Evb2

Naomi Judd ' følelsesmæssige vitaminer '

I et eksklusivt interview med af dr. Andrew Weil, country musik legende naomi Judd tilstår, at hun aldrig bruger e-mail og sjældent taler på telefonen - og at hun har regnet ud, lige hvad man skal gøre, når hun føler blå.

Aw: Jeg havde en flash af indsigt sidst. Indrømmet, jeg var i en meditativ tilstand, som jeg ikke vil komme ind på her - men jeg fik et telefonopkald, og jeg indså, det er, hvor ordet "falske" kom i - når telefoner først kom ud, oplevelsen af at være på en telefon ikke var virkelighed. Nu har virtual reality blevet sådan en stor del af vores liv, at folk har flere virtuelle interaktioner end reelle interaktioner. Det er virkelig nok ikke sundt.

NJ: Jeg er bare så forstyrret ved at tale på telefonen. Mine venner ved, jeg ikke vil, jeg kan ikke, fordi jeg er så visuelle.

Aw: du er heldig på den måde. Jeg kan ikke helt gøre det, jeg er nødt til at være på e-mail - men jeg lave regler for mig selv, hvor engang efter 03:00 I løsrive fra min computer, og at hele verden. Men hvis du ikke gør disse regler for dig selv, [Technology] kan overtage dit liv.

NJ: Tja, jeg havde masser af klynken fra folk, der forsøger at nå mig - ledere i Tennessee og venner, også, men jeg vil stadig ikke gøre det. Jeg har altid lukke mine øjne, når jeg behøver at tale i telefon, som om at skabe en imaginær legekammerat. Men det stadig generer mig, og sætter mig i et modbydeligt humør til at tale på telefonen. Jeg har en særlig linje på min gård, der har en usædvanlig ring, og det er når jeg ved, jeg faktisk nødt til at besvare det. Min datter var i Prag i flere måneder, så hvem ved, hvor hun er på et givent tidspunkt? Så jeg holde telefonen rundt for det.

Aw: når du er nede, hvad gør du for at få dig i en bedre mental tilstand?

NJ: Jeg har, hvad jeg kalder følelsesmæssige vitaminer, jeg har mental aspirin. Men jeg kæmper. Jeg har været ganske offentligheden om min depression, og det kan få meget alvorlige, og det er helt genetiske - nogle af vores familiemedlemmer er lige ud af DSM [Diagnostiske og Statistiske Manual of Mental Disorders] - alt fra bipolar persona til narcissisme. Først, jeg kæmpede med OCD [obsessiv-kompulsiv sygdom] - Jeg har nu 88 ruller toiletpapir i mit hjem! Men når jeg kommer ned, når jeg finder mig selv tjekker, jeg har fire hunde, så jeg stopper og jeg spiller med mine hunde. Jeg et katalog junkie, jeg ser gennem mine kataloger, jeg har visse tv-shows. Vi overværede Law & Order aftes - da jeg hører, at [åbning musik], det bare ture noget nostalgisk i mig! Jeg har venner, at hvis jeg ikke kan se dem, jeg har læst deres bøger. Hvis jeg ikke kan være sammen med dem, så når jeg læser deres ord, jeg også høre deres stemme, så at sige. Jeg har også nødt til at være i naturen - det er formentlig en af ​​de største ting for mig. Men jeg er nødt til at være i den virkelige verden. Jeg går til Target bare at stoppe og chatte med mennesker. Jeg er blevet kaldt anti-berømthed, og jeg faktisk er vokset glad for det.

Aw: Jeg kan lide det. Har du hørt udtrykket natur underskud uorden? Jeg tror, ​​det er en rigtig ting.

NJ: Ja. For en masse mennesker, er det tætteste, de kommer til naturen Discovery channel. Jeg har sagt, at enhver, der ikke forbinde med naturen på daglig basis er tilbøjelig til neurose.

Aw: her er en idé, som jeg stødte på, at var uvant for mig: i evolutionær psykologi, hvilket er, hvordan vores sind fungerer baseret på evolutionsteorien, har et par forskere foreslået, at naturlig udvælgelse kan have valgt os til at være deprimeret, fordi det tjener et formål. Fordi når du er deprimeret, du har tendens til at være meget indad fokuseret, du tygger over noget igen og igen - som kaldes depressive drøvtygning - men det kan være, at det er faktisk et gyldigt måde at løse problemer. Du tænker på det, og tror på det, og du enten finde en løsning, eller du beslutter der er ingen løsning. Så der kan være en fordel at være deprimeret til tider - selvfølgelig ikke til det punkt, hvor du er uarbejdsdygtig. Men jeg tror, ​​at en masse mennesker tror, ​​at når du er deprimeret, bør du ikke være, når det måske i virkeligheden tjener et formål.

NJ: Min mand [er som] hvor mange møder har vi været i, og jeg er helt derude, jeg allerede har oprettet begivenheden, jeg bare klarer sig i det, og min mand vil sige "Kan vi ser på kontrakten? " - Og i hans depression, er det en perfekt modvægt til min, fordi jeg har tendens til at være alt for idealistisk. Det er et problem. Der var en leder, der engang snydt mig ud af tre millioner dollars, fordi jeg er så idealistisk.

For mere information om Dr. Weil og Spontan Lykke, gå til Spontaneoushappiness.com.

Foto kredit: Judy Eddy / WENN.com