Evb2

Journal at behandle spiseforstyrrelser

Journalisering eller jotting ned hvad du spiser og hvordan du føler, er en vigtig del af behandlingen af ​​spiseforstyrrelser. Skriv din vej til god ernæring i dag.

Når du har en spiseforstyrrelse og besætte over hver kalorie, du putter i munden, er det nemt at synes, det handler om fødevarer. Men fagfolk vil fortælle dig, er det ikke.

"The food ikke hvorfor folk har spiseforstyrrelser," siger Julie Dorfman, RD, direktør for ernæring tjenester på Renfrew Center i Philadelphia, en spiseforstyrrelser behandlingsvirksomhed. Snarere, mad er, hvad folk med spiseforstyrrelser bruger til at kommunikere deres frustrationer, Dorfman forklarer.

Journaling: fordelene

Journalisering kan være en afsætningsmulighed for disse frustrationer. Skrive ned, hvad du spiser, og hvordan du føler, mens du spiser kan lokalisere følelser, der er årsag dine symptomer, Dorfman siger.

En bevidst eater smager hendes mad, nyder det, og er opmærksom på de følelser af at være sulten og fuld: Det er hvordan du har en sund forhold til mad, Dorfman siger. Mennesker med spiseforstyrrelser er nødt til at genlære disse sult cues, og journaliseringen kan hjælpe med at lette processen.

Alt du behøver, er et stykke papir for at starte journaling proces: Skriv ned, hvad du spiser til morgenmad, frokost, middag og snacks, Dorfman siger. Vær sikker på at medtage, hvordan du føler før, efter og under måltidet.

Nedskrivning disse oplysninger vil hjælpe dig med at blive ansvarlig for, hvor meget du spiser, så du ved, at du får den rette ernæring, og give din diætist og terapeut indsigter om, hvordan dine følelser påvirker dine spisevaner, Dorfman siger.

Journaling: hvad der skal rapporteres

En vigtig del af journalisering er at holde styr på antallet af portioner af mad, du får i løbet af dagen for at sikre, at du spiser nok, Dorfman siger. Din diætist kan fortælle dig, hvor mange portioner af hver af de forskellige fødevaregrupper til at spise hver dag for at få den næring, du har brug for at forblive sunde, de specifikke beløb vil variere baseret på din vægt og kaloriefattige behov.

Du ønsker at være sikker på at optage udløsere: Ernæringseksperter fortælle folk med spiseforstyrrelser til at registrere deres følelser før, under og efter et måltid, så de vil genkende hvilke følelser eller situationer udløse deres spiseforstyrrelse symptomer. Den trøstespise, der havde et skænderi med en person før frokost måske opdage, at hun ønsker at spise mere end hun har brug for på dette måltid.

Journaling ikke kun tjener som en afsætningsmulighed for dine følelser, kan det også hjælpe dig med at sætte farten ned og tænke over, hvad du laver, før du begrænse, binge, eller udluftet, Dorfman noter.

Journal: når man skriver

Dorfman opfordrer sine patienter at spise med andre og socialisere under måltider. Fordi folk med spiseforstyrrelser har en tendens til at fokusere på mad, kalorier, og deres vægt, distraherende sig lidt fra maden selv vil hjælpe dem til at føle mere afslappet under måltiderne. Så skriv i din dagbog, men sørg for at finde en samtale med familie eller venner på samme tid.

Fordi at spise på restauranter er svært, når du har en spiseforstyrrelse, bringe din dagbog, når du spise. Problemet med at spise ude, siger Dorfman, er, at du har brug for at stole på nogen anden til at forberede din mad. Hvis du medbringer din journal og skrive ned, hvad du spiser, og hvordan du føler, kan den handling journalisering hjælpe med at give dig tilbage nogle af denne kontrol.

Journaling kan ske længe efter de indledende faser af dit opsving. Du kan skrive i din dagbog under enhver tid af stress, god eller dårlig, så godt, når du begynder at glide ind i dine gamle vaner eller har en forandring i deres liv, Dorfman rådgiver. Du kan opleve, at journaliseringen holder dig på sporet.

Den eneste potentielle ulempe ved at bruge en fødevare dagbog er, at nogle mennesker med spiseforstyrrelser tror, ​​de kan ikke spise mere end hvad deres ernæringsekspert siger, de har brug for. Din mad tidsskrift er der for at sikre, at du får det mindste antal kalorier, din krop har brug for, men det er også meget sundt at være fleksibel, siger Dorfman, der anbefaler at skrive i din dagbog, når du føler at du har brug for det.

Er journalisering virkelig arbejde? Ja, siger Dorfman: "Patienter, der går til vores dag-program har altid fortalt os, at journaliseringen hjælper dem holder forblive ansvarlige."