Så det tager lang tid for den smerte og træthed at være under kontrol igen.

Nødsituationer er et reality check

Nødsituationer er et reality check. Når "liv og død" er involveret, eller endda muligheden, det virkelig perspektiverer de ting, der ikke er. Selvom fibromyalgi er faktisk en smerte, det er ikke livstruende. Mens min hund, som jeg anser for at være mit barn, var alvorligt syg, min smerte virkede ubetydelig. Smerten er ikke et tegn mine knogler forværres, er mine organer ikke, eller jeg er et skridt tættere på døden, det er bare smerter. Det er, når jeg tæller mine velsignelser, at fibromyalgi ikke er en af ​​de mange livstruende, forværrede sygdomme derude.