Evb2

Mandighed myter: Er du macho nok?

Tænk maskulinitet er bundet til en mands evne til at holde ud (og gå og gå) i soveværelset? Her er de mest almindelige vandrehistorier om "rigtige mænd".

Hvad gør en mand mandig?

Hvis du mener, hvad medierne fortæller dig, du sikkert tænke maskuline fyre er lion-hearted Beefcakes der udstråler overvældende tillid har marathon sex, og er uinteresserede i intellektuelle sysler (bortset hjernen bag det bedste Fantasy Fodboldhold af hele tiden, selvfølgelig).

I sandhed, tog på et tidspunkt samfundets syn på "mandighed" en surrealistisk drejning. Det er derfor, vi har taget et kig på nogle udbredte myter om macho mænd - og flad-out debunked dem.

Myte nej. 1: fyre tænker på sex hvert syv sekunder

Den typiske mand har en umættelig appetit efter sex og næsten aldrig stopper tænke over det, right? Forkert.

En nylig Ohio State University undersøgelse af 283 universitetsstuderende konstateret, at mænd tænker på sex omkring 18 gange om dagen (i forhold til 10 gange om dagen for kvinder) - men det er ikke nær så meget som de mente om mad og søvn. Så meget for altid at have sex på hjernen.

Myte nej. 2: macho mænd ikke har erektionsproblemer

Du må aldrig se George Clooney i hovedrollen i en film om en mand med erektil dysfunktion. Men her er den virkelighed: Erektionsproblemer er langt mere udbredt, end mange mennesker tror. Faktisk anslår National Institutes of Health, at erektil dysfunktion slår så mange som 30 millioner mænd i Europa.

"Mange mænd har seksuelle problemer, og som en urolog, ser jeg seksuelt vanskeligheder i alle aldre og fra alle typer af mænd," siger Marc H. Siegelbaum, MD, chef for urologi og medicinsk direktør for urologiske Oncology Institute ved St. Joseph Medical Center i Baltimore. "Siden næsten alle seksuel dysfunktion er fysisk eller fysiologisk i naturen, det har intet at gøre med deres mandighed, men snarere underliggende medicinske problemer."

Myte nej. 3: rigtige mænd får ikke deprimeret

Depression er ofte betragtes som en kvindes sygdom, men med National Institute of Mental Health (NIMH), anslår, at næsten 6 millioner amerikanske mænd har depression hvert år, er det klart, denne mentale helbredstilstand har ingen kønsfordomme.

Og en ekstra dosis machoness gør ikke en mand immune. "Vi ser depression resulterer i mange mænd for masser af forskellige årsager," siger Dr. Siegelbaum. "Det kan have at gøre med stressende begivenheder i deres liv som job vanskeligheder eller tab af job, ægteskab vanskeligheder, problemer med deres børn, eller finansielle vanskeligheder. Det er klart, kan alle disse scenarier påvirker næsten enhver mand af enhver type og dermed depression er meget udbredt og ret almindelig. "

Hvad gør denne myte så farligt? På grund af den stigmatisering omkring mandlige depression, ophold mange mænd tys-tys om deres tilstand og er mindre tilbøjelige til at søge behandling.

Myte nej. 4: museer er girly

Tænk alle mænd ville heldigvis handle en dag på museet for en nat på boldspil? En nylig undersøgelse offentliggjort i Journal of Epidemiologi og Community Health på mere end 50.000 kvinder og mænd viste, at folk, der deltog i flere kulturelle aktiviteter havde bedre generelle sundhed og mindre angst og depression. Faktisk var "kulturperler" mænd særligt modtagelige for stemningen-styrke fordele af intellektuelle sysler.

Myte nej. 5: mænd bør være seksuelle erobrere

En anden vandrehistorie om mandfolk: Deres besættelse af sex fører dem på "seksuel erobring" missioner, hvor de forsøger at seng mange kvinder.

Faktisk, en nylig undersøgelse af mere end 27.000 mænd fandt, at kun 1 til 3 procent af dem anses for seksuelle erobringer for at være en medvirkende faktor til deres maskulinitet. Dette sammenlignet med 33 procent af deltagerne, der anses for "ære" at være nr. 1 faktor.

"Jeg tror, ​​at nok er mere af et problem i deres teenageår og 20'erne og bliver meget mindre af et problem i 30'erne og 40'erne," siger Siegelbaum.

Myte nej. 6: marathon sex er et must

Når macho mænd gør deres seksuelle erobringer, det varer i timevis - højre?

Nah. Undersøgelser tyder på, at den gennemsnitlige sex session varer et sted mellem tre og 10 minutter. "Marathon sex er ikke almindeligt, selv om yngre mænd, der har højere testosteronniveau og højere sex drev generelt kan engagere sig i sex i længere tid end ældre mænd kan," siger Siegelbaum. "Jeg tror, ​​det er noget af en aldersbetinget problem."

Myte nej. 7: maskuline mænd er "større"

Når det kommer til seksuel sundhed, den gamle myte om penis størrelse og kvinders tilfredshed har været omkring for aldre. Men Drogo Montague, MD, direktør for Center for Urogenitale Genopbygning i Glickman Urologiske og Nyre Institut ved Cleveland Clinic, siger, det er på tide at sætte en stopper for det.

"Behovet for en bestemt måling for penis for at behage en kvinde er en udbredt myte i det europæiske samfund," siger han. "Myten er, at større er bedre, men vi har fundet, at der ikke ofte tilfældet fra kvindens perspektiv." Han tilføjer, at nogle mænd kan have en form for organ dysmorphia - en tilstand, der involverer besat om en imaginær fysisk defekt - hvor de bliver visuelt fikseret på deres penis og dens størrelse. I et sådant tilfælde, siger han, "det er vigtigt at se en specialist, der er bekendt med nogle af de psykologiske faktorer involveret."