Evb2

Kliniske forsøg for metastatisk brystkræft

Hvis du har metastatisk brystkræft kan være en del af et klinisk forsøg sætte dig på forreste linje for en bedre behandling og resultat.

Hvis du har metastatisk brystkræft, er du måske tænker på at få involveret i en klinisk forskning forsøg undersøger værdien af nye behandlinger. Og du har sikkert mange spørgsmål om sikkerheden af ​​en retssag. Faktisk er mange kvinder med metastatisk brystkræft bange for at blive involveret i kliniske forsøg, fordi de tror, ​​at de vil blive givet en skadelig stof eller et placebo, som er en erstatning for en reel stof, der ikke har nogen egentlig effekt.

Faktum er, har der allerede været en masse forskning udført på et lægemiddel, der anvendes i et klinisk forsøg, og placebo bruges sjældent i kræft forsøg. I kræftbehandling kliniske forsøg, i stedet for at placere en gruppe af deltagere på en placebo de mennesker placeret på standard kræftbehandling (som du sandsynligvis ville blive givet af din læge alligevel). Alternativt, hvis du er i forsøgsgruppen, vil du blive givet en ny behandling, der har vist en vis løfte om at være bedre.

Brystkræft forsøg: Forståelse mulighederne

"Kliniske forsøg i metastatisk brystkræft er virkelig vigtigt," siger Michelle Shayne, MD, fra Wilmot Cancer Center Comprehensive Breast Care Center ved University of Rochester Medical Center i Rochester, NY "Nye lægemidler og nye lægemiddelkandidater kombinationer har forbedret vores evne til at behandle metastatisk brystkræft. Vi er nødt til at få disse stoffer til rådighed for folk hurtigere og kliniske forsøg er en af ​​de bedste måder at gøre dette. "

Konkret en brystkræft klinisk forsøg er en undersøgelse, der er blevet omhyggeligt designet til at finde nye måder at afsløre, forebygge eller behandle brystkræft. The Food and Drug Administration (FDA) bruger resultaterne af disse forsøg for at sikre nye måder at teste eller behandling cancerare sikker og effektiv. Du kan kun komme ind i en retssag, hvis forsøget er blevet gennemgået, og du frivilligt give din tilladelse. Din tilladelse kaldes "informeret samtykke". Før du underskriver informeret samtykke formular, vil du blive fortalt om alle de risici og fordele af forsøget, og at du kan droppe ud af forsøget på ethvert tidspunkt.

Der er fire typer af kliniske forsøg for brystkræft:

 • Forebyggelse forsøg
 • Screeningsforsøgene
 • Behandlingsforsøg
 • Kvalitet-of-life forsøg

Hvis du har metastatisk brystkræft, har du sandsynligvis ville blive indskrevet i enten en retssag for behandling - designet til at afgøre de mest succesfulde medicin eller andre behandlinger - eller livskvalitet - designet til at bestemme de bedste metoder til forbedring af livskvaliteten, mens de bor med kræft.

Behandling kliniske forsøg for metastatisk brystkræft er udpeget som enten fase I, II eller III kliniske forsøg.

 • Kliniske fase I studier involverer kun et lille antal mennesker, og er vant til at bestemme sikkerheden af ​​en bestemt behandling.
 • Fase II forsøg er noget større og fortsætte med at evaluere sikkerheden af ​​en behandling, mens fastlæggelsen af ​​den mest effektive dosis eller timingen af ​​en behandling.
 • Fase III kliniske afprøvninger tilmelde mange mennesker, ofte på mange forskellige centre, for at afgøre, hvor effektiv den nye behandling er i forhold til standard behandling.

Brystkræft forsøg: hvordan du kan drage fordel

Der er mange grunde til at overvejer at deltage i en retssag, for din egen skyld og på vegne af alle kvinder:

 • Metastatisk brystkræft forsøg drives af nogle af de bedste og klogeste læger i verden, og du vil få gavn af deres viden og erfaring. Du vil blive overvåget nøje og ofte.
 • Du kan drage fordel af en ny og bedre medicin hurtigere, end det er til rådighed uden for kliniske forsøg.
 • Du vil tage en aktiv rolle i dit eget kræftbehandling og lære mere om din sygdom.
 • Din deltagelse kan hjælpe andre med metastatisk brystkræft i fremtiden.

Brystkræft forsøg: at finde den rigtige

"I de fleste tilfælde din læger vil lade dig vide, hvis der er en passende retssag for dig på din kræft center. Deltagelse er baseret på din generelle sundhedstilstand, din alder og hvilken slags behandling du allerede har haft. I fortiden, ældre kvinder blev udelukket fra mange prøvelser simpelthen på grund af deres alder. Dette giver ingen mening, da det er disse mennesker, der er i større risiko for at udvikle en malignitet. Vi komme væk fra denne alder partiskhed, "bemærker Dr. Shayne.

Ud over at spørge din læge, kan du også finde ud af om metastatisk brystkræft forsøg på National Cancer Institute. Før du beslutter dig for at indtaste en retssag, lære så meget som du kan om din brystkræft. Husk, at et klinisk forsøg er designet til at beskytte dig. Dine risici, fordele og rettigheder bør alle være inkluderet i din informeret samtykke.

"Resultater af kliniske forsøg for brystkræft har tilladt os at finde behandlingskombinationer der giver den bedste chance for at overleve med den mindste mængde af giftighed. Vi kan ikke have en kur endnu for metastatisk brystkræft, men vi kommer tættere på at gøre det til en overleves kronisk sygdom, "siger Shayne.