Evb2

Leve med kroniske nakkesmerter og hovedpine

Kroniske nakkesmerter og hovedpine

Ingen kan rigtig forklare, hvorfor Karen Krueger, 52, New York City, har haft hovedpine for de sidste 15 år. Nogle læger mener, at hun har migræne, mens andre tror, ​​hun oplever spændingshovedpine. Krueger føler hendes år i at være en advokat bidraget til hendes smerte: intens computer og skrivebordsarbejde kombineret med stress og mangel på søvn forårsagede en belastningsskader til hendes hals.

Oprindeligt var smerten sporadisk, men med tiden øges. Ved begyndelsen af ​​2004 Krueger var i smerte næsten konstant, ude af stand til at gøre noget, men ligger i sengen. "Enhver virksomhed, herunder sådanne milde ting som sidder op, bevæge sig omkring, samtale, ved hjælp af en computer, læse og se tv, øge smerten," siger hun. "Jeg kan ikke holde mad i maven - jeg bliver nauseated og opkast."

Efter diverse trial and error forsøg med forskellige smertestillende medicin, forårsagede hvoraf mange bivirkninger, og ofte ikke lindre hendes symptomer, Krueger fundet en smertebehandling specialist, der tog hende væk fra disse stoffer, og ordineret et muskelafslappende middel, gav hende trigger point injektioner, og anbefalede fysioterapi. Selv om disse behandlinger hjalp noget, hun kreditter hendes virkelige gennembrud til at opdage Alexander Technique, et program, der lærer arbejdsstillinger og bevægelsesmønstre, der hjælper lindre smerter og mindske spændingerne.

"Jeg begyndte lektioner i Alexander Technique i september 2005 og fandt for første gang en måde at lære at ændre min reaktion på stressende situationer og til at forbedre min kropsholdning og bevægelse vaner, "siger hun. "Jeg var enten forårsager eller forværrer min smerte ved at holde spændingen i min nakke og skuldre, stivhed min hals, når telefonen ringede, strakte min hals ved computeren og andre sådanne vaner."

Selvom hun stadig ikke kan arbejde som advokat og indser smerter kan ramme når som helst, de fleste dage Krueger føles godt. Hun stadig oplever episoder af smerter én eller to gange om måneden, men mener hun bevæger sig fremad og gradvist helbredelse.

Hendes års kamp undervist Krueger hvad man ikke skal sige til nogen oplever kroniske smerter. Tyder ikke på den person, at tage en aspirin, ikke spørge, om de sov dårligt, og ikke giver en masse råd om, hvad de skal prøve. I mange tilfælde har personen allerede prøvet noget, der kunne blive foreslået.

Krueger fortæller, hvad en ven sagde engang til hende: »Efter at have lyttet i sympatisk tavshed sagde han til mig:" Jeg vil ikke bede dig om dette i fremtiden, fordi du måske ikke ønsker at tale om det. Men hvis du nogensinde vil, bare lad mig det vide og jeg vil lytte. " Det var den perfekte måde at håndtere det. Jeg vidste, at han brød sig, og jeg behøvede ikke at frygte en spærreild af spørgsmål, når jeg ikke lyst til at tale om det. "