Evb2

Neurokirurgi og rygmarv tumorer

Neurokirurger har omfattende uddannelse i behandling af rygmarv tumorer. Plus, de er de eneste læger uddannet til at behandle tumorer, der opstår inde i rygmarven.

En neurokirurg eller en ortopædkirurg: Hvem er bedst egnet til at fjerne en tumor fra rygmarven? En neurokirurg har været igennem omfattende uddannelse i, hvordan man behandler problemer i rygmarven, herunder rygmarv tumorer. De er også de eneste læger, der er uddannet til at behandle tumorer, der opstår inde i rygmarven.

Ortopædiske kirurger er uddannet til at udføre operationer til at behandle mange typer af spinal forhold, såsom spinal deformiteter, bristede diske i rygsøjlen, skoliose, og knogler tumorer i rygsøjlen. Men en neurokirurg har den omfattende uddannelse, der er nødvendig for at udføre kirurgi på tumorer inde i de bløde væv i rygmarven.

Begge disse højt uddannede specialister kan fremme deres uddannelse til at blive "rygsøjlen kirurger," kirurger, der er specielt uddannet til at operere på rygsøjlen. Og neurokirurger og ortopædkirurger kan arbejde sammen på visse operationer, der involverer rygsøjlen.

Rygkirurgi: ortopædiske kirurger

Ortopædiske kirurger specialiserer sig i at diagnosticere og behandle tilstande i bevægeapparatet, som omfatter:

  • Bones
  • Fuger
  • Ledbånd
  • Muskler
  • Nerver
  • Sener

For at blive en ortopædkirurg, skal en individuel fuldføre fire år ad et kollegium eller universitet, fire år ad medicinsk skole et år i en generel kirurgi praktik og fire års ortopædisk ophold. Så personen bliver bord certificeret af undergår en intensiv peer-review-proces, og passerer mundtlige og skriftlige eksaminer fra Europa bestyrelse Ortopædkirurgisk.

Ortopædiske kirurger, der ønsker at blive rygsøjlen specialister kan også deltage i en rygrad fællesskab, der varer et år eller mere, hvor de får ekstra undervisning i rygkirurgi teknikker.

Rygkirurgi: neurokirurger

Neurokirurger specialiseret i diagnosticering og behandling af problemer med nervesystemet. Nervesystemet omfatter:

  • Brain
  • Rygmarv
  • Perifere nerver
  • Blodforsyningen til hjernen og rygmarven

Rygraden er en integrerende del af nervesystemet, da nerver rejse fra hjernen gennem rygsøjlen til resten af ​​kroppen.

Når de fleste mennesker tænker på en neurokirurg, de normalt tænker på en person, der opererer på hjernen. Men en neurokirurg også specialiseret sig i behandling områder uden for hjernen. Faktisk indebærer det overvældende flertal af operationer, der udføres af neurokirurger rygsøjlen.

En neurokirurg skal gennemgå særligt omfattende uddannelse, herunder fire år et kollegium eller universitet, fire års medicinsk skole, en etårig kirurgisk praktik program, og fem til syv år i neurokirurgiske opholdstilladelse at få erfaring ved at bistå med operationer.

Efter ophold, kan den enkelte blive bord-certificeret af den europæiske bestyrelse for Neurological Surgery. Board certificering indebærer passerer mundtlige og skriftlige eksamener, en anmeldelse af neurokirurg kliniske og kirurgiske færdigheder, og anbefalinger jævnaldrende. Nogle neurokirurger, herunder dem, der specialiserer sig i kirurgi af rygsøjlen, udfyld yderligere et til to år med speciale uddannelse, der fokuserer på rygkirurgi teknik.

Hvis din behandling team mistanke om, at du har en rygmarven tumor, vil de henvise dig til en neurokirurg, som har erfaring med rygmarven kirurgi. Din neurokirurg vil udføre forskellige tests, der kan omfatte billeddiagnostiske undersøgelser, blod arbejde og ultralyd, for at få en bedre forståelse af din tilstand og afgøre, om kirurgi er den bedste behandling mulighed for dig.

Lær mere i Everyday Health Brain tumor center.