Evb2

Måder at undgå en smertefuld rygskade

Ved at følge nogle få fornuftige forslag, kan du undgå rygskader og spare dig smerten ved rygsmerter.

Rygsmerter er et fælles problem - de fleste europæiske voksne vil have det på et tidspunkt i deres liv. Og mens rygskader kan være utroligt smertefuldt, kan du ofte undgå dem, hvis du huske på et par nyttige forslag.

Holde stress og vægt fra din rygsøjle er nøglen, både når de deltager i krævende aktiviteter såsom at løfte tunge vægte eller stillesiddende aktiviteter såsom siddende, siger Nick Shamie, MD, lektor i rygkirurgi på UCLA School of Medicine, direktør for spinal deformitet kirurgi på Santa Monica-UCLA Medical Center og Ortopædisk Hospital, og en talsmand for Det Europæiske Akademi for Ortopædiske Surgeons.


Har en back problem? Find en kiropraktor eller ortopædisk specialist.

"Brug korrekt krop mekanik er meget vigtig," Dr. Shamie siger. "Ellers vil rygsøjlen blive udsat for kræfter, der i sidste ende vil føre til rygskade og rygsmerter. Det betyder, at være opmærksom på, hvordan rygsøjlen fungerer, mens du løfter, gå, siddende, stående og sove. "

Løft, en førende årsag til rygskader
Du har sikkert hørt dette råd om korrekte teknik til at løfte mange gange, men hvor ofte har du gjort en bevidst indsats for at omsætte dem i praksis?
  • Brug dine ben. "Når du plukke noget op, brug dine ben i stedet for din ryg," Shamie siger. "Hold ryggen lige og bøje med dit knæ, snarere end at bøje i taljen og løft med ryggen."
  • Forbered din holdning. Den bedste måde at undgå en rygskade er at tænke igennem, hvordan du vil udføre en elevator, og derefter placere dine fødder mindst en skulder bredde fra hinanden for at få en bred base af støtte. Mens løft, holde belastningen tæt på din krop til at reducere stress på rygsøjlen og rygmuskler.
  • Undgå at dreje. Du bør undgå at vride din krop, mens løft, da det store involverede kræfter er utroligt stressende på rygsøjlen, og kan nemt medføre rygskade. "Twisting ryggen og lægger det med vægt er en af ​​de værste ting, du kan gøre," Shamie siger. "Tag skovle sne, for eksempel. Når du skovle, du løfte en tung genstand og vride ryggen, hvis du ikke gør det på den rigtige måde. Alle de ting, du ikke bør gøre, er du gør i det ene aktivitet. " Shamie henstiller, at når skovle sne, skal dine tæer peger i retning af, hvor du vil blive smide sneen. På den måde vil du ikke være at vride kroppen i processen.

En populær måde at undgå rygskader - en rygstøtte bælte - er blevet draget i tvivl. En to-årig undersøgelse af National Institute for Occupational Safety and Health fandt ingen beviser for, at brugen af ​​brede elastiske remme strammes til at trække i lænde-og mavemuskler reduceret rygskade eller rygsmerter hos mennesker, der løfter eller flytter merchandise.

Stående og siddende ordentligt for at undgå rygskader
Når din mor fortalte dig at stå oprejst, var hun ikke kidding. Slouching er en god måde at ende op med en rygskade, siger eksperter. Når du daske, du lægger ekstra pres på din ryg, der kan føre til stress på din ryg, da dine muskler trætte. Dette kan medføre rygskade på grund af spinal disk forringelse eller klemt nerver.

I stedet sidder lige med ryggen mod bagsiden af stolen, dine skuldre lige og fødderne fladt på gulvet. Placer dine knæ og hofter ved 90-graders vinkler. Hvis det er muligt, skal du vælge en stol, som giver lændestøtte.

Undgå også bøjet over fra siddende stilling for at hente noget. "Det er nok det værste position, hvorfra man samle noget op," Shamie siger. "Du bøjning fremad, så belastningen overføres gennem diskene."

Gåture og sove ordentligt kan afværge rygsmerter, også
Du skal også være opmærksom på din ryg, når du går eller sover. For at undgå rygskader og rygsmerter:
  • Stå høj med dit hoved op, skuldrene tilbage, og din vægt afbalanceret på dine fødder.
  • Sove på din side med knæene bøjet eller på ryggen med en pude under dine knæ for support. Altid sove på et fast underlag som en blød madras kan føre til en back forstuvning.

Efter disse tips skal hjælpe dig med at undgå rygskader og holde dig fungerer på dit bedste.