Evb2

Kalorier: Hvordan kan man vide, hvis du går for lavt

Spiser for få kalorier kan faktisk hæmme dit vægttab mål. Her er hvordan man kan fortælle om din kalorie optælling er kontraproduktivt.

Skære ned på kalorierne er den tilgang de fleste Dieters skal tage for at opfylde deres vægttab mål. Men hver gang i et stykke folk tager kalorie begrænsning for langt, i sidste ende gør vægttab langsommere og sværere ved at bremse dit stofskifte.

Finde ud af den rigtige antal kalorier for dig på daglig basis, afhænger af din alder, køn og aktivitetsniveau. Generelt er de yngre og mere aktiv du er, jo flere kalorier du kan forbruge. Og mænd er i stand til at spise flere kalorier dagligt end kvinder. For eksempel siger det amerikanske Department of Agriculture retningslinjer, som kvinder 19-30 år bør indtage 2.000 kalorier, hvis de har en stillesiddende livsstil eller 2.400 kalorier, hvis de har en aktiv, for mænd på samme alder er området 2.400 til 3.000 kalorier.

Definition af lav-kalorie diæt

Det forekommer logisk, at hvis kalorier er problemet, vil du ønsker at spise så få af dem som muligt til at fremskynde vægttab. Som en generel regel, folk har brug et minimum af 1.200 kalorier dagligt for at forblive raske. Folk, der har en anstrengende fitness rutine eller udføre mange daglige aktiviteter har brug for flere kalorier. Hvis du har reduceret dit kalorieindtag under 1.200 kalorier om dagen, kan du blive såre din krop i tillæg til dit vægttab planer.

"Det store billede er at forbruge nok kalorier med en balance af næringsstoffer og engagere sig i fysisk aktivitet for et godt helbred ledelsen at opnå ens vægt mål. Forbruge mindre end 1.200 kalorier om dagen kan gøre det vanskeligt at opfylde vitamin-og mineral behov via mad, "siger ernæring terapeut Andrea Spivack, MA, RD, LDN, med Penn Behavioral Health på University of Pennsylvania i Philadelphia.

Fristende som det kan være at fortsætte med din lavt kalorieindhold vægttab plan og blot tage et supplement, Spivack påpeger, at der er nogle vigtige næringsstoffer, som kun er tilgængelige gennem din kost.

Lejlighedsvis, vil fede mennesker gå på et meget lavt kalorieindhold kost - 800 til 1.000 kalorier pr dag - for en kort periode med henblik på at nå et bestemt vægttab mål, men så vil skifte til en kost med flere kalorier for at nå og bevare deres ønskede vægt. En sådan kost er normalt overvåges af en læge eller ernæringsekspert, så det er ernæringsmæssigt afbalanceret. Desværre vægtforøgelse er almindeligt efter disse begrænsede kalorieindhold kostvaner ende.

Hvorfor slankekost bremse dit stofskifte

Hvis du er på et meget lavt kalorieindhold kost kan du spekulerer på, hvorfor tallene på din skala ikke budging, men din kost buddy er slankere af måneden.

Virkeligheden er, at forskellige mennesker reagerer forskelligt på slankekost. Når din krop sanser, at fødevarer ikke kan være i rigelig forsyning, kan det bremse dit stofskifte beskyttelse mod muligheden af ​​sult, selvom du er overvægtig og bevidst forsøger at tabe sig.

"I nogle mennesker, stofskiftet [hvor hurtigt kroppen forbrænder kalorier] er kun lidt reduceret til at opveje den utilstrækkelige i energi-forskel, mens det i andre er langt større. Det er denne variation i stofskiftet med energi begrænsning, der forårsager meget af variationen i vægttab mellem mennesker, "forklarer Leanne M. Redman, ph.d., en instruktør af menneskets fysiologi ved Pennington Biomedical Research Center i Baton Rouge, La Redman og kolleger har studeret virkningen af ​​meget lavt kalorieindhold kost for vægttab og andre foranstaltninger af sundhed.

Forbrændt: er du få nok?

Her er tegn på, at du ikke får nok kalorier:

  • Du har svært ved at holde sig til din kost plan. Det er svært at holde sig til ekstremt lave slankekost, som kan skade din langsigtede succes. Kedsomhed og sult kan både underminere dit vægttab mål.
  • Dit vægttab er gået i stå. En undersøgelse af 48 overvægtige mennesker sammenlignede resultaterne af en kalorie begrænsning kost, kost og motion, og en normal kost i løbet af seks måneder, og fandt, at mange af dem spiser det mindste beløb af kalorier havde stadig langsomme metabolismer som tiden gik. Dette udmønter sig i bremset vægttab.

Du kan bruge online-værktøjer, såsom My kalorietæller, for at hjælpe dig med at spore dit daglige kalorieindtag. MCC tillader dig at sætte et mål for den daglige kalorieforbrug og kan fortælle dig hele dagen, hvordan du gør.

Hvis du stadig er interesseret i en lav-kalorie diæt, konsultere en læge eller diætist, som kan hjælpe dig med at oprette en ernæringsmæssigt afbalanceret kost, der ikke vil forlade dig sulten og frustreret.