Evb2

Myter og fakta om halsbrand

Afdække sandheden bag disse fælles halsbrand myter at forstå, hvad der får din reflux og de bedste måder at stoppe det.

Der er mange myter om halsbrand, at folk tror, ​​eller er mindst forvirret over. For eksempel er halsbrand ikke det samme som GERD eller fordøjelsesbesvær. Halsbrand er ikke engang en medicinsk tilstand, men det kan være et symptom på en medicinsk tilstand - en muligvis alvorlig.


Har fordøjelsesproblemer? Find en gastroenterolog i nærheden af dig.

Som med ethvert aspekt af dit helbred, er det vigtigt at have en god forståelse af halsbrand, halsbrand årsager, og hvordan man får den rigtige halsbrand relief. Lær sandheden om disse gængse misforståelser om halsbrand.

  • Myte nej. 1: halsbrand er nogen big deal Den lejlighedsvise anfald af ubehagelige halsbrand generelt ikke noget at være bekymret over.. Men hvis det bliver en igangværende kamp, ​​kan halsbrand være signalering en alvorlig tilstand. Du kunne have en hiatal brok, hvor en del af maven stikke ind i din brystet, hvilket gør din halsbrand værre. Halsbrand kan også betyde, at du har et sår eller en inflammatorisk tilstand, der kaldes gastritis. Eller du kunne have GERD, gastroøsofageal reflukssygdom. Hvis venstre ubehandlet, kan GERD forårsage skade på spiserøret, og muligvis føre til fremtidige komplikationer som Barretts øsofagus.
  • Myte nej. 2: Jeg kan få halsbrand relief med antacida. Masser af antacida. Antacida medicin virker som nogen big deal, right? Forkert. Hvis du popping antacida hele dagen og går gennem en hel flaske, før du ved af det, har du fået et problem med halsbrand, der skal løses af din læge. Til trods for deres frugtagtig smag, er antacida ikke slik - de er medicin, der kan medføre bivirkninger som forstoppelse eller diarré. Konstant tager antacida for halsbrand relief kan forårsage flere problemer og dække op den sygdom, der er virkelig i hjertet af din halsbrand.
  • Myte nej. 3: halsbrand er blot forårsaget af "dårlige" fødevarer jeg spiser halsbrand er faktisk forårsaget af et problem med den lavere esophageal sphincter eller LES, som er den muskel viklet omkring bunden af spiserøret.. Når LES ikke lukker helt, syrer fra mave strømmen i spiserøret, hvilket resulterer i tilbagesvaling. Foods afgjort spiller en rolle i halsbrand og reflux - og visse fødevarer er store halsbrand udløser. Men det største problem er med dit LES og de fødevarer, du spiser gør det problem, at meget værre.
  • Myte nej. 4: Jeg har kun at beskæftige sig med halsbrand - jeg kan ikke stoppe det Mange mennesker tror, ​​at de blot er plaget af halsbrand og magtesløse at holde det fra at ske.. Husk, at halsbrand er et symptom, ikke en helbredstilstand. Hvis du oplever vedvarende halsbrand, planlægge en aftale med din læge. Han eller hun kan fastslå, hvad der forårsager din halsbrand, ordinere den rigtige medicin, og hjælpe dig med at foretage ændringer i din livsstil vaner.
  • Myte nej. 5: Kun medicin kan behandle min halsbrand Der er mange måder, du kan få halsbrand relief.. Selvom medicin - fra antacida til receptpligtig medicin, der nedsætter syreproduktionen i maven - kan være effektive, ændre din kost, dine spisetider, og dine portionsstørrelser kan hjælpe dig med at finde halsbrand relief. For eksempel kan undgå kendte fødevarer, der udløser din halsbrand, begrænser din mad portioner og spise godt på forhånd for din sengetid holde halsbrand i skak.

Halsbrand er absolut et symptom, du har brug for at være opmærksom på. Lyt til din krop og søge læge, hvis du ikke kan finde halsbrand relief. At gøre sunde ændringer vil forbedre dit fordøjelsessystem og generelle sundhed og hjælpe med at holde halsbrand under kontrol.